Den bästa streaming VPN 2021

En bästa streaming VPN är det perfekta verktyget för att titta på mer innehåll

bästa streaming VPN netflix

Om du gillar sport, TV eller filmer är en av de bästa streaming VPN det perfekta verktyget för att få tillgång till mer innehåll. Du kan använda den bästa VPN för att få tillgång till regionala tjänster som BBC iPlayer och Peacock utomlands. Få det bästa priset på sportevenemang med pay-per-view – eller till och med titta på dem lagligt gratis.

Det är till exempel mycket möjligt att du betalar för en Netflix-prenumeration. Men medan du har ett stort urval, är det alltid mer som inte är tillgängligt i ditt land.

Ett bra exempel är It’s Always Sunny i Philadelphia, som finns på Netflix i Storbritannien. Men som är en Hulu-exklusiv i USA. En strömmande VPN kan ändra din plats så att du kan se showen på Netflix.

Motsatsen är också sant. Om du är utomlands kan du inte titta på tjänster som Hulu, ESPN eller BBC iPlayer utanför ditt hemland. En streaming-VPN kan få det att se ut som om du är hemma, oavsett vart du har rest.

Vad gör en bra streaming VPN?

När du väljer en streaming-VPN måste du leta efter tre saker :

 • Tillförlitlig tillgång till massor av streamingwebbplatser.
 • Ett stort antal servrar.
 • Och utmärkta hastigheter.

Vårt bästa val (läs hela ExpressVPN-recensionen för mer) kombinerar alla dessa med ett rent, polerat gränssnitt som gör streaming av utländskt innehåll super enkelt, allt tillsammans med utmärkt integritet.

Inte alla VPN har den kombinationen. Det finns ett antal strömmande webbplatser som har slagit ner på VPN-användningen. Och många mindre VPN kan helt enkelt inte komma åt dem. BBC iPlayer är en av dessa, och den visar sig vara ett hinder för många VPN: er – även de som kan knäcka Netflix.

Det är också värt att notera att även om vi aldrig har hört talas om att det faktiskt händer. Förbjuder många streamingleverantörer användningen av VPN under hot om kontot avslutas. Om du vill fortsätta, finns det, tillsammans med ExpressVPN, ett antal andra utmärkta alternativ som fyller i den här listan. Så läs vidare för att upptäcka vilken streaming VPN som är rätt för dig.

De bästa streaming VPN (snabb genomgång)

 1. ExpressVPN – den bästa VPN-strömningen idag
  Oavsett om du är på semester och vill titta på vad du är van vid eller vill utforska innehåll från hela världen hemifrån, kan ExpressVPN avblockera Netflix, iPlayer, Hulu, Peacock, Prime, DAZN och mycket mer. Gå direkt till ExpressVPNs hemsida här.
 2. NordVPN – gott om servrar och bra prestanda
  Om du vill ha den säkerhet som kommer med ett stort namn och en fantastisk VPN-prestanda, är NordVPN ett utmärkt val. Och för bara 3,71 $ i månaden är det bra värde. Gå direkt till NordVPNs hemsida här.

Den bästa streaming-VPNn idag

ExpressVPN

En bra VPN för streaming – och allt annat

bästa streaming VPN expressvpn

Finns på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Serverplatser: 160 i 94 länder | Upplåsta streamingtjänster: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Maximalt antal enheter som stöds: 5

Fördelar:

 • Super snabba streaming hastigheter
 • Utmärkt 24/7 kundsupport
 • Strömma på vilken enhet som helst
 • Högkvalitativa appar

Nackdelar:

 • Kämpar för närvarande med Netflix Japan

Från våra tester är ExpressVPN vår #1-rankade VPN på marknaden. Men en av dess utmärkta funktioner är som en streaming-VPN. Detta eftersom de en erbjuder trippel whammy av hastighet, säkerhet och utmärkt internationell täckning. Läs även vår fulla djupgående recension av ExpressVPN om du vill veta mer.

Det betyder att du kan få tillgång till över 3000 servrar i 94 länder. Så oavsett var du befinner dig ska det vara möjligt att se media hemifrån. Anslutningshastigheterna är tillförlitligt snabba, så även streaming i 4K och HDR borde inte vara ett problem.

Upplåsning och användbarhet

Till skillnad från många andra VPN, låser Express upp Netflix, iPlayer, Amazon Prime, YouTube och mer. Detta är mer imponerande när du vet att dessa streamingtjänster ständigt försöker blockera VPN. Det är dock värt att notera att ExpressVPN kämpade med iPlayer i slutet av 2020. Även om det nu fungerar perfekt igen är det bra att komma ihåg.

Om du stöter på några problem är det alltid utmärkt kundsupport, de har 24/7 livechatt för att få dig igång igen. Det bemannas av kunniga och verkligen hjälpsamma människor som vill hjälpa dig och vet hur.

Även om streaming kan vara en prioritet är säkerhet också avgörande. Och ExpressVPN erbjuder sports enterprise-level kryptering tillsammans med ett urval av protokoll. Det betyder att du är garanterad anonymitet på nätet. Så att du kan strömma i fred utan att hot från tredje part potentiellt bryter mot din integritet.

Allt detta, och du får också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att det i princip är gratis att testa i en månad för att se till att det passar dig perfekt.

NordVPN

Streaming VPN som är hett för säkerhet

bästa streaming VPN nordvpn

Finns : Windows, Mac, Android, iOS, Linux | Serverplatser: 80+ i 59 länder | Upplåst streamingtjänster: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu | Maximalt antal enheter som stöds: 6

Fördelar:

 • Dubbel VPN-kryptering
 • Utmärkt streamingprestanda
 • Funktionell kill switch
 • Snabba hastigheter

Nackdelar:

 • Du kan behöva använda webbläsartillägget

NordVPN är byggt för säkerhet, och det är en fantastisk streaming-VPN att använda om du är orolig för någon annan som tittar med dig (för en mer ingående analys, kolla in vår NordVPN-recension). Det faktum att de erbjuder mer än 5600 servrar i 59 länder är bara en bonus som säkerställer höga hastigheter oavsett var du hamnar.

Utöver utmärkt kryptering finns det en praktisk SmartPlay-funktion. Detta krypterar dina data på ett mer strömlinjeformat sätt, så att du kan maximera din prestanda från din anslutning. Nords SmartPlay är särskilt användbart för streaming i HD, men kringgår också streamingtjänsternas VPN-blockeringsverktyg, vilket innebär att du garanterat har tillgång till allt du vill titta på.

Upplåsta tjänster och appar

I våra test verkar det som om NordVPN: s iPlayer-avblockering har förbättrats väsentligt, och den kan nu tillförlitligt avblockera BBC: s streamingtjänst. Amazon Prime var dock lite knepigt, och bara genom att använda skrivbordsklienten fick vi inte tillgång. Efter att ha följt Nords instruktioner fick vi det att fungera genom webbläsartillägget, så även om du kan få åtkomst kanske det inte är helt enkelt.

NordVPNs mobilappar är fullt utrustade och ger ungefär samma upplevelse som stationära klienter. En sak som vi önskar att det hade ändrats är dock det kartbaserade gränssnittet – på en handhållen skärm blir det svårt att välja servrar, och vi vill se en vanlig lista från början.

Förutom mindre problem med apparna är NordVPN dock en utmärkt streaming-VPN som nästan alltid fungerar pålitligt.

Registrera dig nu på NordVPN-webbplatsen

Vanliga frågor om streaming av VPN

Vad är den bästa streaming VPN?

Vi betygsätter ExpressVPN som den bästa streaming VPN på marknaden. Den levererar utmärkta hastigheter, oöverträffad innehåll som låser upp prestanda och har servrar i nästan alla länder du kan be om. Dessutom får du en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan testa tjänsten riskfritt i en månad.


Senaste VPN artiklar:


Hur fungerar en streaming VPN?

Varje VPN fungerar på samma sätt – den leder din enhets anslutning bort från din internetleverantör och använder istället en egen servrar. Att göra detta innebär att din ISP inte kan se vad du tittar på, och en extra bonus är att VPN-servertrafiken är mycket mer krypterad än den nakna anslutningen från din router.

En streaming VPN kan ge dig tillgång till utländskt innehåll genom att omdirigera din anslutning via en av dess servrar i ett främmande land. Genom att göra det verkar det för vilken webbplats som helst att du befinner dig i det landet, och därefter kan du komma åt allt innehåll som vanligtvis bara är tillgängligt om du är fysiskt i det området. Läs vår artikel om att byta region.

Vad kan jag använda en streaming VPN till?

Det finns två grundläggande skäl för att använda en streaming VPN – du är antingen utomlands och vill titta på bekant men nu geo-blockerat innehåll hemifrån, eller så är du hemma och vill titta på geoblockerat innehåll från utlandet.

Oavsett dina skäl finns det en enorm mängd innehåll som du bara kan få med en streaming VPN. Netflix har en stor mängd innehåll som bara är tillgängligt i vissa områden, och tjänster som Hulu och BBC iPlayer finns bara i ett land.

Det finns dock mer att hämta om du är en sportfan. Om du är hemifrån och inte vill missa en match som visas på inhemsk TV kan du komma åt det via en streaming-VPN. Detsamma gäller om du är en betalande kund hos en sportstreamingtjänst – bara slå på din streaming-VPN, logga in på din streamingtjänst och titta.

Vilka är de bästa TV-streamingtjänsterna?

Det finns fler videotjänster att välja mellan idag än det fanns stora butiker med videouthyrning på nittiotalet. Vi har kommit långt. Men vissa metoder verkar fortfarande föråldrade, som geografiska begränsningar för att behålla visst innehåll för vissa platser. Alla de bästa tjänsterna har dessa på plats, men många verkar inte vara så bekymrade över VPN-tjänster som kringgår problemet.

Från Netflix och Amazon Prime Video i 4K och HDR till BBC iPlayer, Hulu och YouTube och Disney + – det finns många streamingtjänster att välja mellan och njuta av var som helst med hjälp av en VPN.


Kategorier VPN

7 svar på ”Den bästa streaming VPN 2021”

Lämna en kommentar