Hur man laddar ner serier och filmer: Netflix

Hur man laddar ner filmer och serier för att se på Netflix offline.

Hur man laddar ner serier och filmer: Netflix

Att veta hur man laddar ner TV-program och filmer från Netflix kan vara en verklig livräddare när du tar en lång resa och behöver fördriva tiden. Det kan också vara till stor hjälp om du åker någonstans med en dålig mobil- eller Wi-Fi-signal, så att du kan fortsätta titta på innehållet även utan en stark internetanslutning.

Netflix lade först till möjligheten att ladda ner filmer och program 2016. Inledningsvis var innehållet som kunde laddas ner ganska begränsat, eftersom det främst var begränsat till att välja originalinnehåll. Under de senaste åren har funktionen blivit mer allestädes närvarande, och nu kan den stora majoriteten av Netflix-biblioteket laddas ner för offlinevisning.

Se också:

Du behöver naturligtvis tillräckligt med gratis lagringsutrymme på din enhet för att ladda ner innehåll. Tänk på att Netflix laddar ner filmer och program i HD-kvalitet så att du behöver en stor bit utrymme om du laddar ner en lång film eller flera avsnitt av en show.

Nästa gång du har en lång flyg- eller tågresa eller tillbringar helgen på en avlägsen plats, så här laddar du ner filmer och TV-serier från Netflix för att underhålla dig.

Hur man laddar ner filmer från Netflix

  1. Öppna först Netflix-appen på din enhet. Oavsett om du laddar ner på mobil eller bärbar dator måste du använda Netflix-appen. Du kan inte ladda ner innehåll från den webbläsarbaserade versionen av streamingtjänsten.
  2. Hitta filmen du vill ladda ner och klicka på brickan för att få ytterligare information och ytterligare alternativ.
  3. Tryck på nedladdningsknappen. Detta startar nedladdningsprocessen, om det är en film på mer än 120 minuter kan det ta ett tag, särskilt om du inte har en snabb internetanslutning.
  4. Navigera till nedladdningsmenyn. Detta hittar du i appens nedre vänstra hörn. Härifrån kan du kontrollera statusen för alla nedladdningar och även börja titta på nedladdade filmer.

Hur man laddar ner TV-program från Netflix

  1. Öppna först Netflix-appen på din enhet. Oavsett om du laddar ner på mobil eller bärbar dator måste du använda Netflix-appen. Du kan inte ladda ner innehåll från Netflix-webbplatsen i en webbläsare.
  2. Leta reda på de TV-program du vill ladda ner och klicka på brickan för att få ytterligare information och ytterligare alternativ.
  3. Välj avsnittet du vill ladda ner. När du bläddrar bland tillgängliga avsnitt kan du trycka på nedladdningsknappen bredvid avsnittets namn och synopsis för att börja ladda ner det specifika avsnittet. Du kan ladda ner flera avsnitt samtidigt.
  4. Navigera till nedladdningsmenyn, som du hittar i det nedre vänstra hörnet av appens navigeringsfält. Härifrån kan du kontrollera status för nedladdningar och även börja titta på nedladdade avsnitt.

1 svar på ”Hur man laddar ner serier och filmer: Netflix”

Lämna en kommentar