Hur man köper en NFT på Binance NFT [Oktober 2022]

Introduktion

NFT Marketplace på Binance

NFTs har varit väldigt omtalat inom kryptovaluta och har gjort många människors verk kända över hela världen med hjälp av blockkedjetekniken. Ifall NFT begreppet forfarande är nytt, kan man säga att det är en digital tillgångar som kan köpas, säljas och handlas, t.ex. på Binance NFT-plattform.

De kan representera allt från ett spelobjekt till verkliga tillgångar som guld eller råvaror. Du kan använda NFTs för många saker som handel och investeringar, men också för sociala interaktioner online med dina vänner och din familj. För att lära dig detaljerna om vad det är se min guide om: Vad NFT:s är för något?

Hur ser Binance NFT Marketplace ut?

Jag slängde ihop en liten video för att visa er hur NFT Marketplace ser ut i mobilappen.

3 sätt att köpa en NFT på Binance NFT

Om du vill köpa en NFT på Binance NFT finns det tre sätt att göra det:

  • Fast pris – Säljaren fastställer ett fast pris för en enskild NFT och du kan köpa den till detta pris. Säljaren kan också erbjuda ett minimipris som köparen måste betala för varan för att transaktionen ska kunna genomföras.
  • Auktion – Säljaren fastställer ett budgivningsfönster under vilket intresserade köpare kan lägga bud på en enskild NFT:s försäljningspris och auktionstid (om auktionen avslutas vid en viss tidpunkt eller inte). När budgivningen har avslutats avslöjas alla bud och den högstbjudande vinner äganderätten till den specifika tillgången för sitt budbelopp plus eventuella avgifter i samband med försäljning eller köp av föremål på Binance NFT-plattformen. Auktioner kan vara öppna endast för nya användare som har registrerat ett konto hos Binance före auktionsstarttiden. Du kan alltid skriva en kommentar om du har några frågor innan du påbörjar ditt första köp.
  • Lämna ett bud – Säljaren fastställer ett minimipris för vilket han eller hon är villig att sälja NFT:n. Intresserade köpare kan sedan lämna anbud och säljaren kan välja ett av dem (eller flera).

Registrera dig för ett Binance-konto

Nu när du vet grunderna för vad NFT:er är är det dags att börja köpa en.

Först måste du registrera dig för ett Binance-konto, ange din e-postadress och skapa ett lösenord. Ange sedan dina personliga uppgifter (inklusive land), skicka dem och verifiera din e-postadress. När allt är klart går du till:

Binance NFT Market, sedan ”Köp/sälj-avsnittet” där du ser alla tillgängliga NFT:er som för närvarande är listade i USD-värde. Du kan också se historiska prisuppgifter genom att klicka på något av myntens namn eller ikoner!

Överför kryptovaluta från en annan börs till din Binance-plånbok

Överföringen från en annan valuta till din Binance-plånbok är det första steget. Du kan göra detta på tre olika sätt:

  • Använd ett bankkonto för att sätta in dina pengar på ditt Binance-konto och köp sedan en NFT.
  • Köp kryptovaluta på en annan börs och överför den till din Binance-plånbok.
  • Använd ett kreditkort eller betalkort för att köpa en NFT, även om denna metod kan vara dyrare än andra beroende på hur mycket du vill betala för det specifika token:et.

Sök efter en NFT på Binance NFT-marknadsplats

Gå sedan till Binance NFT-marknadsplats. Klicka nedan för en genväg direkt till Binance marknadsplats:

Om du vill söka efter en specifik NFT klickar du på ”NFT Marketplace” på Binance NFT-webbplatsen och väljer sedan den kategori du är intresserad av. De kategorier som finns är: Samlarobjekt, kryptospel och kryptospel, fastigheter och uthyrningstjänster, konst och samlarobjekt, spel-DApps och speltillgångar.

Välj den specifika kollektion du vill utforska eller köpa

När du har bestämt dig för att köpa en NFT är nästa steg att välja vilken. Du kan söka efter spel eller utvecklare och lägga till filter som ”högsta pris” eller ”lägsta pris”.

Du måste också ta hänsyn till din budget när du köper en NFT, så det är bäst att göra lite efterforskningar i förväg och se till att det du är villig att betala är rimligt. Sedan när du funderar på hur mycket pengar du är villig att spendera på en viss samling, kom ihåg att det kommer att finnas mer än ett sätt för dem att sälja sina varor på en gång.

När du har valt en samling klickar du på knappen ”Öppna samling” och sedan på ”Visa alla kort” till höger på skärmen

När du har valt en samling och klickat på ”Öppna samling” kan du sedan klicka på ”Visa alla kort” till höger på skärmen. Då kommer du till ett nytt fönster där du kan köpa NFTs med BNB eller BUSD.

Du kan också klicka på ett enskilt kort för att se detaljerna och köpa det direkt från denna sida.

Klicka på ”Köp nu” för att köpa en NFT

Du kan köpa NFT med BNB, BUSD och USDT. Om du har andra kryptovalutor än BTC, ETH eller LTC kommer de automatiskt att konverteras till en av dessa tre valutor när du köper en NFT. När du väljer vilken NFT du vill köpa och klickar på ”Köp nu” visas ett popup-fönster där du kan välja hur mycket av varje valuta du vill använda för ditt köp.

Analyser och verktyg på Binance NFT som kan hjälpa dig att hitta och besluta omvilka NFT:er du ska köpa

Som du kanske har märkt finns det många olika NFT:er på Binance NFT. Det kan vara svårt att bestämma sig för vilka man ska köpa. Därför har Binance tillhandahållit några verktyg som kan hjälpa dig att hitta rätt.

Även om dessa verktyg inte garanterar att din investeringsstrategi blir framgångsrik, ger de dig en bättre uppfattning om vad som finns och vad det kostar. Detta kommer att hjälpa dig att fatta klokare beslut om hur mycket pengar du vill investera i varje token och vilken typ av avkastningsgrad som skulle vara acceptabel för varje token.

Du kan nu köpa NFTs med BNB och BUSD på Binance NFT-plattform

Du kan nu köpa NFTs med BNB och BUSD på Binance NFT-plattform.

Binances egen token, BNB, är ett betalsätt för att köpa de flesta av de listade NFT:erna. Men om du vill köpa en NFT som inte är tillgänglig för försäljning med BNB (till exempel den Ripple-märkta Infinity War Thanos) måste du använda deras stablecoin-BUSD.

Slutsats

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att lära dig mer om Binance NFT och hur du köper en NFT på Binance. Om du har några frågor kan du lämna en kommentar nedan!


Se även våra andra artiklar inom krypto!

Lämna en kommentar