Så här kontaktar du Disney Plus kundtjänst

Så här gör du för att få tag på Disney Plus kundtjänst på telefon när du behöver support

Så här kontaktar du Disney Plus kundtjänst

Har du problem med att streama House of Mouse? Då kan det vara dags att ringa Disney Plus kundservice, och vi har allt du behöver veta för att komma igenom till supportteamet. Oavsett om du vill prata med någon i telefon eller hellre bara vill chatta på en dator, så är lösningen du letar efter inte långt borta. Och vi dubbelkollade precis det här numret och bekräftade att det fortfarande fungerar.

Om telefonnumret inte fungerar har något helt klart ändrats sedan jag skrev den här artikeln. Använd stegen nedan för att få ditt problem löst – och återgå till att använda Disney Plus, en av de bästa streamingtjänsterna.

En liten varning, dock, och jag ska påminna dig om detta senare, se till att sänka volymen på din telefon innan du ringer. När jag testade det här för mig själv, mötte en mycket hög musik från Star Wars-filmerna mig, och jag kände mig irriterad och lycklig över att jag ringde på högtalartelefonen. Även om jag inte hade den här musiken tryckt direkt mot örat, var den fortfarande avväpnande hög.

I första hand vet vi att de flesta som letar efter Disney plus kundservice siktar på att prata med en riktig person i andra änden av linjen. Det var därför jag själv ringde dem för att testa saker. 

Disney plus kundtjänstnummer är:

Har du bråttom kan du se Disney+ kundtjänstnummer nedan.

+46 844 688556*

*Lokala avgifter kan tillkomma


Du kanske också är intresserad av:


Så här får du Disney Plus kundtjänst

1. Gå till Disney Plus Hjälpcenter (öppnas i ny flik) i din webbläsare.

Disney Plus hjälpcenter support kontakt

2. Välj ditt problem och bläddra till botten av följande sida. Om det inte är ett av de föreslagna problemen, sök efter det i rutan högst upp. Du kan bara scrolla längst ner och ignorera dessa menyer, men det finns en chans att du kan få problemet löst utan att gå till en agent.

Disney Plus ring support

3. Välj Ring oss och förklara lite om ditt problem.

Disney Plus kundsupport telefonnummer

4. Ring numret! 

Du kommer att få det standardinspelade meddelandet och telefonträdet med alternativ för support på svenska eller engeslka, och sedan alternativen att be om hjälp om ett antal olika problem. Om samtalet tar för lång tid för dig kan du trycka på 2, så bör de ringa tillbaka när det är din tur. 

Det tog mig tre minuter att få kontakt med en riktig person, men din körsträcka kan variera. Jag ringde vid 15-tiden. på eftermiddagen, och de kan ta längre tid om du ringer problem på natten, när fler personer kanske använder tjänsten.

Försöker du fortfarande ta reda på hur man använder Disney Plus? Vi har alla svar, inklusive information om hur du ställer in Disney Plus föräldrakontroll.


5 svar på ”Så här kontaktar du Disney Plus kundtjänst”

 1. Det är extremt svårt att hitta kontaktuppgifter på svenska. Jag har frågor jag önskar få svar på. Om jag skulle vilja säga upp årsabonnemanget när behöver jag göra det innan pengarna dras från mitt bankkonto? Sedan visste jag inte att ni samarbetar med Coop och jag skulle gärna velat ha dessa månader som deras erbjudande gällande för jag är Coop medlem. Ni är dåliga på kommunikation.

  Svara
  • Hej Anette, vad trevligt att du hittat till vår sida, men vi på CompareSweden har inget att göra med hur Disney hanterar betalningar eller information utåt.
   Vi är bara en sida som skriver artiklar och guider på olika ämnen.

   Om du vill ha kontakt med Disney så behöver du kontakta deras support, något denna artikel ger dig flera sätt att göra.
   Här kan du komma till Disney Kundsupport

   Svara
 2. Varför finns inte nalle har ett blått hus i Sverige … Blev besviken när såg den kommit ut men bara i USA..

  Svara
 3. hej Ja vill veta hur länge ha Ja där after de fungera inte mitt diesney men tidigare mitt mailet elsabeyne2008@gmail .com

  Svara

Lämna en kommentar