Marvels Secret Invasion serie: Allt vi vet hittills

Marvels Secret Invasion: Skrulls kommer i Marvels hemliga invasion

Marvels Secret Invasion

Marvel’s Secret Invasion blev ännu mer stjärnbelagd. En av de många kommande Marvel Disney Plus-serierna, Secret Invasion, lägger nu till en skådespelare som vi älskade att hata i sina led, ovanpå drottningen (och drakenes mor) har den nyligen lagts till.

Baserat på vad vi vet ser Marvels Secret Invasion ut att vara lite mer vild än Falcon och Winter Soldier, men inte så konstig som WandaVision. Och på ett sätt är det mycket vettigt för den här showen.

Hela förutsättningen handlar om vad vi inte vet, eftersom en stor mystisk kraft infiltrerar jorden, och bara Nick Fury och hans vän Talos kan rädda oss. Känner du inte Talos? Tja, nu är det en fantastisk tid att starta upp Disney Plus och titta på kapten Marvel. På det sättet kommer du att kunna skilja en Skrull från en Kree och vara redo att grok vad som är nästa i MCU.

När det gäller showens stamtavla är Kyle Bradstreet (Mr. Robot) ombord för att skriva och fungera som verkställande producent. Showen är planerad att komma i produktion i Storbritannien och Europa i höst.

Senaste nyheterna (uppdaterad 21 juli)

  • Secret Invasion börjar filma i augusti 2021
  • Christopher McDonald förnekar rykten om att han kommer att bli Norman Osborn i MCU
  • Emilia Clarke är intresserad av att hålla fast vid MCU

Marvels hemliga invasion

Ja, den form skiftande främmande rasen som kallas Skrulls – som du kanske först har lärt dig om när du tittar på Captain Marvel – är tillbaka och de har smygt in i positioner med stor makt. Och vi kommer att behöva en Skrulls hjälp för att besegra dem.

Marvels hemliga invasion återförenar Nick Fury med den vänliga intergalaktiska Skrull Talos (Ben Mendelsohn) för att utrota Skrulls som har lurat mänskligheten. Vi gissar att det kommer att finnas en hel del spionage, men vi hoppas på stora cameos från kända människor som har varit Skrulls hela tiden.

Marvel’s Secret Invasion release datum spekulation

Precis som kraften från Skrulls som showen fokuserar på, smyger Marvels Secret Invasion på oss (för nu). Det kommer att filmas sommaren 2021, så vi förväntar oss att det kommer att dyka upp tidigast hösten 2022.

De andra Disney Plus-showerna utan datum är:

Marvels hemliga invasion skådespelare

För närvarande är rollbesättningen av Marvels Secret Invasion kort. Hur kort? Jackson och Mendelsohn är bara två av de fem namnen vi känner till. Den 19 april berättade The Hollywood Reporter att Olivia Colman (The Crown, The Favorite, Fleabag) är i samtal för en roll i serien. Och den 20 april släppte Deadline nyheten om att Emillia Clarke (Game of Thrones) skulle gå med i serien.

Clarkes berättade för The Hollywood Reporter att hon är intresserad av att tillbringa ett decennium i MCU, när hon blir frågad om möjligheten och säger ”Jag menar, jag borde vara så lycklig är vad jag säger till det. Alla jag känner och alla jag har talat till vem som är en del av Marvel-universum – och skådespelare pratar! Alla har bara högsta beröm att erbjuda. Det finns en anledning till att skådespelare stannar kvar i det. De är så älskade eftersom de har massor av kul. Så jag är ner för det. Visst! ”

Christopher McDonald (Happy Gilmore) är det senaste tillskottet till Secret Invasion, och när han frågades av The Movie Dweeb om några tips, sa han ”Han lever!” På frågan om han kommer att bli Spider-Man fiende Norman Osborn, sa han också helt enkelt ”Nej, jag säger ingenting.” I samma intervju antog han dessutom att serien kommer att börja filma i augusti 2021.

Den andra biten av castingnyheter är att Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) också förväntas skildra skurken i showen.

  • Samuel L. Jackson som Nick Fury
  • Ben Mendelsohn som Talos
  • Emilia Clarke i en TBA-roll
  • Olivia Colman i en TBA-roll
  • Kingsley Ben-Adir i en TBA-roll, troligen skurken

2 svar på ”Marvels Secret Invasion serie: Allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar