Hur man kan se på CNN live från var som helst!

Vår snabbguide om hur du kan se CNN live absolut var som helst.

CNN är allmänt betraktad som en pålitlig nyhetskälla och levererar grundlig, relativt opartisk täckning av världshändelser när de händer. Oavsett vad du tycker om nätverket är allt vi är intresserade av att hjälpa dig att få tillgång till en CNN live stream, och här har vi en översikt över exakt vad du kan göra för att få ett live CNN-flöde var du än är.

Även om det är relativt enkelt att komma åt CNN från USA, kan du stöta på problem om du är utanför USA som du troligtvis är om du läser detta. Även om du betalar för nätverket. Så här förklarar vi exakt hur man ser CNN live var som helst i världen.

Hur man ser CNN live i USA

Det kan inte vara lättare att se CNN live om du befinner dig i USA.

Hemma, om du betalar för ett kabel- eller OTT-prenumerationspaket som innehåller CNN, kan du helt enkelt vända dig till kanalen på din TV.

Om du vill strömma på din dator eller mobila enhet är allt du behöver göra att gå över till CNN-webbplatsen och logga in. När du har gjort det kan du titta på CNN live i CNN Go-appen bara som på TV: n.

Om du inte har ett TV-paket som innehåller CNN, rekommenderar vi Sling TVs Blue-paket som det billigaste sättet att få tillgång. För $30 per månad är det betydligt billigare än kabel, och det inkluderar även Fox News, BBC America, MSNBC och mycket mer.

Hur man ser på CNN live utanför USA?

Det fungerar lite annorlunda när du är utanför USA.

I vissa länder kan du titta på en gratis liveström av CNNs nyhetsbevakning, men det finns inte tillgängligt överallt och ger inte en så flexibel täckning som CNN Go-tjänsten som betalas.

Om du har kabel eller en OTT-leverantör som Sling och du är utanför USA är det mest effektiva sättet att få tillgång att använda en av de bästa VPN för att ändra din plats. Allt du behöver göra är att välja en amerikansk VPN-server och sedan gå över till CNN-webbplatsen. Logga sedan in med dina uppgifter och titta.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN, tack vare dess super enkla men kraftfulla appar, utmärkt avblockeringskraft och ett stort antal serverplatser över hela världen.

Så om du till exempel i Sverige och besöker familj eller på jobbet kommer du inte att kunna se CNN, även om du har betalat för det. Men genom att använda ExpressVPN kan du välja en server i USA och praktiskt taget flytta om.

När du har gjort det kan du logga in på webbplatsen med dina kabeluppgifter och få tillgång till allt som CNN har att erbjuda – även om du är fysiskt belägen någonstans som tjänsten inte täcker.

ExpressVPN är vår främsta rekommendation för åtkomst till CNN utanför USA. Med utmärkta hastigheter, oöverträffad platsförfalskningskraft och lättanvända appar är det det perfekta valet.

Hur man registrerar sig för CNN

För dem i USA är det super enkelt att få tillgång till CNN – i själva verket har de flesta förmodligen redan det.

Den levereras med nästan alla grundläggande kabel- och satellit-TV-abonnemang, och om du har klippt sladden helt är den också tillgänglig på OTT-tjänster som Sling TV, AT&T TV Now, Hulu med Live TV och andra.

Dessutom, oavsett hur du får tillgång till CNN på din TV, kan du också logga in och titta på CNN live online också genom att använda CNN Go-webbplatsen.

Hur man registrerar sig för CNN utanför USA

Om du är bosatt i USA (eller åtminstone har ett amerikanskt kreditkort) kan du registrera dig för vilken OTT-leverantör som helst som har CNN var du än är i världen.

Allt du behöver göra är att registrera dig på ExpressVPN, ändra din plats till USA och gå över till leverantörens webbplats som vanligt. Ange sedan dina amerikanska kreditkortsuppgifter och titta!

Men om du inte har ett amerikanskt kreditkort kommer du tyvärr inte att kunna få tillgång till CNN på detta sätt, även om du använder en VPN för att ändra din plats. Du kan kolla in vår denna artikel för ett möjligt sätt att komma åt CNN.

För användare i Storbritannien är en CNN live stream tillgänglig online, och du kan också titta på den i HD på både Sky och Freesat.

Hur man ser CNN live på Roku

Om du har ett streaming- eller kabelabonnemang som ger dig regelbunden tillgång till CNN. Då kan du också titta på den på din Roku. Allt du behöver göra är att lägga till CNN Go-kanalen på din Roku-enhet och sedan mata in din prenumerationsinformation.

Men om du vill använda en VPN för att titta på CNN på din Roku utanför USA måste du installera en router-VPN. Detta beror på att Roku-enheter inte stöder VPN-enheter själva. Det är lite mer komplicerat än på en stationär eller smartphone. Men vårt toppval ExpressVPN gör det super enkelt med en dedikerad router-app och tydliga genomgångar.

Hur man ser CNN live på Fire TV-stick

CNN Go finns tillgängligt på Amazon Appstore. Och allt du behöver göra är att ladda ner appen och logga in med dina relevanta referenser.

Plus, eftersom Fire Stick är Android-baserat, stöder den VPN.

Varför ska du använda en CNN VPN?

Den första och viktigaste anledningen till att använda en VPN med CNN är att få tillgång till innehållet du betalar för var som helst i världen. Så om du befinner dig i Sverige, Storbritannien eller någon annanstans. Kan du ansluta till en amerikansk server och logga in på CNN som om du befann dig i ditt vardagsrum.

Det finns dock mer än så. Om du har en bra internetanslutning men ändå tycker att CNN buffrar eller spelar av låg kvalitet. Då kan det bero på att du utsätts för nätverksstrypning.

Detta händer när din internetleverantör upptäcker hög bandbredd för din anslutning. Och avsiktligt saktar ner dig för att se till att alla får samma hastighet. Användningar med hög bandbredd inkluderar torrenting, spel och, naturligtvis, streaming av HD-innehåll.

En VPN anonymiserar vad du använder din anslutning till, vilket innebär att din leverantör inte kan säga att du strömmar. Därefter kan det inte välja att sakta ner anslutningen.

Dessutom ger en VPN oöverträffad integritet och säkerhet för alla typer av surfning. Så om du vill titta på CNN live utomlands samt hålla din personliga information säker. Då är en av de bästa VPN den perfekta lösningen.

Vad är det bästa CNN VPN?

Om du vill streama CNN live utanför USA är en VPN viktig – och vårt # 1-val är ExpressVPN. Med höga hastigheter och användarvänliga appar. Dessa fungerar på massor av enheter som Roku, Fire Stick och Apple TV. Såväl som stationär och mobil. Det är det den perfekta lösningen för åtkomst till blockerat innehåll. Dessutom har du 30 dagar på dig att testa tjänsten innan du åtar dig.

Prova det bästa CNN VPN riskfritt i 30 dagar


1 svar på ”Hur man kan se på CNN live från var som helst!”

Lämna en kommentar