iOS 17 läcka Avslöjar stora Förändringar

Stora förändringar i Wallet och Health-apparna väntar i och med denna nya iOS 17 läcka

iOS 17-läcka avslöjar stora förändringar i Apples appar och bakgrundsbilder

Med WWDC 2023 runt hörnet är vi inte långt ifrån att se iOS 17 – den senaste versionen av iPhone-operativsystemet.

I mars hörde vi att det som började som en ”justering” har förvandlats till något med ”flera trevliga funktioner”. Nu, tack vare läckaren @analyst941, har vi en möjlig första titt på gränssnittsförändringar. Dessa kommer till två av Apples första partis appar – Wallet och Health – samt Bakgrundsbildsväljaren.

Men vad betyder detta?

Wallet är den största förändringen. I denna skiss förutspås Apple införa en helt ny layout med en navigationsfält längst ner på skärmen som låter iPhone-ägare enkelt hoppa mellan Kort, Kontanter, Nycklar, ID och Ordrar.

Om detta stämmer skulle det vara en stor förbättring för dem med flera kort och biljetter lagrade på sin iPhone. Användare kommer tydligen att kunna svepa nedåt för att visa ett sökgränssnitt för att hitta svåråtkomliga kort också.

För Health omfamnar Apple ett rutnätslayout för att enkelt spåra dina viktigaste hälsometriska data. ”Det kommer uppenbarligen att finnas VISUELL data inuti rutorna – jag är bara för lat för att göra allt det där”, skriver @analyst941. ”Tänk dig färgade grafer, tabeller osv. fyllda med data inuti varje sektion.”

Slutligen kommer denna rutnätsvy även till Bakgrundsbildsväljaren. Den kommer tydligen att visa ”9+ bakgrundsbilder samtidigt” och låta dig radera eller ändra ordning på dem i rutnätsvyn (bilden till höger).

När man markerar en enskild bakgrundsbild (bilden till vänster) kommer du att kunna dela eller duplicera dem genom att svepa uppåt.

Ingen av dessa förändringar är revolutionerande, och var för sig faller de lite kort i förhållande till Bloombergs förutsägelse att iOS 17 skulle inkludera ”flera av användarnas mest efterfrågade funktioner”. Men detta kommer uppenbarligen inte att vara den fullständiga omfattningen av förändringarna.

Förra veckan hörde vi att iOS 17 också skulle förstärkas med förbättringar till Kontrollcenter, Apple Music, låsskärmen och till och med Ficklampsappen. Och det är inte ens medräknat den ryktade största förändringen: introduktionen av tredjeparts appbutiker (om än enbart i Europa där lagstiftande förändringar är på väg att tvinga Apples hand).

Kommer detta att fungera för alla iPhones?

Lägg dessa förbättringar samman, och iOS 17 ser ut som en ganska betydande uppdatering. Frågan är om förändringarna kommer att vara tekniskt krävande nog för att blockera äldre iPhones från att få den.

Just nu kan telefoner så långt tillbaka som 2017 års iPhone 8 köra iOS 16, vilket är ganska imponerande. Men med en så stor uppsättning förändringar på gång kan det vara slutet på vägen för nyare enheter.


Du kanske också vill läsa:


Sammanfattning iOS 17 läcka:

I det här inlägget har vi gått igenom några av de mest spännande förändringarna som kommer med iOS 17, som inkluderar stora uppdateringar av Wallet och Health-apparna samt Bakgrundsbildsväljaren. Dessutom har vi diskuterat förbättringar inom Kontrollcenter, Apple Music, låsskärmen och Ficklampsappen. Även om ingen av dessa förändringar är revolutionerande i sig själva, är de tillsammans en betydande uppdatering som gör att vi ser fram emot att se vad Apple har i åtanke för framtida versioner av sitt operativsystem.

Håll dig uppdaterad här på bloggen för att lära dig mer om iOS 17 och andra spännande nyheter från Apple. Glöm inte att dela detta inlägg med dina vänner och följ oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna!


Nu när du läst om nya iOS 17 läcka kanske du också vill läsa:

Lämna en kommentar