Stranger Things säsong 4: Allt vi vet hittills

Det kan vara en lång väntan på Stranger Things säsong 4.

Vi börjar undra över Stranger Things säsong 4. Inte bara för att Netflix väntar och väntar på att avslöja ett release date (och showen fortfarande spelar in), utan också för att det finns oro över ödet för några nyckelpersoner.

De stora nyheterna nyligen gäller Sheriff Hopper, med David Harbour som talar om några stora kommande avslöjanden för karaktären. Även rollmedlemmen Finn Wolfhard, som spelar Mike, avslöjade nyligen att fans kanske inte ser de nya avsnitten förrän nästa år.

Medan Stranger Things säsong 4 kanske inte kommer snart, finns det många anledningar att vara glada över att serien kommer tillbaka. Inte minst några läckta setbilder, som de som visar att något stort händer på Hawkins High School. Mer om det nedan.

Stranger Things säsong 4 kommer att äga rum (delvis) långt från Hawkins, Indiana. Så, vilka förändringar väntar Eleven, Dustin, Will, Steve och resten av folket som överlevde förra årets massakern i köpcentret?

Om du är som oss och slutförde Stranger Things 3 på kortare tid än det tar att hänga upp dina semesterbelysning, gissar vi att du också är ute efter information. Här är några rykten och teorier och allt vi vill veta om nästa äventyr för de bästa barnen på Netflix.

Så förstå naturligtvis att bortom denna punkt ligger spoilers för Stranger Things säsong 4.

Se också:

  1. Black Widow Premiär, plot, Disney Plus Premier
  2. Hur man tittar på nya Gossip Girl 2021
  3. Vet du inte vad du ska titta på, Netflix topp 10: populäraste programen 2021

Stranger Things säsong 4 senaste nyheterna

David Harbour’s Hopper har bevarat hemligheter som kommer att avslöjas nästa säsong.
Sadie Sink retar att Stranger Things säsong 4 har de högsta ”insatserna” hittills.
Duffer Brothers tillkännagav fyra nya medlemmar i säsong 4, inklusive Amybeth McNulty (Anne With an E).

Stranger Things säsong 4 Premiär rykten

Netflix har inte gett oss ett datum för Stranger Things säsong 4 ännu, men bevisen till hands får oss att tro att vi ser till början av 2022, och möjligen så sent som i april.

David Harbor berättade för Jimmy Kimmel Live att han tycker att showen ”borde bli gjord” under augusti. Med den normala mängden efterproduktionsarbete (klyftan från wrap till skärm på säsong 3 var åtta månader) som är behövd för en sån visuell effekt-laced show som Stranger Things är, leder det oss att tro att den inte kommer i år.

Det finns också det senaste resultatmeddelandet från Netflix. I ett brev till investerare noterade Netflix ”Vi förväntar oss att medlemskapstillväxten kommer att accelereras under andra halvan av 2021 när vi ramlar in i en mycket stark bakre halvskiffer med återkomsten av stora hits som Sex Education, The Witcher, La Casa de Papel (aka Money Heist) och du. ” Vi satsar på Stranger Things säsong 4 är en tillräckligt stor egendom för att den skulle ha kommit på listan. Om Netflix var säkra på att den skulle komma så snart.

Ordet om en försening till 2022 signalerades först av Finn Wolfhard, som sa till Fanmio att ”Säsong 4 … det borde vara ute någon gång nästa år, förhoppningsvis.”

Maya Hawke (Robin) berättade för Collider att hon inte ”får [avslöja] när [de] är fotograferade”, så det verkar som att Netflix vill kontrollera alla detaljer om produktionen. Med detta sagt noterade hon också att ”eftersom vi hade så mycket tid, nivån på ansträngning, intresse och detaljer som [skaparna] Duffer Brothers har haft tid att lägga i manus … och skådespelarna [som] har haft dags att tänka på deras karaktärer – det kommer att bli fantastiskt. ”

Premiär

När vi tittar på premiären för tidigare säsonger ser vi att säsong 1 kom ut den 15 juli 2016. Den andra säsongen anlände den 27 oktober 2017 och den tredje säsongen sjönk den 4 juli 2019. Det är en lucka mellan en och två år per säsong, så egentligen inte mycket att fortsätta.

Författarna till Stranger Things säsong 4 är helt klart alltför medvetna om förväntningarna kring showen – den 4 juli, exakt två år efter att säsong 3 anlände, skämtade deras officiella Twitter-konto ”Istg [jag svär gud) om Stranger Writers tweet om S3 Day utan att ge oss S4 ……. ”.

Kontot följde sedan upp med att säga att alla hade ”arbetat sina b * tts” för att få det färdigt – vilket vi är glada att höra.

Stranger Things säsong 4 trailers och teasers

Den nya, andra teasertrailern för Stranger Things anlände den 6 maj (titta på siffrorna fem och sex inbäddade i videon). Det är en kylande blick på anläggningen där Eleven tillbringade sin barndom.

Och vi får en glimt av den yngre Dr. Brenner, aka Papa (Matthew Modine), eftersom han lovar ungdomarna ”något speciellt” den dagen. Detta klipp får oss att undra om Modine kommer tillbaka i Stranger Things säsong 4, tillsammans med några av de andra barnen som experimenterade med på Hawkins Lab.

Den första teasern trailern för Stranger Things säsong 4 släppte enorma nyheter och bekräftade återkomsten av Hopper (David Harbor), som antogs vara död.

Förutom den här biten av Hopper-nyheter sa David Harbor till Comic Con Liverpool att Hopper ”var tvungen att göra ett enormt offer” för att återuppstå och att ”Hopper som karaktär var tvungen att dö [… men han] kommer att komma tillbaka som en annan människa med ett annat perspektiv. ”

Harbour antydde till och med en möjlig Stranger Things 5 ​​och sa. ”Det är det spännande som går in i säsong 4 och vad som än kan vara bortom.”

Hoppers bakgrund

Han berättade också för oss att förvänta oss en avslöjande om Hoppers ursprung. ”Jag vet specifikt att vi under säsong 4 kommer att ge dig en stor, enorm avslöjande om Hoppers bakgrund som du har känt på vissa sätt, men vi har inte riktigt berättade om det.”

Vi lärde oss mer om detta i juli 2021, när Harbor gjorde press för Black Widow och sa ”Vi får se en hel del Hopper på hans mest sårbara, vi kommer att avslöja en massa bakgrundshistoriska punkter som vi bara antydde på i lådor på vinden, … Vi kommer att se många av dessa olika trådar, och också får vi se en återfödelse av honom. ” En av dessa avslöjanden kommer att bli ”väldigt stor den här säsongen” och det är en berättelse som Harbour har ”känt sedan den första bilden av den första säsongen.”

Efter det släppte Netflix ett Stranger Things säsong 4 teaserklipp för att få fans upphetsade.

Stranger Things säsong 4

Förvänta dig de vanliga bekanta ansikten hos de yngre tonåringarna: Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Max (Sadie Sink) och Will (Noah Schnapp).

På tal om Sink sa hon till pressen att Stranger Things säsong 4 kommer att ha de högsta insatserna någonsin för showen. Vi undrar om det betyder att Upside Down blir en fara för hela världen eller något helt annat.

Unga vuxna Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton) och Robin (Maya Hawke) kommer också att återvända, liksom Joyce (Winona Ryder) och Hopper.

Det finns ingen anledning att förvänta sig att Stranger Things säsong 4 inte kommer att inkludera Erica (Priah Ferguson), Karen (Cara Buono) och Murray (Brett Gelman).

Åtta nya medlemmar har rapporterats av Variety, med början med skräckikonen själv: Robert Englund. Ja, mannen bakom Freddy Krueger kommer till Stranger Things. Rapporten konstaterar att Englund visar ”Victor Creel, en störd och skrämmande man som är fängslad på ett psykiatriskt sjukhus för ett grymt mord på 1950-talet.”

Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Booksmart) och Joseph Quinn (Catherine the Great) fyller i de tre andra nya seriens stamgäster. Bower kommer att skildra Peter Ballard, som arbetar på ett lokalt psykiatriskt sjukhus, Franco är i rollen som Argyle, Jonatans nya bästa vän, en pizzabärare som också är förtjust i marijuana.

Stranger Things säsong 4 karaktär dödsrykten

Okej, här är lite ryktespråk på nätet som bör tas med en försäljning – men har ändå rädda fans. Twitter-kontot @ StrangerNews11 postade detta, och andra gamla bilder av Hawkins kyrkogård med texten ”NÅGOT” MASSIVT ”HÄNDER PÅ HAWKINS CEMETERY … INGEN NYA FOTO, KAN VARA EN AV SÄSENS SENASTA SCENER.”

Lite Googling visar att ovanstående foto har funnits sedan 2019, och fans tar det här inlägget som ett tecken för stor oro. En twittrade ”Åh gud. Jag är övertygad om att Steve kommer att dö.”

Varför de kunde vara där? Tja, en begravning kan lätt vara för Hopper eller Billy, enligt händelserna under säsong 2. Men det är lika troligt att en av kärngruppens vänner kan sparka i hinken och höja insatserna i slutet av säsongen – eller för säsong 5.

Stranger Things Dustin & Steve spin-off?

Stranger Things-stjärnan Gaten Matarazzo (Dustin) har gjort många intervjuer nyligen och delade nyligen ut några gratisidéer till Netflix. Medan han pratade med Entertainment Tonight (via Metro) sa han ”” Jag tror att en Dustin-Steve-spinoff skulle vara bra om det var i ett konstigt nischformat. Som om de inte gjorde en fullständig show av det, … en sak av typen WandaVision eller en typ av en webbserie där det på YouTube finns veckovisa avsnitt av små hijinks de kommer in i, som då och då, som en skitshow. Det skulle vara jättebra. ”

Matarazzo berättade också för Collider, när han frågades om premiärsdatum för serien, att ”vi vet fortfarande inte dagligen om vi ska spela in nästa vecka … … det finns verkligen inget sätt att räkna ut när vi täcker. ” Vilket inte ger oss stora förhoppningar om en 2021-release.

Han noterade också att Duffer Brothers (seriens showrunners) redan har avslutat manuset – och inte skriver det när de går. Specifikt, ”I år, på grund av COVID, finns det ingen ursäkt för dem att inte ha [säsongen] skriven helt”, som ”COVID slog och vi hade bara sex avsnitt och så var de som,” vi kan lika gärna avsluta. ’”

Matarazzo sa att detta gör det möjligt för showrunnersna att ”njuta av att regissera i deras dagliga. Det finns inget annat som distraherar dem än vad vi ska göra idag medan vi regisserar … nu kan de ta fokus från vad showen kommer att handla om, och nu när de vet det kan de fokusera på hur de ska leverera. Och jag tror att det visar. ”

Åh och när man talar om läskigt, sa Matarazzo till Entertainment Tonight att Stranger Things vågar in i det mest skrämmande området av alla: vuxenlivet. Barnen är inte längre bara barn!

Säsongens ton

”När det kommer till säsongens ton är det definitivt, jag tror att tonen definitivt mognar. Jag tror att de gör det medvetet eftersom jag tror att de vill att deras show ska mogna med sina barn. När vi blir äldre som människor måste vi bli äldre som karaktärer, förklarade han.

”De ställs inför den här frågan, men de anammar den och de använder den till deras fördel. Och de freakar inte ut när vi blir högre eller när våra röster faller eller något liknande. De använder det och de använder det som ammunition för deras skrivande. Det är otroligt vad de kan göra. Att arbeta med dem, det är bara exceptionellt. Det har alltid varit. ” Matarazzo talade också med Jimmy Fallon i The Tonight Show och berättade för honom att Stranger Things säsong 4 kan vara den ”läskigaste” säsongen hittills innan han sa ”Jag läste det och jag är som,” De går för det i år , det är ganska coolt!”

Teorier och plot

”The American” som ryssarna talade om att vara låsta i ett av deras basrum, spekulerade många i att den här personen var Dr Martin Brenner. Men återkomsten av Hopper får oss att tänka annorlunda.

Showen kommer sannolikt att behöva använda någon plot-enhet för att dra Byers-familjen från sitt nya hem, tillbaka till Hawkins.

Medan den nya säsongen sannolikt kommer att tillbringa lite tid där eller någon annanstans sa The Duffers till EW att säsong 4 ”kommer att öppna upp lite … inte nödvändigtvis i termer av skala, när det gäller specialeffekter, men öppnar upp i termer av att tillåta plotlines till områden utanför Hawkins. ”

Det får oss att tvivla på att showen skulle sluta utan att återvända till var allt började.

Sadie Sinks intervju med Teen Vogue

Sadie Sink i en intervju med Teen Vogue att hennes karaktär Max sannolikt kommer att spendera lite tid på att dölja traumat för att förlora sin bror Billy: ”Jag tror att det är vettigt för henne, för det är ganska trassligt som deras förhållandet var … [Billys död] påverkar fortfarande dynamiken i sin familj. Men på riktigt Max-sätt kommer hon inte att låta någon se hur hon verkligen känner på vissa punkter. Du ser henne bara låtsas att allt är bra, när det verkligen är , allt har förändrats för henne. Hon har ett helt annat känslomässigt huvudrum. ”

En stor bit av olösta affärer är hur Eleven har tappat sina krafter och förmodligen kommer att spendera lite tid på att försöka återfå dem. Kommer Brenner att vara avgörande för det också? En vild fanteori, som flyts av Express.co.uk, hävdar att Eleven faktiskt kan vara Hoppers dotter. Det här är ren spekulation och ibland verkar de sträcka saker, så satsa inte på det än.

Det spekuleras till och med om en hel säsong äger rum i The Upside Down, eller åtminstone fokuserar på en strävan att befria Hopper från den läskiga världen.

Stranger Things säsong 4 avsnitt 1 info

Som har avslöjats offentligt på Twitter heter Stranger Things säsong 4 avsnitt 1 med titeln ”The Hellfire Club.” Spoiler varning! Det har avslöjats att The Hellfire Club är namnet på D & D-klubben vid Hawkins High School.

Vi känner inga medlemmar i klubben utöver den tidigare nämnda Eddie Munson, som driver klubben. Rykten tyder på att Mike, Dustin och Lucas försöker bli medlemmar i gruppen.


3 svar på ”Stranger Things säsong 4: Allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar