Samsung HW-T450 Soundbar Recension

Samsung HW-T450 är en 2.1 Soundbar som ersätter Samsung HW-R450 från 2019, vilket vi inte har granskat. Den har en byggkvalité, till skillnad från andra Samsung soundbars, då den är gjord av tunn plast och den använder ett tygöverdrag för att skydda högtalarna, vilket inte känns särskilt robust. Den saknar också en mängd olika ingångar eftersom den bara har en optisk ljudingång samt en USB-port, vilket är lite tråkigt. Med detta sagt erbjuder den ett ganska balanserat ljud samtidigt som det levererar en kraftig bas, och det finns också EQ-förinställningar som är tillgängliga om du föredrar ett annat ljud.

Samsung HW-T450 Recension
Bildkredit: Samsung

Samsung HW-T450 soundbar är en 2.1-inställning från Samsungs 2020-sortiment. Det är nästa version av Samsung HW-R450 från 2019 och Samsung HW-N450 från 2018. Precis som många andra soundbars från Samsungs 2020-serie saknar den också en medföljande app, så allt styrs med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Dess konkurrenter är till exempel Samsung HW-T550, Yamaha YAS-209 och Polk Audio SIGNA S2.

Display

Gränssnittet är enkelt. Den är placerad mitt på stången, bakom tygöverdraget. Det kan bara visa sex tecken åt gången och det måste också rulla, vilket kan vara lite irriterande. Med detta sagt är skärmen inte synlig om du inte justerar inställningarna likaså. Annars visar det dig volymnumret och ljudläget när du justerar dina inställningar.

Skillnader mellan storlekar och varianter för Samsung HW-T450

Samsung HW-T450 finns i en färgvariant: ’Black’. Vissa återförsäljare säljer dock en variant av denna soundbar som kallas Samsung HW-T410 eller Samsung HW-T47M. Vi förväntar oss att dessa är samma produkt, men med ett annat namn, men vi har inte testat det.

Om du stöter på en annan variant, låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jämfört med andra Soundbars

Denna soundbar är nästa generation av Samsung HW-R450 och HW-N450. Denna modell har lite mer bas och det låter lite ljusare jämfört med HW-N450. Det är dock inte så välbyggt och det har inte så många ingångar eftersom det saknar både en HDMI ARC och en Full HDMI In-port, vilket är en besvikelse.

För fler alternativ, kolla in våra rekommendationer för bästa soundbars med subwoofer, och de bästa bose soundbars.


Andra artiklar om soundbars:


Slutsats Samsung HW-T450

Samsung HW-T450 är mycket bra för sitt pris. Tack vare sin trådlösa subwoofer har den en kraftig bas som borde glädja mest. Medan vissa fortfarande tycker att det är lite ljus på låg bas, finns det bas- och diskantjusteringar tillgängliga, liksom EQ-förinställningar som hjälper dig att hitta rätt ljud. Det kan bli tillräckligt högt för ett stort rum eller trångt miljö. Tyvärr har den ingen funktion för rumskorrigering.

FördelarNackdelar
EQ-förinställningar plus bas- och diskantjustering tillgängligIngen rumskorrigeringsfunktion.

1 svar på ”Samsung HW-T450 Soundbar Recension”

Lämna en kommentar