Bästa Bose Soundbar, vilken är det?

bästa soundbar bose
Bildkredit: Bose

Bose är specialiserad på ljudteknik och deras soundbars är absolut inget undantag. Men hur identifierar du den bästa Bose soundbar? Vi har testat några av de bästa Bose-soundbarsna så att du kan förhindra en irriterande returprocess om ett val visar sig till exempel att den skulle underprestera.

1. Bästa Bose Soundbar: Bose SoundTouch 300

SoundTouch 300 är inte bara en soundbar, men det är ett helt hemmabiosystem med DTS-format avkodning. Soundbar stöder också 4K-genomströmning via HDMI-anslutning för allt innehåll av högre kvalitet på din platt-TV.

Blandningen av en glasskiva och metall på SoundTouch 300 skapar en lyxig soundbar som kan strömma antingen musik eller filmer trådlöst med Bluetooth.

FördelarNackdelar
Fungerar med Amazon AlexaHDMI fungerar inte med Samsung Smart TV
Har DTS-avkodning för livlikt ljudIngen extern subwoofer
Stöder 4K genomgång
HDMI
Lyxig och elegant design
Bluetooth och WiFi för att få tillgång till streamingtjänster

Tillbehör hittar du dessutom här: TV-stativ för Bose SoundTouch 300 – vit , TV-hållare för Bose SoundTouch 300, svart

2. Bose Soundbar 700

700 soundbar är en extremt välpresterande soundbar. Detta HDMI ARC-kompatibla hemmabiosystem har dock en högre prislapp. Du kan välja antingen vitt eller svart för att smälta in i alla inredningsdesigner.

Bortsett från exceptionellt ljud från fyra kraftfulla drivrutiner, är Airplay 2 och Google Assistant inbyggda för att hjälpa dig att styra ljudet också. Din osynliga assistent gör det till exempel möjligt att utföra andra subtila röstkommandon som att rapportera om vädret och öka eller minska volymen.

FördelarNackdelar
Kraftfull akustikSvårt att lägga till Alexa-högtalargrupper
Inbyggd Airplay 2 och Google AssistantIngen extern subwoofer
Elegant glas topp design
Finns i svartvitt
Anpassade drivrutiner
SimpleSync-teknik
Universal fjärrkontroll ingår
HDMI ARC-kompatibel

3. Bose Solo 5

Denna Bose soundbar är ett av de mest populära valen. Det är inte bara en mycket prisvärd produkt, men den tar också minimalt med sin lilla profil.

Avancerad teknik som dialogläge tar fram tidigare ohörbart tal och förstärker viskningar. Konversationer i filmer kommer att dyka upp mer med den här också.

Trådlös Bluetooth-streaming låter dig till exempel ansluta till externa enheter så att du kan njuta av förhöjt ljud på Bose Solo 5.

Här hittar du: Bose Solo 5 Soundbar – Svart

FördelarNackdelar
Liten och kompaktIngen extern subwoofer
Prisvärd prisIngen HDMI
Inbyggt dialogläge
Trådlös streaming av musik
Universal fjärrkontroll
Flexibel placering
Justerbar bas

4. Bose Soundbar 500

Bose Soundbar 500 är en tunn soundbar som är skickligt konstruerad för ett mer kraftfullt ljud. Du kan enkelt koppla ihop denna Bose soundbar med dina hörlurar av samma märke med Simple Sync och likaså njuta av dina favoritlåtar med 500 soundbar som dina TV-högtalare.

Om du vill ha extra bas för antingen filmer eller musik, kan du lägga till fler högtalare eller budget subwoofer för att göra ljudet mycket bättre. Med denna Bose soundbar kan du fortfarande lägga till en sub eller två rears också.

Inbyggd Amazon Alexa kan också plocka upp dina röstkommandon med åtta brusavvisande mikrofonsystem för exakt identifiering. Sammantaget är Soundbar 500 en av de bästa Bose-soundbarsen på vår lista.

Bra pris finner du här: Bose Soundbar 500 med Inbyggd Amazon Alexa-Språkstyrning, Svart

FördelarNackdelar
Enkel synkroniseringsteknikRöstassistentfunktionerna är begränsade
Apple Airplay 2-stödIngen extern subwoofer
Har åtta brusavvisande mikrofonsystem
Bluetooth- och WiFi-kompatibelt
System som kan byggas i full skala
HDMI ARC-kompatibel

Om du behöver väggfäste: Väggmonteringsfäste för Bose Soundbar 500

5. Bose Bass Module 700

Bass Module 700 är en subwoofer-enhet som är optimerad för att para ihop med Soundbar 700 för en mycket mer dramatisk bas. Du kan också njuta av låtar från Bose Music-appen med högre definitionsljud.

Den här ger dig tillgång till ett dynamiskt ljudintervall med minimal harmonisk distorsion varje gång. Eftersom du kan pumpa upp basen utan att kompromissa med kvaliteten på någon volymnivå.

Denna soundbar hittar du här: Bose 809108-2200 Bass Module 700 Subwoofer, Vit

FördelarNackdelar
Parar sig sömlöst med 700 soundbarKräver en soundbar
Minimal harmonisk distorsionBehöver den kompatibla appen
Dramatisk bas
Premium design
En kraftfull driver
Kan anslutas till andra surroundhögtalare
Trådlös anslutning
Filmljud

Bästa Bose Soundbar – Storlek

Barens storlek korrelerar direkt med din TV men också det utrymme du har. Som en allmän tumregel bör du använda en ljudfält till exempel, som är några centimeter blyg för att passa din platta skärmlängd.

Ljudsystem

Är det bara själva Bose-soundbaren, eller kommer den med en subwoofer, satellithögtalare och mer? Därför mindre rum kommer soundbarerna från tillverkaren ensamma att kunna genomsyra rummet med imponerande ljudkvalitet.

Men om du behöver en hemmabio med full räckvidd eller ett högtalarsystem med flera rum är det bäst att lägga till fler högtalare i Bose-ljudfält för bättre ljud.

ADAPTIQ-teknik, Bästa Bose Soundbar

Adaptiq-tekniken i en Bose soundbar kan anpassa ditt nya system och kalibrera ljudet också så att det fungerar bäst med rummets akustik och skapar ett 3D-surroundljud.

Kontroller

Bose Soundbars kommer med sin egen fjärrkontroll och kan ställas in med din befintliga universella fjärrkontroll. Om du bara vill använda en fjärrkontroll för att göra saker enkla, är det därför enkelt att ansluta din universella fjärrkontroll till baren.

Montera

Bose soundbars som Bose TV Speaker är smala produkter som erbjuder flexibel placering. Ett utmärkt läge för att ställa in din enhet skulle till exempel vara på väggen, och de flesta av Bose-barerna har ett väggfäste.

Annars köp till här: Väggmonteringsfäste för Bose Sound Bar 500 ljudstång 700 + Sound Touch 300 med monteringstillbehör

Ändå kanske du vill göra saker enkla genom att placera produkten på TV-racket. Gör gärna det också om du behöver bättre åtkomst.

Pris för Bästa Bose Soundbar

Tänk också på priset för din nästa produkt. Alla höggranskade Bose-ljudfält som Bose Soundbar 700 är likaså högpresterande ljudprodukter som kan skapa livliknande akustik varje gång. Med en högre prislapp kan du få både WiFi och röststyrning förutom exceptionellt ljud.

Bas

De bästa soundbars har mycket bas, och vissa kan tillåta enkla justeringar beroende på innehåll, oavsett om det är filmer eller musik. Vissa ljudfält som gör det till exempel möjligt för användare att kontrollera basnivån med fjärrkontrollen eller appen för att anpassa enheten efter eget tycke

Anslutningar för Bästa Bose Soundbar

Ljudfält kan ha både trådbundna och trådlösa anslutningar. Våra experter föreslår kabelansluten HDMI ARC eftersom den har de bästa lasthanteringsfunktionerna. På Bose soundbars ser du ofta till exempel Bluetooth och WiFi för trådlös streaming och inställning av ljud. Tillgång till smarta hemfunktioner kan också ge bekvämlighet och användarvänlighet.

Du kan hitta den på Amazon.se för nedsänkt pris just nu!

Subwoofer

Även om inte många Bose-ljudfält har en subwoofer, har du valet att lägga till bas för att förbättra de låga tonerna i din inställning. Det är ändå möjligt att få fantastiskt basljud från modeller som Bose TV-högtalare utan den extra modulen.

Ljudlägen

Tydlig röst som finns i Bose-ljudfält hjälper till att optimera talet på skärmen. Därför att andra användbara ljudlägen som kommer att öka ditt innehåll inkluderar film, nyheter och spel.

Läs också: Varför du alltid borde köpa dyr elektronik med ditt kreditkort

Kanaler

Hur många kanaler har dina soundbars? Fem kanaler är branschstandarden för omslags- och livliknande sång och effekter likaså. Eftersom för att få full upplevelse skulle en extra subwoofer och bakre satellithögtalare vara bäst för ett flerrumssystem.

Enkel installation

Installationen av din Bose soundbar bör också vara enkel. När du köper Bose soundbars kommer allt du behöver att vara i lådan, inklusive nödvändiga kablar, en bruksanvisning och en fjärrkontroll.


Andra artiklar om soundbars vi har gjort:


FAQ

Är Bose soundbars bra?

Ja, Bose soundbars är bra. De är sakkunnigt inställda och också kalibrerade soundbars som erbjuder livlikt ljud.

Är Bose värt pengarna?

Ja, Bose är värt pengarna. Därför att deras enheter är utrustade med den senaste ljudteknologin och funktioner som Dolby Atmos och DTS för en fullständig filmupplevelse.

Är Bose överskattad?

Nej, Bose överskattas inte, därför att det är ett varumärke som konsekvent har producerat tillförlitliga produkter som kan höja din tittarupplevelse.


4 svar på ”Bästa Bose Soundbar, vilken är det?”

Lämna en kommentar