Detta är skälen till varför Binance P2P är det bästa sättet att omvandla krypto till kontanter

Introduktion

En av de första frågorna som människor har när de överväger att köpa krypto är ”Hur konverterar man krypto till pengar?” eftersom det är lika viktigt att få ut pengar som att faktiskt investera.

Processen för att omvandla krypto till pengar kan vara relativt likt processen för att köpa den.

Det finns flera metoder för att köpa kryptovalutor. När du är redo att omvandla en del av eller hela din kryptovaluta till kontanter kan du göra det på flera olika sätt, bland annat genom en Bitcoin-automat, en P2P-växling (peer-to-peer) som fungerar både online och offline.

Användarna måste konvertera tokens omedelbart eftersom kryptovalutasektorn fortfarande utvecklas snabbt. Det här inlägget kommer att förklara ”Cash in Person”, hur du kan använda det för kryptovalutautbyten och varför Binance P2P är den idealiska metoden för att konvertera krypto till kontanter.

Vad är ”Cash in Person” på Bianance?

Binance P2P har nyligen aktiverat stöd för kontant-personliga transaktioner som betalningsmekanism för peer-to-peer-handel (P2P). Detta gör det möjligt för användare att genomföra direkta köp och försäljningar av kryptovaluta genom det erbjudande de har valt, och sedan överföra eller ta emot kontanter för offline, personliga transaktioner.

Endast certifierade handlare kan skapa och lägga upp annonser för att köpa och sälja BTC, ETH, USDT, BNB, BUSD och EOS till andra användare till önskat pris, med kontanter som betalningsalternativ.

Kontanter i person är det enda betalningsalternativet offline som kräver personliga möten för att genomföra transaktioner. För att byta kryptovaluta mot kontanter måste du boka in ett möte med motparten på en säker plats.

Men hur gör man det?

Hur konverterar man krypto till kontanter?

Om du letar efter en enkel metod för att omvandla dina kryptovalutainnehav till fysiska kontanter kan du kolla in Binance P2P:s alternativ ”cash-in-person”.

Det här avsnittet behandlar betalningsmetoden ”Cash in person” för att omvandla kryptovaluta till kontanter. De åtgärder som ska vidtas är följande:

 1. Filtrera efter annonser med kontantinsatser 

För att komma igång väljer du en lämplig handlare och filtrerar sökningen på marknadsplatsen till ”Cash-In-Person”-betalning.

P2P-hemsidan klickar du på [Sälj], väljer din kryptovaluta och ställer sedan in dina hemsidelistor på [Cash-in-person].

 1. Hitta en köpare

Titta igenom de tillgängliga annonserna för att hitta en som passar. Vi rekommenderar att du handlar med en betrodd Binance P2P-handlare om du är nybörjare, P2P-handlare. Verifierade handlare kan identifieras genom den gula brickan som visas bredvid deras namn.

Bestäm mötesplats och tid genom att förhandla med köparen med hjälp av den inbyggda budbäraren i Binance P2P.

 1. Träffa köparen och slutföra transaktionen

Träffa köparen personligen, få dina pengar och avsluta transaktionen på Binance P2P-plattformen.

P.S. Överlämna inte kryptovalutan eller kontanterna förrän du har fått full betalning när du träffar köparen.

Säkerhetstips för kontanthandel personligen

Det är viktigt att vara försiktig om du ordnar krypto- till kontanttransaktioner med en främling, oavsett om det sker via en plattform eller inte. I likhet med de risker som är förknippade med konventionella finansiella transaktioner personligen finns det potentiella problem när man byter kryptovaluta med främlingar.

Det finns dock vissa ytterligare säkerhetsåtgärder och försiktighetsåtgärder som du måste vidta. Att vara medveten om riskerna är viktigt eftersom säkerheten alltid är prioriterad när det gäller kryptovalutor.

Om du behöver träffas för en personlig transaktion, gå någonstans där det finns andra människor. Dessutom bör du avstå från att överföra pengar via bankkonton eller plånböcker på nätet, och du bör aldrig lämna ut personlig information förrän säkra transaktioner är avslutade.

Escrow-tjänster kan också hjälpa köpare som vill göra snabba transaktioner utan att behöva bygga upp ett förtroendeförhållande med säljaren genom att se till att betalningarna sker i tid.

Hur man blir en kontanthandlare

Som Binance P2P-handlare kan du generera inkomster genom att publicera handelsannonser och delta i P2P-transaktioner. Dessutom kommer du att dra nytta av unika erbjudanden, ökad tillgång till handelsverktyg, validerade märken, hängiven kundsupport och mycket mer.

Procedurerna för att bli en Binance P2P-handlare visas nedan.

 1. När du har loggat in på Binance väljer du [Trade] – [P2P].
 1. Gå till [P2P User Center] och välj [Become merchant].
 1. Du kommer att se en lista över förutsättningar, som inkluderar fullbordad sofistikerad identitetsverifiering, SMS- och e-postverifiering och en insättning av ett visst belopp av BUSD i din Funding Wallet.
 1. När du har uppfyllt alla villkor skickar du in din ansökan genom att klicka på [Ansök nu]. Om du är kvalificerad kommer P2P-teamet att kontakta dig inom några dagar.

Hur du publicerar ”Cash in person”-annonser

För kunder som vill fastställa sina pris- och betalningsalternativ när de köper och/eller säljer kryptovaluta erbjuder P2P ett verktyg för annonsering utöver den vanliga handeln.

I det här avsnittet om anledningar till varför Binance P2P är det bästa sättet att omvandla krypto till kontanter guidar vi dig genom allt du behöver veta för att konfigurera din annons.

Låt oss gå igenom hur du publicerar din första annons! 

Välj P2P-handelssidan på Binance-appens hemsida, gå till annonseringsläget och klicka på +-knappen i det övre högra hörnet. Lägg nu upp din annons genom att följa de tre enkla riktlinjerna nedan:

 1. Välj annons och priskategori.

Annonstypen ”Köp” eller ”Sälj” ska väljas först, följt av kryptotillgången och fiatvalutan, och sedan ”Flytande” eller ”Fast” pris.

 1. I det fasta priset ingår kostnaden för krypto och den vinst du vill göra.
 1. Det rörliga priset ändras i enlighet med marknadsförhållandena, med en prissättning som uppdateras varje minut.  
 1. Ställ in handelsbeloppet och betalningsmetoden.

Ange ordergränsen och det totala handelsbeloppet och lägg sedan till upp till tre betalningsalternativ. Ange sedan en betalningsfrist som kunderna måste uppfylla innan ordern annulleras.

 1. Det totala handelsbeloppet anger hur stor del av din portfölj du är villig att handla.
 1. Ordergränsen är det belopp som du behöver för varje handel, inklusive minimum och maximum.
 1. Ge extra information om din annons.

Det här sista steget är frivilligt men kan göra din annons mer användarvänlig.

 1. Ge specifika detaljer om vad som står i avsnittet ”villkor”.
 1. Du kan ge extra instruktioner i ett ”automatiskt svarsmeddelande” som skickas till motparterna när de har slutfört transaktionen.
 1. Ange villkor för motparten för att begränsa vem du är villig att göra affärer med. Se till att dina motpartskrav inte är för rigida, annars kommer inte många personer att se din annons.

6 skäl till varför Binance P2P är det bästa sättet att omvandla krypto till kontanter

I det här avsnittet har vi listat sex anledningar till varför P2P-börser, som Binance P2P, är det perfekta alternativet för att omvandla krypto till kontanter. 

 1. Anpassa dina erbjudanden: publicera annonser

Köpare och säljare kan skräddarsy sina erbjudanden baserat på önskad prissättning, betalningsmetod och lokal valuta med hjälp av Binance P2P-annonseringsverktyg. Skapa effektiva annonsinlägg och erbjud lämpliga handelsvillkor för kryptovalutakunder över hela världen.

 1. Live Trade Chat

Innan du avslutar en affär bör du ha ett samtal med din handelspartner. Klargör betalningsvillkoren, följ upp pågående transaktioner eller lär dig mer om dina handelspartner.

 1. Kundsupport  

Du kan omedelbart kontakta Binances kundtjänst för att få hjälp om du stöter på problem med din P2P-handelsmotpart. De kommer att kontakta dig via e-post. Kundsupportpersonalen kommer att ingripa för att lösa konflikten genom att fungera som medlare mellan parterna.

 1. Noll avgifter 

Traditionella kryptovalutabörser fungerar som mellanhänder och tar en blygsam provision från varje transaktion. På en P2P-marknadsplats som Binance P2P kan du köpa, sälja eller omvandla kryptovaluta till kontanter för andra användare utan avgifter.

 1. Snabba transaktionshastigheter

P2P-transaktioner kan ta mellan 20 minuter och en till tre arbetsdagar, beroende på vilken betalningsmetod du använder. Transaktioner med onlineplånböcker är ofta snabba och enkla, men vissa lokala banker kan kräva upp till tre dagar för internationella Swift-överföringar, och det kan ta upp till en dag för vissa lokala banker att behandla betalningen.

 1. Escrow-tjänst

Även om P2P-handel är mer praktiskt än att använda en typisk kryptobörs har den också en unik uppsättning faror. Escrow-tjänster erbjuds av Binance P2P för att garantera säker och etisk handel. När en köpare lägger en order förvaltar Binance P2P säljarens kryptovaluta som en tillfällig deposition tills båda parter är säkra på att transaktionen har slutförts.


.

Lämna en kommentar