Vilka är fördelarna med Binance lån?

Vi går igenom fördelarna med Binance lån för dig som tänker på att ta ett kryptolån.

Att låna från Binance är mindre komplicerat än att låna från en vanlig bankinstitution. Du kan låna upp till 65 procent av värdet på dina säkerheter, och dina säkerheter kan komma att öka innan lånet förfaller till återbetalning.

Fördelarna Med Binance Lån

Det som är riktigt praktiskt är att du kan också låna ett Binance kryptolån i så lite som 7 dagar eller så mycket som 180 dagar.

För traders som behöver pengar utan att sälja sina tillgångar är Binance kryptovalutalån särskilt lockande. Till exempel kan en trader få ett lån i vilket stablecoin som helst, med Bitcoin som säkerhet.

Låntagaren kan genom staking, tjäna pengar.

Välj den krypto du vill låna och den tillgång du vill använda som säkerhet. Du kan välja mellan en mängd välkända kryptovalutor, inklusive BTC och andra. Att ansöka om och få kryptolån är en snabbare procedur än vanliga lån som vi nämnde tidigare, kan du ansöka om ett lån redan nu. Eftersom din tillgång är likvid och konvertibel.

Det finns en potential att din säkerhetstillgång kommer att uppskattas vid tidpunkten för återbetalning. Även om DeFi inte kräver personlig identitet för att komma åt tillgångar måste användarna vara medvetna om risken för hackning av smarta kontrakt.

Varför använda Binance-lån för kredit? – Fördelarna med Binance-lån

Förtida återbetalning utan straffavgift

Utbetalningen när som helst före förfallodagen och undvika straffavgifter. Endast en ränteavgift baserad på lånade timmar kommer att tas ut när lånebeloppet är återbetalat.

Se också: Kan jag få ett kryptolån utan säkerhet på Binance?

Flexibla villkor

Lån från Binance kommer med en rad återbetalningsupplägg.

I motsats till konventionella lån kan handlare låna på webbplatsen i 7 till 180 dagar. På grund av volatiliteten hos kryptovalutor är låneperioderna som är tillgängliga: 7, 14, 30, 90 och 180 dagar.

Kryptokredit

Mindre än en timme räknas som en timme för att beräkna räntan på lånet, som beräknas varje timme. Oavsett vilken token de lånar låter Binance låntagare förnya sin låneorder inom 24 timmar. Tänk dock på att 180-dagarsordrar och lånebeställningar inte kan förlängas. Dessutom kan du bara förnya din beställning en gång.

Använd pengar var som helst

Du har rätt att använda din lånade kryptovaluta för alla ändamål inom Binance ekosystem, inklusive handel och betalning. Om du vill använda dina pengar någon annanstans än Binance, kan du också göra uttag av din nya kryptokredit.

Loan Staking: Satsa det upptagna lånet

Binance lånevillkor tillåter dig att satsa säkerheten och tjäna pengar, för att sänka räntan du måste betala. Alla låneorder som deltar i insatsen beräknas utifrån den ränta och vinst som presenteras vid upplåningstillfället, även när insatsvinsten varierar. Omedelbar tillgång till Binances lån tillhandahålls. Faciliteten är också lättare att använda för dem som är underbankade, till exempel de som har liten eller ingen kredithistorik, har begränsad tillgång till traditionella institutioner och är egenföretagare.

Om dina säkerheters värde understiger det nödvändiga beloppet riskerar du dock att likvideras. För att förhindra likvidation i denna situation måste du öka likviditeten. Dessutom bedöms sena betalningar efter anståndstiden till en ränta på 2 % av hela det lånade beloppet.


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden skall icke bli hållen ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Nu när du läst om fördelarna med Binance Lån, kanske du också är intresserad av:

Lämna en kommentar