Bästa filmerna på C More du inte får missa att streama

Bästa filmerna på C More: Dags för att gosa ner sig i soffan och göra sig redo för en riktigt bra film eller kanske till och med en serie? Här är det bästa inom alla genrer du måste se på C More!

Bästa filmerna på C More

Det är även värt att nämna att om du vill titta på C More när du är på resande fot kan du behöve en av de bästa VPN på marknaden, ta dig en titt på ExpressVPN om du behöver den bästa VPN för att låsa upp regionsbegränsat inhehåll både på C More och Netflix, då den rankade som etta på vår Bästa regions VPN lista.

Hustlers

Baserad på den otroliga historien om Destiny, som börjar dansa på en ny strippklubb och träffar matriarken Ramona, som dessutom är spelad av Jennifer Lopez. Efter att ha drabbats hårt av finanskrisen börjar de dock ta till tveksamma metoder för att få in pengar från sina kunder.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,3

Se Hustlers på C more här

Snabba Cash

Filmatiseringen av Jens Lapidus succébok. JW, spelad av Joel Kinnaman, kämpar för att passa in i sina vänners överklassliv. För att tjäna tillräckligt med pengar för att hålla skenet uppe dras han dock allt djupare in i den undre världen.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 6,7

Se Snabba Cash på C more här!

I rymden finns inga känslor

Bästa filmerna på C More i rymden finns inga känslor

Simon har Aspbergers syndrom och bor med sin bror Sam. När Sam blir dumpad tar Simon sig an uppdraget att hitta en ny flickvän till sin bror. Med block, penna och kamera i högsta hugg och matematiska formler till sin hjälp räknar han dock ut att spralliga Jennifer är den perfekta kandidaten. En välgjord feel good-film med bland annat Skargård (IT) och Martin Wallström (Mr Robot) i rollerna.

Genre: Komedi/Drama
Betyg IMDB: 7,1

Se I rymden finns inga känslor på C more här!

Paddington

Bästa filmerna på C More paddington

Den omåttligt populära brittiska teddybjörnen har nu inte bara fått en också två filmer! Följ med Paddington när han upptäcker London tillsammans med sin adoptivfamilj, samtidigt som han måste hålla sig undan de onda krafter som vill kidnappa honom. En riktigt feel good-film med genomgående brittisk humor.

Genre: Komedi/Animerat

Se Paddington 1 och Paddington 2 på C more här! (svenskt tal)

Förortsungar

När Aminas morfar dör förlitar hon sig på hårdrockaren Johan att ta hand om henne tills hon får uppehållstillstånd. Tillsammans försöker de dock bygga upp en någorlunda trygg närvaro i betongdjungeln. Om det minst sagt undermåliga IMDB-betyget avskräcker kan vi slänga in att den här filmen faktiskt även håvade in hela fem guldbaggar.

Genre: Drama/Musikal
Betyg IMDB: 4,6

Se Förortsungar på C more

Svenskt filmmaraton för stora och små

Sunes sommar

Sverige har gjort flera riktigt sevärda barn- och ungdomsfilmer genom åren. En av de mest legendariska karaktärerna från vårt avlånga land är dock tjejtjusaren Sune. I Sunes sommar får vi följa med familjen Andersson på deras sommarlov, en semester som föga förvånande inte riktigt går som de hade tänkt.

Se Sunes sommar på C more här!

Rosa the Movie

Bästa filmerna på C More rosa the movie poster

Ingen som växt upp på 90 och 00-talet kan ha undgått att lära känna Rosa, tonåringen som helst av allt vill bli popstjärna. Vi fick lära känna henne första gången i den tecknade serien Livet enligt Rosa i Kamratposten, som senare blev den här filmen där vi får följa med Rosa på kollo.

Se Rosa: The Movie på C more här!

Eva & Adam

Det finns nog inget kärlekspar som fått så många hjärtan i brand under tidigt 2000-tal som Eva och Adam. I den här filmen har denna dunderduo varit tillsammans i tre år, och Eva börjar fundera på om hon verkligen är kär i Adam längre?

Se Eva & Adam på C more här!

Svensk skrattfest!

C more erbjuder massor av serier, filmer och standup-föreställningar från svenska komiker. Här är fyra vi kommer streama i sommar:

Yrrol

Lorry-gängets populära långfilm från 1994 med klassiska scener såsom presentspåning till chefen och bevingade citat såsom ”blanda inte in mig i vårt förhållande”. Observera att det förekommer scener som kanske inte passar så bra för de allra yngsta i familjen.

Streama på C more här!

Senaste nytt med Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahl är känd för många från bland annat På Spåret och Svenska Nyheter i SVT, men innan dess var han kanske mest känd för att leverera vetenskapsfakta som ingen annan på sin Youtubekanal och i radio. I showen Senaste nytt får vi en lite udda och mycket underhållande genomgång om de senaste inom vetenskap.

Streama på C more här!

Johan Glans: World tour of Scandinavien

En av våra absolut folkkäraste komiker, skånska Johan Glans, låter oss återuppleva en av hans populäraste föreställningar direkt från tv-soffan. Här avhandlas bland annat kulturskillnader mellan Sverige och våra andra Skandinaviska grannar. Streama på C more här! För den som inte kan få nog finns även World tour of the world att se på C more.

Astrid Lindgren-maraton

Bästa filmerna på C More pippi långstrump

C More har det största utbudet av Astrid Lindgren-filmer av alla de svenska streamingtjänsterna. Här hittar du odödliga klassiker som Pippi Långstrump, Madicken, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och mycket mer.

Se Astrid Lindgren-filmer på C More här!

Vargtimmen

Är du trött på dagens massproducerade skräckfilmer, kan vi rekommendera en riktig klassiker signerad Ingmar Bergman. Vargtimmen kom 1968 och handlar om konstnären Johan Borg (Max von Sydow) som bosätter sig på en isolerad ö tillsammans med sin fru Alma (Liv Ullman). Under vargtimmen plågas Johan av mardrömmar och sitt förflutna och lockas till sina mörkaste begär.

Betyg IMDB: 7,7

Se Vargtimmen på C More här

Serier

Reality från USA

Finns det någon bättre verklighetsflykt från det dystra omvärldsläget än lite äkta reality tv? C more har nu bunkrat upp med massor av såpor från USA, alltifrån välkända klassiker såsom Keeping up with the Kardashians till mindre kända men ack så underhållande guldkorn som Vanderpump Rules.

Se dessa serier och fler på C more här!

Deutschland 86

Fristående uppföljaren till succéserien Deutschland 83! Den här gången ger sig Martin efter tre år i exil tillsammans med sin moster Eleonora ut på en livsfarlig resa tillbaka till Östtyskland i hopp om att få återförenas med sin son.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 7,6

Se Deutschland 86 på C more här!

Little Drummer Girl

Baserat på John Le Carrés bok med samma namn. Skådespelerskan Charlie åker till Grekland med sina vänner och charmas totalt av den mystiske Becker, spelad av ingen mindre än vår egen Alexander Skarsgård. Becker rekryterar Charlie till den israeliska underrättelsetjänsten för att arbeta som dubbelagent. En riktigt spännande och välgjord dramathriller där vi aldrig vet vem vi ska heja på!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,4

Se The Little Drummer Girl på C more här

Seinfeld

Serien som mer eller mindre definierade 90-talet! Följ med Jerry, Elaine, George och Kramer på Manhattan när de tampas med galna ex, arga sopprestaurangsägare och föräldrar i Florida. Trots att det nu är snart tre decennier sedan Seinfeld först visades håller humorn fortfarande.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,9

Se Seinfeld på C more här

Modus

I Modus får vi följa kriminalpsykologen Inger Johanne Vik när hennes dotter blir vittne till ett mord. Efter den uppmärksammade första säsongen, med bland annat Peter Jöback och Alexandra Rapaport, fick Modus internationell uppmärksamhet och inkluderar i andra säsongen även amerikanska stjärnor som till exempel Kim Catrall.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 6,7

Se säsong 2 av Modus på C More här

Vikings

En serie för dig som sett alla säsonger av Game of Thrones! Här får vi följa vikingen Ragnar Lodbrok, en av de mest sägenomskrivna vikingarna, när han krigar och härjar i medeltidens Norden. I rollerna ser vi bland annat Gustav Skarsgård.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 8,6

Se Vikings på C More här

Klassiker du måste se

Jönssonligan-filmerna

Följ med Sickan, Vanheden och Dynamit-Harry när de ger sig ut på allt galnare upptåg mot sin ärkenemesis Wall-Enberg. På C More kan du streama följande Jönssonligan-filmer just nu (klicka på titlarna för att streama dem direkt):

Picassos äventyr

Hasse Alfredssons och Tage Danielssons odödliga komedi som fritt tolkar Pablo Picassos liv och verk. Följ med honom när han först upptäcker sin talang i Madrid, flyttar till Paris under sekelskiftet och målar i ett krigshärjat Europa under andra världskriget. I rollerna finns förutom Gösta Ekman i huvudrollen legender som Margareta Krook, Lena Olin, Per Oscarsson och Birgitta Andersson.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,5

Se Picassos äventyr på C more här

Vill du se fler av Hasse och Tages alster? På C more hittar du även klassiker som Ägget är löst, Släpp fångarna loss det är vår och Äppelkriget.

Stig Helmer-filmerna

Stig Helmer Olsson tog Sverige med storm när han dök upp på biograferna första gången 1980 i filmen Sällskapsresan. Sedan dess har Stig Helmer och hans bästis Oles äventyr tagit sig till skidbackar, segelbåtar och hälsocentrum.

Se samtliga filmer på C More här!

Mitt liv som hund

Ett av Lasse Hallströms kändaste verk. 11-årige Ingemar växer upp med sin bror och ensamstående mamma. Men när mamman blir deprimerad får Ingemar tillbringa sommaren ute på landet med sin morbror, en sommar som visar sig förändra Ingemars liv för alltid.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,7

Se Mitt liv som hund på C More här


Nu när du läst om Bästa filmerna på C More kanske du också vill läsa om:

9 svar på ”Bästa filmerna på C More du inte får missa att streama”

Lämna en kommentar