Netflix Cowboy Bebop klipp avslöjar release och mycket mer

Netflix Cowboy Bebop kommer till liv i höst.

Netflix live-action Cowboy Bebop-serie är nästan här, och ett kort men sött klipp som debuterade vid streamingtjänstens Geeked Week hypar upp fans.

För de som inte är medvetna är Cowboy Bebop en klassisk anime-serie, fokuserad på en grupp bounthunters som spårar – du gissade det – brottslingar. Men originalseriens utmärkta grafik, soundtrack och skämt gjorde den till en hit.

Och så, låt oss dyka in i nyheterna här. Till att börja med, se bara på John Cho som Spike Spiegel. Håret! De fick Spikes hår rätt! Om du inte tycker det är fantastiskt vet jag inte vad du tänker. Daniella Pineda och Mustafa Shakir (som kommer att spela Faye Valentine respektive Jet Black) ser ut som om de kommer matcha sina karaktärer med.

Om du vill titta på Netflix när du är utomlands eller om du behöver komma runt Netflix’s regions begränsningar har vi en artikel om detta.Slutligen har vi nyheterna från titelkortet i slutet. De som pausar eller stänger klippet tidigt kommer att missa de stora nyheterna: Netflix Cowboy Bebopkommer hösten 2021.

Cowboy Bebop-serien gick in produktion i mars 2021, och även om den skulle komma ut förra året stoppade COVID-19-pandemin och John Chos knäskada saker.

Säsongen kommer sannolikt att ha 10 en-timmars avsnitt. Originalserien har 26 avsnitt (kallade ”sessioner”) som körde drygt en halvtimme vardera. Anime kan du för närvarande strema på Hulu och Funimation.


Nu när du läst om Netflix Cowboy Bebop kanske du också är intresserad av:

1 svar på ”Netflix Cowboy Bebop klipp avslöjar release och mycket mer”

Lämna en kommentar