Utforska Grid Trading på Binance Futures

Lär dig allt om Grid Trading och hur du startar med det!

Vad är Grid Trading?

Grid trading är en handelsbot som automatiserar köp och försäljning. Den är utformad för att lägga beställningar på marknaden med förinställda intervall, inom ett konfigurerat prisintervall.

Grid Trading sker när en order placeras över och under ett fastställt pris, vilket skapar ett rutnät av ordrar till stegvis ökande och sjunkande priser.

På så sätt konstruerar den ett handelsnät (grid). Till exempel kan en köpare lägga en köporder för 10 000 kr under marknadspriset för Bitcoin, samtidigt som man lägger en säljorder för 10 000 kr över Bitcoins marknadspris.

Futures Grid Trading fungerar bäst på volatila marknader när priserna fluktuerar inom ett givet intervall. Denna teknik försöker göra vinster på små prisförändringar. Ju fler rutnät du inkluderar, desto större blir volymen av affärer. Det kommer dock med en kostnad eftersom vinsten du gör på varje beställning är lägre.

Det är alltså en avvägning mellan att göra små vinster från många affärer, kontra en strategi med lägre frekvens men genererar en större vinst per order.

Hur funkar Grid Trading?

Anta att du förväntar dig att Bitcoin kommer att sväva i ett prisintervall mellan $50 000 till $60 000 under de kommande 24 timmarna. I det här fallet kan du ställa in ett näthandelssystem för att handla inom detta förutsagda intervall. På rutnätshandelspanelen kan du ställa in parametrar för strategin, inklusive:

  1. De övre och nedre gränserna för prisklassen.
  2. Antalet beställningar som ska göras inom det konfigurerade prisintervallet.
  3. Bredden mellan varje köp- och säljbegränsningsorder.

I det här scenariot, när priset på Bitcoin faller mot 55 000 $, kommer näthandelsboten att ackumulera köppositioner på vägen ner till ett lägre pris än marknaden. När priserna återhämtar sig kommer boten att sälja på vägen upp till ett högre pris än marknaden.

Vilka fördelar finns med Grid Trading på Binance Futures?

En av de främsta fördelarna med Grid Trading är att det låter dig handla systematiskt utan att behöva förutsäga riktningen för en trend. Istället för att ständigt övervaka marknadsrörelser i realtid kan du ställa in din strategi och låta den göra arbetet åt dig.

Även på volatila marknader tenderar priserna att stabiliseras på lägre tidsramar. Det är här du också kan dra nytta av små prisförändringar. Att bestämma ett rimligt prisintervall i vilken tidsram som helst är ändå nyckeln till att säkerställa lönsamheten för din strategi.

Du måste vara mycket selektiv på de marknadsförhållanden som är lämpliga för din strategi för att undvika att hamna på fel sida av en trendmarknad. Så du måste använda korrekta riskhanteringsåtgärder, förstå hur mycket hävstång du kan använda och sätta konservativa vinst- och stop-loss-order.

Du kanske också är intresserad av 3 Bästa Tipsen för säker krypto marginalhandel

Varför nybörjare inom krypto borde testa Grid Trading

Binance Futures erbjuder ett stort urval av kryptovalutor med nya mynt som ständigt listas för att ge handlare den bästa handelsupplevelsen.

Användare kan dra fördel av låga handelsavgifter, ett generöst brett utbud av margin och hög likviditet för att utföra sina affärer.

Flera säkerhetsfunktioner har införts och till och med en $300 miljoner försäkringsfond för att säkerställa att användarna är skyddade 24/7.

Hur nybörjare kan använda Auto Parameters med Grid Trading

Med hjälp av Binance Auto Parameters kan du skapa en Grid Trading strategi med ett klick! Hur gör du detta och hur fungerar det dock?

  1. Klicka på [Strategy Trading] – [Futures Grid] som står uppe till vänster i Binance Futures trading gränssnittet.
  2. Navigera till höger sidofält i Futures Grid-handelsgränssnittet. Gå till [Auto] fliken, verifiera de rekommenderade parametrarna och välj din [Initial Margin].
  3. När du har bestämt hur mycket marginal du vill allokera till din Grid Trading strategi, klicka på [Create], och bekräfta din order så att systemet automatiskt lägger köp eller sälj ordrar till dina förvalda priser. Det är värt att notera att de rekommenderade parametrarna är inställda i Neutral direction och i Arithmetic Mode som standard.

Var medveten om att funktionen för automatiska parametrar inte kommer att fungera när det inte finns tillräckligt med handelshistorik för en given tillgång. Under sådana omständigheter måste du ställa in parametrarna manuellt eller klicka [Copy parameters to Manual settings] för att modifiera lower price, upper price, och grid number.

Varför erfarna kryptohandlare behöver använda Grid Trading

Vad som är fascinerande är möjligheten att göra vinster oavsett marknadens riktning. Med Binance Futures kan handlare sälja högt och köpa lågt. Eller köpa lågt och sälja högt för att dra nytta av alla prisfluktuationer. Detta samtidigt som de implementerar olika strategier som Grid Trading och TWAP (Time-weighted Average price).

Tack vare sitt enorma utbud av handelspar har Binance Futures blivit en av de mest likvida derivatbörserna på marknaden. Handlare kan alltid förvänta sig att deras köp- och säljorder fylls snabbt utan att behöva oroa sig för slippage.

En annan attraktiv fördel med Binance Futures är dess exceptionellt låga avgiftsstruktur. Maker/Taker avgifter kan gå så låga som 0,000%/0,017%, vilket gör att handlare kan behålla sina hårt förvärvade vinster. Dessa avgifter kan sänkas ytterligare genom att helt enkelt hålla BUSD eller BNB.

Binance Futures erbjuder också ett generöst brett utbud av hävstångseffekter för konton med ett saldo på $0 ​​till $50 000. Detta så att varje handlare kan växa sin portfölj oavsett kontosaldo.

Användare kan också vara säkra på att deras pengar inte är under risk. Detta tack vare Secure Asset Fund for Users (SAFU) i Binance.

Slutligen erbjuder Binance support på 17 olika språk. De har ett otroligt intuitivt och lättanvänt användargränssnitt. Detta för att säkerställa att alla handlare från var som helst i världen kan delta i kryptorevolutionen.

Börja använda Grid Trading!

Nu när du vet lite mer om grid trading, hur det du använder och vilka fördelar det finns kan du gå till Binance Futures Grid Trading för att sätta igång!


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Lämna en kommentar