Hur man sätter in NFTs på Binance

Här är en steg-för-steg-guide om hur du sätter in NFTs på Binance

Hur man sätter in NFTs på Binance
Bildkredit: CompareSweden/Binance
 1. För att komma igång går du in på Binance NFT-sidan och klickar på fliken [Profil] i det övre högra hörnet. I rullgardinsmenyn väljer du [Collected NFTs] och klickar sedan på [Deposit].
 1. På nästa sida uppmanas du att välja nätverk för din plånbok. För närvarande stöder Binance BNB Chain (BNB) och Ethereum (ETH), så se till att du väljer rätt nätverk.
 1. När du har valt nätverk kan du välja vilken plånbok du vill ansluta. För närvarande stöder Binance: MetaMask och WalletConnect, så välj den plånbok du vill använda. Se också vår artikel: De bästa NFT plånböckerna – Hitta din NFT wallet
 1. Innan du kan importera dina NFT:er till Binance måste du se till att din NFT-kontraktsadress är förhandsgodkänd. Du kan kontrollera de vitlistade kontraktsadresser som stöds på Binances webbplats. NFT-samlingar/NFT som präglats och skapats på Binance kan också deponeras på Binance.

Så här sätter du in dina NFT:er på Binance NFT

 1. När du har valt din plånbok och säkerställt att din NFT-kontraktsadress är godkänd i förväg visas en lista över alla NFT:er i din anslutna plånbok. Markera rutan bredvid den eller de NFT:er som du vill sätta in och klicka sedan på [Deposit Now].
 1. Därefter måste du godkänna insamlingen av NFT:er för varje NFT som du vill sätta in. Detta kommer att innebära en MetaMask-pop-up där du måste bekräfta åtgärden. Observera att du bara behöver godkänna varje NFT-insamling en gång – genom att godkänna insamlingen godkänner Binance att behandla din begäran om NFT-insättning. Du måste betala en gasavgift för att godkänna NFT-insamlingen/insamlingarna. Upprepa det här steget för varje NFT-inkassation som du vill deponera.
 1. När du har godkänt insamlingen av NFT måste du godkänna själva insättningen. Detta kommer också att innebära en MetaMask-popup-fönsterruta, där du kan se hur mycket gasavgift du måste betala för att slutföra insättningen. Klicka på [Bekräfta] för att fortsätta.
 1. När du har bekräftat insättningen kommer du att se ett fönster [Deposit in Process]. Det betyder att insättningen håller på att bearbetas, så vänta tålmodigt tills den är klar.
 1. När insättningen har slutförts får du ett meddelande om statusen för dina NFT:er. I meddelandet får du veta om insättningen lyckades eller om det fanns några problem.
 1. När dina NFT:er har deponerats kan du se dem på fliken [Historik] i det övre högra hörnet. I rullgardinsmenyn väljer du [Insättningar] för att se en lista över alla dina insatta NFT:er.
 1. Slutligen kan du lista dina insatta NFT:er för försäljning på Binance NFT Marketplace. För att göra detta går du till fliken [Marketplace] och väljer den NFT som du vill lägga ut till försäljning. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra listningsprocessen.

Och det var allt! Med dessa enkla steg kan du enkelt sätta in dina NFTs på Binance och börja handla på Binance NFT Marketplace.


Lämna en kommentar