Så här uppdaterar du mjukvaran på Samsung TV

Mjukvaran på Samsung: Låt din Samsung TV fungera bäst genom att uppdatera systemprogramvaran.

För att hålla din Samsung smart-TV i toppform bör du uppdatera systemprogramvaran regelbundet. Systemprogramvaruuppdateringar för Samsung TV: n lägger till nyhetsappar och fixar buggar i programvaran. Om din TV inte fungerar korrekt eller om det finns en ny app som du hört är tillgänglig är det dags att kontrollera om det finns en ny version att ladda ner.

Tack och lov är det enkelt att uppdatera programvaran på din Samsung TV, och installation av en Samsung TV-uppdatering kan göras på ett ögonblick utan att ens lämna soffan. Du kan också låta TV: n automatiskt söka efter Samsung TV-programuppdateringar regelbundet genom att aktivera automatisk uppdatering.

Så här uppdaterar du programvara på din smarta TV från Samsung.

Mjukvaran på Samsung: Gå till supportmenyn

Klicka på hemknappen på fjärrkontrollen och bläddra till vänster tills du ser kugghjulsikonen för Inställningar.

Välj det och gå till Support, det femte menyalternativet i listan.

Välj Programuppdatering

Supportmenyn har många alternativ, men programuppdatering är den första. Inte överraskande är detta valet att få den senaste Samsung TV-programuppdateringen.

Välj Uppdatera nu

Om en ny version är tillgänglig får du ett alternativ att uppdatera Samsung TV-programvaran.

Om du vill att TV: n ska hålla sig uppdaterad i framtiden, se till att knappen Auto Uppdatering är vald. När den väl har blivit valt kommer enheten regelbundet att söka efter nya Samsung TV-uppdateringar och ladda ner det senaste paketet när det är tillgängligt. Om du inte har begränsad bandbredd eller en uppmätt internetuppkoppling är detta i allmänhet det mest praktiska alternativet och säkerställer att din Samsung TV alltid har den senaste programvaran.

Ladda ner och installera uppdateringen.

Klicka på “Ja” när den frågar om du vill installera uppdateringen. Uppdateringen av Samsung TV-programvaran tar några minuter att ladda ner, beroende på filens storlek och din internethastighet.

TV: n stängs av och sätts på igen efter nedladdningen. Din Samsung TV-uppdatering är klar och du har nu den senaste och bästa versionen av Samsungs smart-TV-programvara.


Kategorier TV

1 svar på ”Så här uppdaterar du mjukvaran på Samsung TV”

Lämna en kommentar