Hawkeye Serien: Allt vi vet hittills

Hawkeye showen som kommer till Disney Plus, verkar bli en riktigt bra serie

hawkeye serie disney +

Vi längtar efter Hawkeye showen när den kommer till Disney Plus. Den enda frågan är när Clint Barton landar på streamingtjänsten. Och medan vi inte menar detta som ett slag mot Jeremy Renner, är han inte precis den stora anledningen till att vi är så glada.

Ja, som är fallet med många av hjältarna som överlevde Avengers: Endgame, är Hawkeye en av många av Marvels superhjältar belönade med sitt eget uppföljningsprojekt i fas 4 i MCU. Helt enkelt med titeln Hawkeye, kommer denna serie att fokusera på en av de bästa akterna, som ägde rum i serierna.

I dessa avsnitt presenterade de en ny Hawkeye i utbildning: Kate Bishop (som kommer att böli spelad av Hailee Steinfeld).

Senaste nyheterna (uppdaterad 21 juli)

  • En Marvel-chef bekräftade på nytt att serien kommer ut 2021.
  • Florence Pughs roll som Yelena i har blivit förklarad ytterligare av Black Widow-scenen efter kredit.
  • Hawkeye har blivit in spelad.

Medan showen kommer att ha den Hawkeye vi känner från Avengers, förväntar vi oss att serien fokuserar på den nya Hawkeye. Vad kräver denna förändring? Vi gissar att Clint Barton är redo att hänga upp sin pil och båge efter händelserna i Endgame.

De andra showerna i Disney Plus Phase 4-körningen inkluderar den kommande The Falcon and The Winter Soldier och Loki. För närvarande har WandaVision alla att leta efter ledtrådar och undvika spoilers.

Hawkeye utgivningsfönster

Vi vet att Hawkeye kommer 2021, eftersom Marvel Studios verkställande VP för filmproduktion bekräftade att serien och Ms. Marvel är beräknad att komma till slutet av året. Vi vet bara inte när exakt. Med det sagt meddelade Jeremy Renner att serien var inspelad i april, så det finns ingen anledning för showen att hamna in 2022.

Nästa Marvel Disney Plus-serie är What If …?, Den animerade showen den 11 augusti 2021. Vi antar att Hawkeye kommer att bli lanserad efter det, men detta blir komplicerat eftersom Marvel gillar att sprida sina filmer och shower.

September har Shang-Chi, november har Eternals och december har Spider-Man: No Way Home. Detta skulle låta Hawkeye och Ms. Marvel (som Alsonso också sa kommer i år) slåss för oktober, eller så är det några program och filmer som delar en månad (vilket är långt ifrån omöjligt).

Hur som helst har Marvel en mycket trångt falluppställning, medan Thor 4: Love and Thunder väntar 2023.

Skådespelare

Eftersom Hawkeye på något sätt överlevde Avengers: Endgame, kommer Jeremy Renner att vara i rollen som Clint Barton, den pilskjutande familjemannen som kallas Hawkeye.

Variety rapporterade först att Hailee Steinfeld, rösten för Spider-Gwen i Spider-Man: Into the Spider-Verse, var på väg att spela Kate Bishop – en roll hon vann. I den kritiskt älskade Matt Fraction-körningen i Hawkeye-serietidningen, har Barton och Bishop båda Hawkeye monikern, med Barton som mentor för den yngre.

Skådespelaren Fra Fee bekräftade på sitt instagram att han kommer att spela Kazi, aka Kazimierz Kazimierczak, aka Clown. Clownen är en legosoldat som jagar Barton. Clownen förväntas arbeta för Tracksuit Draculas (mafiamedlemmar vars plats Barton tar över)

Vi gissar att skådespelarna som spelade Bartons familj, Linda Cardellini (som spelade Clints fru Laura) och Ben Sakamoto och Cade Woodward (som spelade Clints söner Cooper respektive Nathaniel) också kan komma med.

Rapporterade rolltillägg inkluderar Alaqua Cox som Maya Lopez, alias Echo, som är mer känd för att vara ansluten till Daredevil. Zahn McClarnon blir William Lopez, Mayas far.

Och vi har mer information om detta, men se upp Black Widow spoilers!

Ja, Florence Pugh kommer att skildra Yelena Belova, men som Black Widow-scenen förklarade är hon inte här för att göra vara trevlig mot Natashas tidigare lagkamrat. Hon har fått höra att Barton är ansvarig för Black Widows död (vilket inte är) av Contessa Valentina Allegra de la Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), som vill att hon ska ta ut Hawkeye.

Vad kommer Hawkeye att handla om

En tidig rapport från Variety tippade oss till Hawkeye-handlingen. Den sägs fokusera på Clint Barton som utbildar Kate Bishop för att ersätta honom i rollen som Hawkeye.

Serien har ryktats för att också avslöja mer om Hawkeyes tid som Ronin, som vi bara såg kort i Avengers: Endgame.


1 svar på ”Hawkeye Serien: Allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar