Recension av Sonos Move 2: Portabel högtalare med suveränt ljud

Sonos Move 2 är en mångsidig, batteridriven smart högtalare som optimerar ditt ljud för att låta bra både inomhus och utomhus. Trots att den fortfarande är något tung för att bäras långa sträckor, har flera förbättringar jämfört med första generationens modell gjorts som motiverar det höga priset.

Fördelar:

  • ✔️ Kraftfullt och balanserat ljud.
  • ✔️ Kan kopplas ihop med en annan Move 2 för äkta stereo via Wi-Fi.
  • ✔️ 24 timmars batterilivslängd.
  • ✔️ Flera röstassistenter.

Nackdelar:

  • För tung att bära långa sträckor.

När den ursprungliga Sonos Move lanserades 2019, utvidgade den gränserna för Sonos ljudsystem. Nu kan du använda den nya Sonos Move 2 ännu längre. Den andra generationens högtalare erbjuder mer än dubbelt så lång batterilivslängd och stöd för stereoljud, bland andra användarvänliga uppgraderingar.

Med dessa förbättringar och den fortsatta effektiviteten av Auto Trueplay-ljusteknik, tar Move 2 över tronen från sin föregångare som en av de bästa Bluetooth- och utomhushögtalarna på marknaden.


Du kanske också letade efter:


Sonos Move 2 jämfört med orginalet

EgenskaperSonos Move 2Sonos Move
Pris5 490 kr4 990 kr
Storlek9,4 x 6,3 x 4,9 tum9,4 x 6,3 x 4,9 tum
Vikt3 kg3 kg
FärgerSvart, Vit, OlivSvart, Vit
IP-klassningIP56IP56
Batterilivslängd24 timmar10 timmar
Hitta härPå HiFi klubben (prismatchning)På HiFi klubben (prismatchning)
Tabell med jämförelse mellan Sonos Move 2 och Sonos Move

Design:

Sonos Move 2, med sin stilrena design, fortsätter att förmedla Sonos varumärkesidentitet, vilket är uppenbart i dess likhet med den tidigare modellen. Båda högtalarna präglas av en sofistikerad oval form, vilket gör dem till ett stiligt tillskott i varje rum eller utomhusmiljö. Denna form har blivit synonym med Sonos designfilosofi: att kombinera funktionalitet med estetik.

Medan den övergripande formen påminner mycket om dess föregångare, introducerar Sonos Move 2 en nyhet när det kommer till färgval. Bortsett från de tidigare och populära svarta och vita nyanserna, bjuder Move 2 nu in naturen i designen med införandet av en elegant olivfärg. Denna nya färg kan locka dem som söker ett mer naturligt eller diskret alternativ som smälter in i en mängd olika inredningsstilar.

Men varför denna förändring? Kanske ville Sonos bredda sitt sortiment och erbjuda något nytt för dem som är bekanta med varumärket. Eller så insåg de potentialen i att attrahera en ny kundgrupp som värdesätter naturen och hållbarhet, och ser olivfärgen som en symbol för detta. Oavsett anledningen markerar detta steg en spännande utveckling i Sonos designresa.

Prestanda:

När det gäller ljudupplevelse levererar Sonos Move 2 exceptionell prestanda, vilket gör den till en frontlöpare i sin kategori av bärbara högtalare. Oavsett om du njuter av klassisk musik, rock, jazz eller hiphop, säkerställer denna enhet att varje ton levereras med precision och klarhet. Funktionen Auto Trueplay är verkligen revolutionerande.

Istället för att bara spela upp musik som den är, analyserar Move 2 den omgivande akustiken och gör subtila justeringar för att optimera ljuduppspelningen för den specifika miljön. Denna adaptiva teknik garanterar att du får den bästa ljudupplevelsen, oavsett var du placerar högtalaren. Med sådana avancerade funktioner blir Move 2 inte bara en högtalare, utan en verklig musikupplevelse som kan anpassa sig efter dina behov och önskemål.

Röstkontroll:

I en tid när bekvämlighet och integration blir allt viktigare, står Sonos Move 2 ut genom att erbjuda användarna omfattande röststyrningsfunktioner. Inte nog med att den är kompatibel med ledande röstassistenter som Amazon Alexa och Google Assistant, den ger dig också möjligheten att interagera med och kontrollera andra smarta enheter i ditt hem.

Tänk dig att kunna justera rumstemperaturen, dimma ljusen eller starta en film, allt medan du fortsätter att njuta av din musik, endast med hjälp av din röst. Denna integration gör Sonos Move 2 till mer än bara en högtalare; den blir en central del av ditt smarta hemekosystem. Detta förenklar och förbättrar användarens dagliga liv, vilket gör teknikens möjligheter nästintill oändliga.

Batterilivslängd och laddning:

Ett av de mest imponerande dragen hos Sonos Move 2 är dess förbättrade batterilivslängd. Med upp till 24 timmars kontinuerlig uppspelning, en ökning från originalets 10 timmar, markerar den en betydande prestandaförbättring. Detta betyder att du kan ta med högtalaren för en hel dags aktivitet – från morgonens första toner till nattens lugna melodier – utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. För dem som ofta är på språng eller gillar att tillbringa tid utomhus, erbjuder detta en oöverträffad frihet och flexibilitet. Dessutom minskar behovet av att ständigt ladda enheten, vilket i sin tur ökar dess användarvänlighet. Denna långa batterilivslängd, kombinerat med snabbladdningsteknik, garanterar att även om batteriet skulle börja sina, kan en kort laddningstid ge flera timmars extra användning.

Slutsats:

Sonos Move 2 har snabbt skapat en nisch för sig själv i den trångt sammansatta världen av bärbara högtalare. Även om den bär en premium prislapp, får användaren i gengäld en oslagbar kombination av egenskaper som är svåra att hitta i andra produkter på marknaden. Trots sin popularitet och den redan starka varumärkeskännedom som Sonos har, överraskar den nya ändå med sin kvalitet.

Dess kapacitet att leverera exceptionellt ljud både inomhus och utomhus är bara början. Estetiken och designen, vilket är både stilig och funktionell, kompletterar de tekniska prestandaegenskaperna, vilket gör den till en fullständig helhetsupplevelse. De smarta funktionerna förstärker dess användbarhet, särskilt i en tid då anslutna hemmet blir alltmer populärt.

Sammanfattningsvis, om du är villig att investera i en högtalare som inte kompromissar med kvalitet, prestanda eller stil, och som verkligen förstår behoven hos den moderna användaren, då är Sonos Move 2 det självklara valet.

🎶 Upplev musik på en helt ny nivå med Sonos Move 2! Vänta inte, klicka här och upplev ljudets framtid idag! Din perfekta musikpartner väntar bara ett klick bort. #ElevateYourSound

Vanliga frågor och svar om Sonos Move 2:

Är Sonos Move 2 vattentålig?

Svar: Ja, Sonos Move 2 har en IP-klassning, vilket betyder att den är tålig mot vattenstänk och damm.

Hur skiljer sig Sonos Move 2 från den ursprungliga Sonos Move?

Svar: Sonos Move 2 har en förbättrad batterilivslängd på upp till 24 timmar, jämfört med originalets 10 timmar. Dessutom finns det nya färgalternativ som oliv för Move 2.

Kan jag använda Sonos Move 2 med andra Sonos-enheter?

Svar: Absolut! Sonos Move 2 kan enkelt integreras och synkroniseras med andra Sonos-enheter i ditt hem.

Vilka röstassistenter är kompatibla med Sonos Move 2?

Svar: Sonos Move 2 är kompatibel med både Amazon Alexa och Google Assistant.

Hur fungerar Auto Trueplay?

Svar: Auto Trueplay är en funktion som automatiskt justerar ljudet baserat på högtalarens omgivning, vilket säkerställer den bästa möjliga ljudupplevelsen.

Är Sonos Move 2 lätt att transportera?

Svar: Ja, trots att den har en solid konstruktion är den designad för att vara bärbar. Dock bör användare vara medvetna om att den kan vara tung för långa transportsträckor.

Var kan jag köpa Sonos Move 2?

Svar: Move 2 finns tillgänglig på större elektronikbutiker och via denna länk på HiFi klubben som har prismatchning!

Hoppas detta svarar på de mest ställda frågorna om Sonos Move 2. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att nå ut till Sonos officiella support!


Du kanske också är intresserad av:

Lämna en kommentar