Guiden till att ändra aviseringsljud på Android-telefoner

Är du redo att förnya din telefonupplevelse och sätta en personlig prägel på dina aviseringsljud? Kanske vill du uttrycka din unika stil, eller kanske bara addera lite mer kul till din dag. Vad ditt motiv än är, kommer denna guide att vägleda dig genom varje steg du behöver ta för att ändra aviseringsljud på din Android-telefon. Bli redo att överraska dina vänner, irritera dina kollegor eller bara få dig själv att le varje gång du får en notifikation. Dyk in i vår steg-för-steg guide och upptäck hur enkelt det kan vara att anpassa ditt Android-liv!

Guiden till att ändra aviseringsljud på Android-telefoner

Du kanske tröttnat på de förvalda aviseringsljuden eller kanske har du laddat ner en av dina favoritlåtar? Detta kana vara för att förvåna, irritera eller ironisera varje gång ett meddelande landar på din telefon. Oavsett motiv, är det både enkelt och snabbt att ändra aviseringsljud på Android. Detta oavsett om du väljer ett av de förinstallerade ljuden eller bestämmer dig för att använda ett specifikt ljud eller en låt. Android-enheter är kända för sin flexibilitet och möjlighet till hög personanpassning, vilket gör dem till några av de bästa telefonerna på marknaden.

Innan vi dyker in i guiden, är det viktigt att notera att om du vill använda ett anpassat ljud som din aviseringsljud måste du ha ljudfilen nedladdad till din enhet.

Med det sagt, låt oss dyka in i hur du ändrar aviseringsljud på Android.


Du kanske också vill läsa:


Steg-för-steg-guide till att ändra aviseringsljud på Android-telefoner:

 1. Gå till Inställningar > Ljud och vibration
 2. Tryck på Standardaviseringsljud
 3. Välj en ljudsamling
 4. Ladda upp ett anpassat ljud (om så önskas)
 5. Välj ett ljud
 6. Tryck på Spara

För mer detaljerade instruktioner, se vår fullständiga guide för varje steg nedan.

 1. Gå till Inställningar > Ljud och vibration: Starta därefter Inställningar-appen, scrolla ned och tryck på Ljud och vibration.
 2. Tryck på Standardaviseringsljud: Scrolla ned och tryck på Standardaviseringsljud.
 3. Tryck på en ljudmapp: Välj en ljudmapp som innehåller en samling av liknande meddelandeljud. Du kan välja bland systemljud, eller välja Mina ljud för att använda ett anpassat ljud.
 4. Välj ett ljud: Om du har valt systemljud, trycker du på ett ljud och trycker på spara när du har hittat ett du gillar.
 5. Lägg till ett anpassat ljud: Om du valt Mina ljud, tryck på plusikonen längst ner till höger för att lägga till ett anpassat ljud.
 6. Välj en nedladdad ljudfil: Använd sökfunktionen för att hitta en nedladdad ljudfil och tryck sedan på ljudfilen du vill använda.
 7. Välj filen och tryck på Spara: Du kommer nu att återvända till sidan Mina ljud. Tryck på ljudfilen och tryck sedan på Spara.


Tack för att du tog dig tid att läsa denna guide om hur man ändrar aviseringsljud på Android-telefoner. Vi hoppas att du fann den informativ och dessutom enkel att följa. Din feedback är viktig för oss! Så tveka inte att lämna en kommentar nedan om du har några frågor eller förslag.

Om du tyckte denna artikel var hjälpsam, dela gärna den med dina vänner, familj eller kollegor som också kan ha nytta av den. Din delning hjälper oss att sprida kunskapen och hjälper andra att förstå och utnyttja sin teknik bättre.

Återigen, tack för att du stöttar oss. Vi ser fram emot att fortsätta tillhandahålla dig med praktiska och informativa guider. Ha en underbar dag!


Nu när du läst guiden till att ändra aviseringsljud på Android-telefoner så kanske du också vill läsa:

Lämna en kommentar