2023:s 5 högst rankade säkerhetskameror för ditt hem

Vi har kammat igenom recensioner av flera modeller för att hitta de bästa säkerhetskamerorna för hemmet som finns på marknaden idag.

Under de senaste 20 åren har säkerhetskameror genomgått en dramatisk förändring. Kommersiella säkerhetskameror har kommit långt från sin skrymmande storhetstid i början av 2000-talet när de först dök upp på nätet. Nu är de mer kompakta, mer intelligenta och kan fånga upp häpnadsväckande mängder information.

Kameror som kan identifiera personer, paket och till och med ansiktsdrag har blivit populära på senare tid, särskilt i inrättningar som legala och välkända kasinon experter från https://mrcashback.com/se rate. Vissa kan till och med ”tala” och varna dig för potentiella inkräktare innan de ens har satt sin fot i ditt hus.

Hundratals kameramodeller från dussintals konkurrerande företag inom övervakningskameror har dykt upp tack vare den snabba utvecklingen av övervakningstekniken. 

Idag ska vi titta närmare på de premiumtillverkare som levererar marknadens bästa säkerhetskameror. Våra förslag bygger på hundratals timmars studier och personlig erfarenhet av dessa märken.

De fem bästa säkerhetskamerorna för hemmet som du kan köpa 2023

Utan vidare, toppklassiga övervakningskameror finns för närvarande på marknaden.

SimpliCam

Eftersom den har termen ”enkel” i sitt namn levererar den här kameran precis vad vi förväntade oss. Om du läser vår utvärdering av hemsäkerhetssystemet SimpliSafe kommer du att upptäcka att det är ett av de enklaste systemen att installera, och det beror till stor del på SimpliCam som följer med.

I likhet med andra SimpliSafe-produkter är SimpliCam lätt att installera och använda. När vi hade synkroniserat SimpliCam med vår telefon kunde vi se vårt vardagsrum i realtid via SimpliSafe-appen. Där kan vi aktivera eller inaktivera kamerans funktioner för rörelsedetektering. Det här är inte den mest banbrytande säkerhetskameran på marknaden, men den gjorde jobbet med minimalt krångel.

Det finns tre kameror i SimpliSafe, och SimpliCam är helt enkelt en av dem. Det finns även en utomhusmodell och en videodörrklocka. Var och en av de tre kamerorna har en lika okomplicerad inställning, och deras liveflöden kan ses i samma mobilapp.

Lorex

Lorex fokuserar på att göra avancerade säkerhetskameror för både inomhus- och utomhusbruk. Företagets kameror för utomhusbruk kan fånga fullständiga bilder, även i becksvart mörker, och har en 4K-upplösning. Många versioner av Lorex säkerhetskameror är också motståndskraftiga mot vandalism. Våra kameror var inrymda i robusta metallhöljen med avskärmade elledningar.

Lorex-kameror har ytterligare funktioner som pan/zoom, superlång sikt (skärpedjup), geofencing och tvåvägsljud.

Den trådlösa 1080p HD-övervakningskameran för utomhusbruk från Lorex är en av deras mest populära produkter. Det är en pålitlig kamera som inte kostar så mycket som 149 dollar och som inte kommer att kosta mycket. När vi tänker på Lorex tänker vi på den här kameran.

Det är ett fantastiskt maskineri. Nattseendeområdet är imponerande 115 fot och vidvinkelobjektivet fångar bilder från otroliga 118 grader. Men liksom majoriteten av Lorex kameror är det ett stenhårt och billigt val.

Dessutom är det viktigt att notera att Lorex är en av de största tillverkarna av övervakningskameror idag, med nya modeller som produceras nästan regelbundet. Bland deras senaste innovationer finns en 4K Wi-Fi-övervakningskamera med förbättrade AI-drivna varningar och Wi-Fi-6-teknik för effektiviserad videoöverföring.

Ring

När det gäller videodörrklockor var Ring det företag som satte igång i början av 2010-talet, och företaget har inte slutat göra banbrytande säkerhetskameror sedan dess. 

Ring debuterade med Spotlight Cam Pro i september 2022, vilket gör den till en av de nyare kamerorna på marknaden. Den här toppmoderna kameran använder radar för att förbättra sin rörelsedetektering och kan till och med erbjuda dig en falsk fågelperspektiv över dina lokaler.

Vi ska titta på en produkt från Rings omfattande lager för tillfället. För cirka 200 dollar kan du få en kamera med kraftfulla strålkastare som aktiverar rörelsedetektering. Även för en utomhuskamera är sirenen på 110 decibel mer än tillräckligt.

Liveflödet från kameran och 3D-funktionen för rörelsedetektering ger dig en fågelperspektiv över din gräsmatta och hjälper till att avskräcka inkräktare med hjälp av radarteknik som spårar deras rörelser inom din fastighet. I kombination med spotlight-funktionen som ingår i varje Spotlight Cam gör detta Spotlight Cam Pro till ett pålitligt val för att hålla ett öga på utsidan av din fastighet.

ADT

ADT erbjuder säkerhetsövervakning via en videodörrklocka och kameror på insidan och utsidan. De kan kommunicera i båda riktningarna. Inomhus- och utomhuskamerorna har en 1080p HD-upplösning och inkluderar videoanalys, vilket gör att de kan skilja mellan viktiga och obetydliga händelser. Den finaste funktionen är dock att de ingår i ADT:s hemsäkerhetssystem utan extra kostnad. När du köper ett kamerapaket från ADT får du mer än bara kameror, eftersom ADT ligger högst upp på vår lista över de bästa hemsäkerhetssystemen. Du kan dra nytta av ADT:s dygnet runt-övervakning av utbildad personal, deras användarvänliga Pulse-app och ADT:s 145-åriga meritlista för säkerhetsinnovationer.

Det är också möjligt att uppgradera dina ADT-kameror till Google Nest-kameror samtidigt som du behåller systemets förmåga att fungera med din föredragna videoövervakningsmetod. Om du registrerar dig för ADT före årets slut får du en gratis Nest-dörrklocka, tack vare ett partnerskap mellan ADT och Google Nest som inleddes 2021.

ADT:s utomhuskameras tillförlitlighet imponerade på oss. International Protection Rating Council har gett den betyget IP65. Det gör den dammtät och ogenomtränglig för vatten vid lågt tryck.

Wyze Cam

De rörelseutlösta händelser som du spelar in i molnet är gratis, vilket gör Wyze till ett billigt alternativ för hemskydd. Wyze tillverkar kameror för gör-det-själv-övervakning.

Några avancerade funktioner är geofencing (områden där rörelse upptäcks), Alexa-kompatibilitet och frekvensdetektering. Om en rökdetektor går igång meddelar kameran din telefon.

Den här högteknologiska kameran kan rotera och panorera i 110 grader per sekund och fånga helskärmsvideo från alla vinklar. Vi har integrerat Alexa-röststyrning för att få kristallklar video i 1080p HD vid alla timmar, dag som natt, med infraröd nattsyn till råga på allt.

Med Wyze-mobilappen kunde vi visa livefilmer, och det var ingen kostnad för att använda tjänstens molnlagring under de första 14 dagarna.


Lämna en kommentar