Robotdammsugare mot tröskel i hemmet

Robotdammsugare som klarar trösklar har blivit en riktig poppis just nu!

Att skaffa sig en robotdammsugare kan kosta ganska mycket och om du är ute efter att hitta en som klara höga trösklar är det mycket viktigt att kolla upp de bästa alternativen innan man bestämmer sig. Här har vi gjort detta enkelt för dig genom att presentera de fyra marknadsledande robotdammsugarna.

En av de högsta Robotarna på marknaden – D8

Neato Robotics Botvac D8
Bildkredit: Neato

Kort summering av Neato robotdammsugare:

  • Rengör hörn och kanter bättre än det mesta av dess konkurrenter
  • Stöder schemaläggning och virtuella no-go-zoner
  • Fungerar med Amazon Alexa

[su_button url=”https://www.robotexperten.se/produkt/neato-d8-intelligent-robotdammsugare/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_CompareSweden&at_gd=5E7BACEEAFF3BFA82974B9A8D28907443D03C420″ target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Se mer om Neato D8 här![/su_button]

Neato Robotics Botvac D8 design

D8:an är till och med högre än sin stora rival Roomba S9+. Med hela 10,13 cm så klarar den trösklar och mattor bättre än dess konkurrenter. Neato säger att den D-formade designen gör också att roboten bättre kan rengöra i hörn och längs väggkanterna än runda modeller.

Dessutom erbjuder modellen tillräckligt med utrymme för en stor soptunna. Inuti soptunnan har D8 ett litet högpresterande filter som fångar upp 99% av allergener i luften som passerar genom det när roboten kör. HEPA -filter, i jämförelse, är testade och certifierade för att ta bort minst 99,97% av luftburna partiklar. Denna robotdammsugare som klarar trösklar är bäst byggd för att klara sig för dig. Ju lägre höjd din robot har – desto svårare kommer det naturligtvis att bli för att klara sig över mattor och trösklar. Se videon nedan!

Neato Robotics Botvac D8 Bästa erbjudanden hos återförsäljare:

Andra alternativ på Robotdammsugare som klarar trösklar

Som ett alternativ till D8:an finns nu Neato Robotics Botvac D10 ute på marknaden. Den påvisar liknande resultat som D8:an för den har en höjd på 10,3 cm. Dessutom kommer den med den goda nyheten att den är ännu bättre för folk med husdjur. Den är nu på en delad första plats med iRobot Roomba S9 Plus angående husdjus-aspekten.

Se också: Neato Robotics Botvac D10 – Recension


2 svar på ”Robotdammsugare mot tröskel i hemmet”

Lämna en kommentar