Bästa Robotdammsugarna 2022

Bästa robotdammsugarna: Dags att sätta undan kvasten, moppen och din vanliga dammsugare kommer att hamna i förrådet. Din nya robotdammsugare ansvarar nu för hushållningen!

Robotdammsugare har nu börjat bli riktigt imponerande, de dagar då de bara fanns i science fiction-filmer är över. Nuvarande modeller har funktioner som sofistikerade sensorer, processorer, lasrar och till och med AI-förbättrad programvara.

Om du inte har tid att hålla ditt hem snyggt och rent så har du kommit till rätt plats. Dessa robotdammsugare som vi presenterar i denna artikel kommer hålla ditt hem fläckfritt till och med när du åker på semester.

Att skaffa sig sin dröm robotdammsugare kan kosta ganska mycket så därför är det viktigt att kolla upp de bästa alternativen innan man bestämmer sig. Här har vi gjort detta enkelt för dig genom att presentera de fyra marknadsledande robotdammsugarna.

iRobot Roomba S9 Plus

Den allra bästa robotdammsugaren, men bara för den som har råd

iRobot Roomba s9 plus produkt

En robotdammsugare som gör rent både efter dig och sig själv? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är vad man kan säga om iRobot Roomba S9+.

 • Fantastisk PerfectEdge Technology
 • Kraftfull djup rengöring varje gång
 • Fantastisk sugeffekt & Anti-Allergen system

[su_button url=”https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=19014&awinaffid=804835&platform=dl&ued=https%3A%2F%2Fwww.mediamarkt.se%2Fsv%2Fproduct%2F_irobot-roomba-s9558-robotdammsugare-1320844.html” target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Läs mer om iRobot Roomba S9 Plus [/su_button]

Om du ska köpa den bästa robotdammsugaren oavsett pris, så är det iRobot Roomba S9 Plus som gäller. För den häpnadsväckande mängden pengar, ger denna robotdammsugare kraftfull sugning och suverän smuts och dammborttagning.

Läs vår fulla iRobot Roomba S9 Plus Recension här!

Neato Botvac D7 Connected

Den mest prisvärda robotdammsugaren

Neato Botvac D7 Connected är en högteknologisk robotdammsugare som levererar en effektiv rengöring av stora hus och är speciellt anpassad för husdjurs ägare.

 • Möjlighet att styra den via appen
 • Lätt uppsamling av hår & partiklar
 • No-Go Lines funktion

[su_button url=”https://pin.robotexperten.se/t/t?a=1577690042&as=1569667634&t=2&tk=1&epi=b%C3%A4sta_robot_dammsugare&url=https://www.robotexperten.se/produkt/neato-botvac-d7-connected-robotdammsugare/” target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Se mer om Neato Botvac D7 Connected[/su_button]

Neatos Youtube kanal

Botvac D7 samlar utan problem upp smuts, djurhår och allergener och efterlämnar ett otroligt rent resultat varje gång. Den är dessutom utrustad med ett Ultra Performance Filter och en avancerad kombinationsborste som fångar upp dubbelt så många partiklar och djurhår. Allt detta till ett betydligt lägre pris än iRobot Roomba S9 Plus.

Läs även vår fulla Neato Botvac D7 Connected Recension här!

Roborock S6 MaxV Black

Imponerande rengöringsresultat vid varje användning till överkomligt pris

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV levererar ett imponerande rengöringsresultat vid varje användning och du kan helt överlåta städningen till roboten utan bekymmer. Sugeffekten på 2500Pa, kombinerat med ett avancerat borstsystem ger en djupgående och otroligt noggrann rengöring.

 • Moppningssystem för flera våningar
 • 25 % bättre sugeffekt än föregångaren!
 • Välbyggd, robust design

[su_button url=”https://www.robotexperten.se/produkt/roborock-s6-maxv-robotdammsugare/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_CompareSweden&at_gd=5E7BACEEAFF3BFA82974B9A8D28907443D03C420″ target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Se mer om S6 MaxV robotdammsugare[/su_button]

Roborock S6 MaxV är intelligent och lätt att använda. Det är också en av Roborocks mest kraftfulla och avancerade modeller hittills. Med två kameror och LiDAR-lasersystem, kommer den här dammsugaren att lätt navigera ditt hem och städa effektivt.

Här kan du hitta din nya Roborock S6 MaxV:

Läs även vår fulla Roborock S6 MaxV – Recension!

Roborock S5 Max

Obestridliga kundfavoriten

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max är otroligt intelligent och levererar ett perfekt städresultat gång efter gång. Roborock S5 Max är utrustad med en praktisk moppfunktion som ser till att du alltid kommer hem till nytvättade golv.

 • Intelligent uppladdningssystem och stor vattenbehållare (290 ml)
 • Effektiv och kraftfull städning, du kan också schemalägg städmönstret
 • SmartHome-kompatibel med iOS & Android

[su_button url=”https://www.webhallen.com/se/product/316800-Roborock-S5-MAX-Svart/?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=adtraction&at_gd=FF91044F62DE0986F344CCEE366233DF90DA207C” target=”blank” style=”soft” background=”#09c331″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes”]Se mer om S5 Max robotdammsugare nu[/su_button]

Oavsett vilken sida du går in på som denna så kommer du att hitta mängder av kunder som har givit extremt nöjda kundrecensioner. Den har också nära 5 stjärnor på över hundratals recensioner på flertalet sidor.

Roboten borstar enkelt in smuts och damm från sidorna med den smarta borsten, detta kommer att leda till en bättre städning. På baksidan finns dessutom en utdragbar vattenbehållare som rymmer 290 ml vatten för moppningsfunktionen, och under den sitter mikrofiberduken. Roborock S5 Max har optimerat vattenanvändningen och därför väsentligt förbättrat moppningsfunktionerna.

Här kan du till exempel hitta din nya Roborock S5 Max:

Läs även vår fulla Roborock S5 Max – Recension!


Nu när du läst om de bästa robotdammsugarna kanske du också vill läsa någon av våra nyaste robotdammsugare artiklar: