Upp till 80% Rabatt! Vad är Binance Margins ränterabatts Kampanj?

Binance Margins Ränterabatts Kampanj är nu tillgänglig!

Vad är Binance Margin?

Marginalhandel är ett sätt att använda medel som tillhandahålls av en tredje part för att genomföra tillgångstransaktioner.

Binance Margin och låter användare använda mer pengar än vad de egentligen har för att ägna sig åt marginalhandel, detta betyder att du kan öka din positionsstorlek när du går in i en trade. Detta i sin tur betyder att du kan tjäna mer pengar snabbare! Men du kan också förlora mer…

Men vad är det egentligen? Binance Margin Trading ger kvalificerade användare tillgång till medel från Binance Exchange för användning i hävstångsaffärer. Erfarna handlare som vill öka sin köpkraft kan använda funktionen Marginalhandel för att förstärka potentiell avkastning på långa eller korta positioner. Hävstångshandel, inklusive marginalhandel, innebär dock höga risker eftersom det potentiellt kan förstärka handelsförlusterna också.

Med de risker som är inblandade är det bra att alltid läsa på och se över för- och nackdelar innan du börjar hävstångshandel.

Se också: 3 Bästa Tipsen för säker krypto marginalhandel

Vad är Binance Margins Ränterabatts Kampanj

Binance Margin har lanserat en kampanj för att sänka räntorna för BTC, ETH, BUSD och USDT på plattformen. Under kampanjperioden kan användare utnyttja rabatterade årliga räntor som är så låga som 0,8 % med de ovan nämnda kryptovalutorna.

Här är en sammanställning av hur rabatterna ser ut:

Binance Margins ränterabatts Kampanj

Kampanjperioden gäller från och med 2022-03-21 tills vidare.

Se mer om kampanjen på Binance Margin kampanjsida.

Här är ett exempel på hur mycket man kan spara med denna kampanj

En användare som lånade 10K USDT från Margin skulle ha en årlig ränta på 14,6%. Användare skulle normalt betala 4 USDT ränta per dag, men skulle bara betala 2 USDT ränta per dag med den diskonterade räntan på 7,3 %.

Detta betyder att om du funderat på att testa margin trade ett tag är detta ett gyllene tillfälle! Nu kan du göra det med cirka 50% lägre ränta.

Varför kan Binance Margin vara bra för dig?

Multi-asset collateral

Med Binance Margin kan man investera flera tillgångar som säkerhet för att låna och handla med hävstång. På Binance gör du detta i ”Cross-Margin mode”. Istället för att endast investera BTC i en BTC-baserad marginalhandel, kan investerare använda sina BTC och ETH, eller BUSD, USDT, och så vidare, välja vilka tokens som ska vara sina säkerheter (även kallat pantsättning).

Diverse trading pairs

Binance Margin stöder 600+ handelspar, inklusive vissa handelspar som inte är vanligt förekommande.

Cooling-off period

För att hjälpa användare att undvika överdriven handel kan användare tillfälligt avbryta marginalhandelsrelaterade aktiviteter under en viss period genom att aktivera funktionen cool off period.

Detta är en del av Binance ansträngningar att uppmuntra ansvarsfull handel och förhindra tvångsmässigt handelsbeteende.

Insurance fund

Binance Margin har en försäkringsfond som skyddar användarnas konton när deras eget kapital (dvs deras tillgångar minus skulder) är mindre än 0, eller när användaren inte kan betala tillbaka skulder på grund av brist på medel på kontot.

Så missa inte denna chans att trade:a på on Binance Margin med denna kampanj

Lär dig mer på Binance Margin nu!


Ingen information eller data är avsedd som investeringsråd (varken i allmänhet eller i enskilda fall). Finansiella produkter eller transaktioner som omnämns i sådan information eller data, kanske inte är lämplig för din investeringsprofil och mål och förväntningar. Du är ansvarig för att avgöra om någon finansiell produkt eller transaktion är lämplig för dig utifrån dina intressen, investeringsmål, riskbenägenhet och investeringsplan. CompareSweden ska inte hållas ansvarig för eventuella skador som uppstår från några omnämnda transaktioner eller investeringar i finansiella produkter.


Lämna en kommentar