Så väljer du rätt bettingsida

Det finns många bettingsidor att välja på och är väldigt svårt att bedöma vilka spelbolag som är bäst. Många parametrar avgör om en bettingsida är bra eller inte. I den här artikeln går vi igenom vad man ska tänka på.

Utbudet
Det varierar hur stort utbudet är hos svenska bettingsidor. Ett brett utbud av till exempel fotbollsligor att spela på ger mer flexibilitet för dig som spelare.

Nivån på oddsen
Om du ska gå plus i det långa loppet är det oftast extremt viktigt att oddsen är på en bra nivå. En genomsnittlig skillnad på låt säga 0,2 i odds per spelobjekt kan betyda oerhört mycket i det långa loppet.

Betalningsmetoderna
Snabba, säkra och smidiga betalningsmetoder är ett stort plus. Swish och Trustly utgör ett par av de främsta betalningsmetoderna. Bettingsidor som har båda två är att föredra.

Oddsbonus
Långt ifrån alla bettingsidor har en oddsbonus att tillgå. En insättningsbonus med bra villkor ger dig möjlighet att få en bra start på bettingsidan till en – i många fall – mycket låg risk (eller ingen risk överhuvudtaget i somliga fall). Bonussumman i sig behöver inte vara det viktiga, utan ha även koll på till exempel eventuellt omsättningskrav och minimumodds.

Användarvänligheten
Det ska vara enkelt att navigera sig runt på aktuell bettingsida, finnas en bra sökfunktion och inget som helst krångel i allmänhet. Användarvänligheten är också en viktig parameter.
Bettingsidor med svensk licens
Det finns många fördelar med att välja en bettingsida med svensk licens. På så sätt säkerställs det till exempel att bettingsidan har blivit godkänd av Spelinspektionen, är seriös i allmänhet, har insättningsgränser, är ansluten till Spelpaus och att du inte behöva betala skatt på eventuella vinster.


Lämna en kommentar