iRobot Roomba S9 Plus – Recension

iRobot Roomba s9 plus produkt

En robotdammsugare som gör rent både efter dig och sig själv? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är vad man kan säga om iRobot Roomba S9+.

  • Fantastisk PerfectEdge Technology
  • Kraftfull djup rengöring varje gång
  • Fantastisk sugeffekt & Anti-Allergen system

[su_button url=”https://www.robotexperten.se/produkt/irobot-roomba-s9-plus-robotdammsugare/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_CompareSweden&at_gd=1265BCB7103FB9AD8547AFF0646C7F55F0B50300″ target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Köp din iRobot Roomba S9 Plus nu![/su_button]

iRobot visar nu upp två nya, mycket avancerade robotrengörare. Den första är Roomba S9+ , företagets senaste flaggskeppsprodukt. Den andra är Braava Jet m6, en ny iteration i deras Braava-serie av robotmoppar. Man kan även köpa iRobot Paket: Roomba S9 Plus & Braava Jet M6.

iRobot Roomba S9 Plus – Robotdammsugare

[su_button url=”https://www.robotexperten.se/produkt/irobot-roomba-s9-plus-robotdammsugare/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_CompareSweden&at_gd=1265BCB7103FB9AD8547AFF0646C7F55F0B50300″ target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Köp din iRobot Roomba S9 Plus nu![/su_button]

En robotdammsugare som gör rent både efter dig och sig själv? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är vad man kan säga om iRobot Roomba S9+. Den kraftfulla, djupa rengöringen sker varje gång roboten kör runt, så du kan vara helt säker på att komma hem till ett rent och fint hem.

iRobot Braava Jet M6 – Robotgolvmopp

[su_button url=”https://www.robotexperten.se/produkt/irobot-braava-jet-m6-robotgolvtvaett-vit-blaa/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_CompareSweden&at_gd=137938AA17832EACF67622839049103A8529DB0E” target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Köp din iRobot Braava Jet M6 nu![/su_button]

Ta den dagliga städningen till nästa nivå med iRobot Braava Jet M6, som är en Wi-Fi ansluten robotgolvmopp. Den smarta roboten är idealisk till flera rum och större ytor där den effektivt kör i ett fram och tillbaka rengöringsmönster. Den navigerar enkelt runt möbler, mattor och liknande hinder.

Det perfekta paret mopp och dammsugare

Det ultimata paret: iRobot Roomba S9+ robotdammsugare och iRobot Braava Jet M6 robotgolvtvätt, ger dig en komplett och fantastisk rengöring av ditt hem. I denna nya generation robotar kommunicerar de med varandra via Imprint™ Link teknologin, så Roomba säger till Braava när den är färdig med sitt.

iRobots senaste Roomba- och Braava-mopp kommer att kommunicera för att samordna golvrengöring. iRobot

Dessa två robotgolvstädare har inte bara smarta och har förbättrade rengöringsförmågor. iRobot säger att de designade sina nya robotar för att arbeta tillsammans, där Roomba dammsuger först, sedan instruerar den Braava att skura bakom den. Målet är att replikera hur du rengör dina golv själv.

Robot Roomba S9 Plus: Ett högt pris för den bästa rengöringen

Om du är chockad över de robusta prislapparna för dessa robotar, så kan jag hålla med jag dig inte. Kostnaden för automatiska golvrengörare har sjunkit de senaste åren. Du kan nu få en grundläggande robotdammsugare för lite som 2 000 kr. Varför skulle någon spendera åtta gånger mer för Roomba S9+, än mindre fyra gånger så mycket för Braava Jet m6-moppen? Svaret är kvalité, resultat och bekvämlighet.

Liksom Roomba i7 + som iRobot presenterade förra året kommer Roomba S9 + i stort sett att rengöra sig själv. Roboten levereras med en CleanBase-dockningsport som laddar batteriet. Docken tömmer också Roombas soptunna efter varje städning.

Utrustad med en stor skräppåse för engångsbruk rymmer CleanBase 30 fulla städningar innan du behöver tömma den – tillräckligt för veckors handsfree-rengöring. Och när det är dags för en ny påse tar du bara bort den förseglade påsen från CleanBase och slänger den sedan i papperskorgen, det tar sekunder.

Robot Roomba S9 Plus är gjord för att komma in i trånga hörn

Roomba S9+ har också andra designförbättringar. På den här modellen beslutade iRobot att gå ifrån sin klassiska runda kaross till förmån för ett halvcirkelchassi. Det är en design direkt ur Neatos spelbok. Kolla in vår recension av Neatos Botvac D7 här för ett lite billigare alternativ.


iRobots nya Roomba i9 + är utformad för att rengöra kanter och hörn . – iRobot

Robotdammsugare tillverkade av Neato har haft en liknande ”D” form i flera år. Neato säger att designen ger överlägsen rengöring av hörn.

En fantastisk moppmaskin – iRobot Braava Jet M6

När det kommer till iRobot Braava Jet M6 är det den största, tuffaste, moppande roboten hittills. Till skillnad från sina Braava-föregångare kommer den nya modellen med en egen laddningsdocka. Den har också samma intelligenta golvkartningsförmåga som sina Roomba-bröder. Det betyder att det kan täcka flera rum på samma våning, precis som premium Roombas kan.

För att dett ska vara möjligt gav iRobot m6 en större vattentank, plus möjligheten att återvända till sin brygga för att ladda och sedan återuppta rengöringen tills dess uppdrag är klart. Du kan antingen fylla Braavas tank med vanligt vatten eller en speciell rengöringslösning. Denna vätska från iRobot kommer att ge en glans på hårda ytor, tillsammans med en behaglig doft.

Och eftersom både Braava Jet m6 och Roomba S9 + pratar med samma iRobot-mobilapp kommer de att samordna för att rengöra dina golv. Genom appen har du möjlighet att få de två maskinerna att städa ett specifikt rum, eller hela våningen, med en knapp.

Vad säger kunderna om iRobot Roomba S9 Plus robotdammsugare

Hos robotexperten har iRobot Roomba S9 Plus robotdammsugare fått 4,7 av 5 på 26 recensioner.