Köp lågt och Sälj högt med Dual Investment

Köp lågt och Sälj högt har du kanske hört innan, och med Dual Investment blir detta enkelt!

vad är Dual Investment

Om du har varit involverad i kryptovärlden ett tag, vet du att kryptotillgångar kan vara extremt volatila. Det totala värdet av din portfölj kan uppleva stora svängningar, vilket medför hektiska perioder och man måste lära sig att chilla och Hodl ibland.

Binance Earn erbjuder många bekväma sätt att tjäna passiv inkomst, med varierande risknivåer och belöningar. Alternativet att använda mer volatila kryptovalutor för att generera intäkter är lockande, men de är direkt relaterade till marknadsförhållandena.

Binance Dual Investment är en del av Binance Earn och är ett utmärkt sätt att tjäna passiv inkomst oavsett vilken riktning marknaden går. Du har chansen att säkra ett fast pris men också dra nytta av de relativa prisavstånden för två kryptovalutor.

Du kan också använda stablecoins, som BUSD eller USDT, men Binance Dual Investment tar detta koncept till nästa nivå. Möjligheten finns att få avkastning oavsett vilken riktning marknaden går. Låt oss se hur det fungerar!

Up-and-Exercised = Möjlighet att sälja när priset når ett specifikt värde som du bestämmer

 • Användaren sätter in sina kryptotillgångar (icke-stablecoins) och väljer ett limitorderpris till vilket de hoppas kunna sälja denna krypto när slutdatumet för din order nås. Om marknadspriset är över detta pris, då kommer att ordern att gå igenom och ditt orderbelopp och ränteintäkter kommer att säljas till ditt limitorder pris.
 • Om marknadspriset är lägre på slutdatumet än ditt lösenpris, går ordern inte igenom. Men du tjänar alltid ränteintäkter.
 • Du kommer att få samma krypto som du satte in och får även ränteintäkter i samma valuta.

Down-and-Exercised = chans att KÖPA LÅGT vid målet priset på likviddagen

 • Du sätter in ditt stablecoin (BUSD eller USDT) och väljer lösenpris (ett limitorderpris/riktpris) där du hoppas kunna köpa en annan valuta vid slutdatum. På slutdatumet, om marknadspriset är under lösenpriset, då går beställningen igenom och ditt abonnemangsbelopp och ränteintäkter kommer att användas för att KÖPA den andra valuta till lösenpris. Du kommer även att få räntan i den köpta valutan.
 • Om du inte kommer till ditt limitorder pris så får du tillbaka samma summa som du satte in i samma valuta och du får även ränteintäkter i samma valuta.
 • Oavsett om ordern SÄLJ HÖGT eller KÖP LÅGT går igenom eller inte, får du ändå ränteintäkterna. Skillnaden är att om beställningen INTE går igenom får du
  får ränteintäkter i samma valuta som insatt valuta. Men om beställningen GÅR IGENOM får du ränteinkomst i den valuta du valt att köpa.

Se mer om Dual Investment på Binance!

Viktiga begrepp

Nyckelterminologier som används

 • Strike Price/Limitorder/Lösenpris = Detta är nivån du väjer att köpa eller sälja på när slutdatum nås. Om denna nivå inte uppnås går affären inte igenom och du får tillbaka det du satte in + ränta.
 • Delivery Date/Slutdatum = Detta är dagen då lösenpriset du sattes kollas, och antigen går din deal igenom eller inte.
 • Cut off Time = detta händer kl. 10:00 UTC vid slutdatum. Detta är den tidpunkt då vi avgör om ditt affär kördes för att KÖP LÅG eller SÄLJ HÖGT
 • Subscription Amount/Prenumerationsbelopp = Ditt insättningsbelopp, vilket
  du hoppas kunna använda för att köpa en annan valuta på till ett lägre pris eller att sälja för en annan valuta på slutdatum.

Se Binance Snabb Guide för mer info nu!

Spot Limit Order vs Dual Investment

Fördelarna med Dual Investment

Hög avkastning

Man kan tjäna potentiellt hög avkastning

Många olika val

Olika prisnivåer, räntor och leveransdatum att välja mellan

Ingen trading avgift

Köp och sälj krypto oavsett listningspris utan avgift

Hitta till Dual Investment på Mobilen

Det finns två sätt att komma till Dual Investment på mobilen

 1. Gå till Binance mobil app > Gå till Earn > High Yield >
  Dual Investment
 2. Gå till Binance mobil app > klicka MORE > Earn > Dual Investment

Vad är riskerna?

Risken är exakt densamma som att köpa eller sälja krypto på Spottrading med limitorder. Om jag tror att nuvarande pris är den högsta punkten för BTC, och jag bestämde mig för att sälja BTC till detta pris, men imorgon gick BTC-priset upp ytterligare, då har jag sålt
BTC till ett relativt billigare pris. Vice versa för köpscenariot.

Dual Investment är precis som att köpa eller sälja på spotlimitorder, men slutdatumet (eller exekveringsdatumet) är fast (och användaren får ränteintäkter oavsett).

Huvudrisken är att användaren väljer köp- eller säljpris och kan inte avbryta den ordern när ordern väl är lagt. Så när ordern väl är lagt kan du inte avbryta den oavsett hur kurserna går och du kommer vara fast vid din order tills slut datum är nått. Då kommer den antingen att gå igenom eller inte.

Det är sämre att använda Dual Investment om kurserna går långt över eller långt under dina mål vid slutdatum. Då skulle spottrading vara bättre i det fallet.

Kommande förbättringar

Binance kommer att lägga till ett nybörjarläge för Dual Investment så att nya användare kan ha lättare att använda det.

Se mer om Dual Investment på Binance!


Lämna en kommentar