Hur man ser Fox News live var som helst

Det enklaste sättet att se Fox News live var som helst

Fox News live

Om du undrar hur du kan se Fox News live från utlandet eller hemma har du kommit till rätt ställe. Att dra tittare in med programfokuserade program som Hannity och Tucker Carlson Tonight, det är det vanliga infotainment-nätverket för konservativa som vill täcka världshändelser.

Problemet är dock att om du inte är i USA för närvarande kommer du inte att kunna se Fox News – även om du betalar för det. Så här kommer vi att förklara exakt hur man tittar på Fox News var som helst i världen.

Hur man ser Fox News live i USA

Om du är i USA kan det inte vara lättare att se Fox News live.

I USA, om du betalar för ett kabel- eller OTT-prenumerationspaket som inkluderar Fox, kan du helt enkelt använda kanalen.

Om du vill strömma på din dator eller mobila enhet är allt du behöver göra att gå över till Fox News-webbplatsen, klicka på ’Titta på TV’ i det övre högra hörnet och sedan logga in med dina kabeluppgifter. När du är inloggad kan du se Fox News live precis som på din TV.

Hur man ser Fox News live utomlands

Saker är lite annorlunda när du är utanför USA.

Ett sätt att få Fox News är via Fox News International, som är en internationell streamingtjänst som tillhandahåller en livestream av både Fox News Channel och Fox Business Network, samt en katalog med on demand-programmering till tittare utomlands.

Fox News International finns som en app för iOS, Android, Fire TV och Apple TV.

Om du redan betalar för en kabel- eller OTT-prenumeration som ger dig tillgång till Fox News i USA, finns det en mycket enkel process du kan gå igenom för att få tillgång till det innehållet du betalar för över hela världen.

Om du registrerar dig för bästa VPN kan du både ändra din plats tillbaka till USA och säkra din surfning samtidigt.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN, tack vare dess super enkla men kraftfulla appar, utmärkt avblockeringskraft och ett stort antal serverplatser över hela världen.

Om du till exempel är i Sverige på besök hos familj eller på jobbet kommer du inte att kunna se Fox News trots att du har betalat för det. Om du använder ExpressVPN kan du dock välja en server i USA och praktiskt taget flytta om.

När du har gjort det kan du logga in på webbplatsen med dina kabeluppgifter och få tillgång till allt Fox News har att erbjuda – även om du är fysiskt belägen någonstans som tjänsten inte täcker.

ExpressVPN är vår främsta rekommendation för att komma åt Fox News utanför USA. Med utmärkta hastigheter, oöverträffad platsförfalskningskraft och lättanvända appar är det det perfekta valet.

Hur du registrerar dig för Fox News

För dem i USA är det super enkelt att få tillgång till Fox News – i själva verket har de flesta där förmodligen redan det.

Den levereras med nästan alla grundläggande kabel- och satellit-TV-abonnemang, och om du har klippt sladden helt är den också tillgänglig på OTT-tjänster som Sling TV, FuboTV, AT&T TV Now och andra.

Oavsett hur du får tillgång till Fox på din TV kan du också logga in och se Fox News live online också.

Hur man ser Fox News live utanför USA

Om du är bosatt i USA (eller åtminstone har ett amerikanskt kreditkort) kan du anmäla dig till vilken OTT-leverantör som helst som transporterar Fox News var du än är i världen.

Allt du behöver göra är att registrera dig på ExpressVPN, ändra din plats till USA och gå över till leverantörens webbplats som vanligt. Ange sedan dina amerikanska kreditkortsuppgifter och titta!

Men om du inte har ett amerikanskt kreditkort kommer du tyvärr inte att kunna få tillgång till Fox News, även om du använder en VPN för att ändra din plats.

Hur man ser Fox News live på Roku

Om du har ett streaming- eller kabelabonnemang som ger dig regelbunden tillgång till Fox News kan du också titta på den på din Roku. Allt du behöver göra är att lägga till Fox News-kanalen på din Roku-enhet och sedan mata in din prenumerationsinformation.

Men om du vill använda en VPN för att titta på Fox News på din Roku utanför USA måste du installera en router-VPN. Detta beror på att Roku-enheter inte stöder VPN-enheter själva. Det är lite mer komplicerat än på en stationär eller smartphone, men vårt toppval ExpressVPN gör det super enkelt med en dedikerad router-app och tydliga instruktioner.

Hur man ser Fox News live på Fire TV-stick

Fox News finns på Amazon Appstore, och allt du behöver göra är att ladda ner appen och logga in med dina relevanta referenser.

Plus, eftersom Fire Stick är Android-baserat, stöder den VPN. Om du vill titta på Fox News on Fire Stick utanför USA. Kolla då in vår guide till de bästa VPN-tjänsterna som finns tillgängliga.

Varför ska du använda en Fox News VPN?

Den första och viktigaste anledningen till att använda en VPN med Fox News är att få tillgång till innehållet du betalar för var som helst i världen. Så om du befinner dig i Sverige, Storbritannien eller någon annanstans kan du ansluta till en amerikansk server. Och logga in på Fox som om du var i USA.

Det finns dock mer än så. Om du har en bra internetanslutning men ändå tycker att Fox News buffrar eller spelar i låg kvalitet. Då kan det bero på att du utsätts för nätverksstrypning.

Detta händer när din internetleverantör upptäcker hög bandbredd för din anslutning och avsiktligt saktar ner dig. Detta för att se till att alla får samma hastighet. Användningar med hög bandbredd inkluderar torrenting, spel och, naturligtvis, streaming av HD-innehåll.

En VPN anonymiserar vad du använder din anslutning till, vilket innebär att din leverantör inte kan säga att du strömmar. Därefter kan det inte välja att sakta ner anslutningen.

Dessutom ger en VPN oöverträffad integritet och säkerhet för alla typer av surfning. Så om du vill titta på Fox News live utomlands samt hålla din personliga information säker. Så är en av de bästa VPN den perfekta lösningen.

Vad är det bästa Fox News VPN?

Om du vill streama Fox News live utanför USA är en VPN viktig – och vårt # 1-val är ExpressVPN. Med brännhastigheter och användarvänliga appar som fungerar på massor av enheter. Som Roku, Fire Stick och Apple TV, såväl som stationär och mobil. Det är det den perfekta lösningen för åtkomst till blockerat innehåll. Dessutom har du 30 dagar på dig att testa tjänsten innan du åtar dig.

Prova bästa Fox News VPN riskfritt i 30 dagar


Lämna en kommentar