Bästa VPN free trial 2022

Bästa VPN free trial: Prova innan du köper med en gratis VPN-testperiod

Det kan vara svårt att hitta den bästa VPN-kostnadsfria provperioden, och varje leverantör verkar ha en annan uppfattning om vad en VPN-gratis provperiod egentligen är. Enligt vår erfarenhet har vi upptäckt att de vanligtvis faller i två kategorier – en gratis VPN-testversion som låter dig testa tjänsten med begränsade funktioner eller en pengarna-tillbaka-garanti som kräver en första betalning som kan återbetalas, no questions asked inom en viss period.

Om du verkligen vill lära känna en VPN är det definitivt värt att betala på förhand och sedan kräva tillbaka om det visar sig att det inte är något för dig. Du har minst en månad för att få en känsla för tjänsten innan du behäver använda din återbetalnings rätt, och du har inga begränsningar när det gäller bandbredd, funktioner eller integritet.

Vissa tjänster erbjuder också mycket korta, kostnadsfria testversioner, men att ha 30 dagar på att använda VPN utan begränsning kommer alltid att gynna dig mest.

Vad gör en bra VPN free trial?

Att kunna testa alla funktioner i hela produkten är en väsentlig del av en gratis VPN-testperiod, eftersom utan den fulla funktionaliteten är det svårt att bedöma en tjänst. Därför rekommenderar vi alltid att betala och sedan kräva tillbaka.

En ”gratis version” av en VPN är ofta en dålig version jämfört med verkliga tjänsten, och du kan utsättas för annonser, ha begränsad data och kommer inte ha samma sekretessskydd som fullständiga tjänster – men du kommer att kunna använda den så länge du vill innan du uppgraderar.

Vi har utsett ExpressVPN till vår bästa VPN-kostnadsfria testperiod eftersom den erbjuder utmärkt funktionalitet plus en generös 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti (läs mer om ExpressVPN i vår fulla ExpressVPN recension här). Vi tycker att den är det bästa på marknaden, och eftersom du kommer att ha en månad för att testa tjänsten själv kan du säga samma sak (eller inte) med självförtroende.

Den VPN som fick första plats i både denna och vår bästa VPN lista är ExpressVPN, klicka här för att komma till deras hemsida.

De bästa VPN-gratisversionerna som finns idag

ExpressVPN

Den bästa tjänsten som finns – med eller utan en VPN-kostnadsfri provperiod

SPECIFIKATIONER

 • Tillgänglig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux
 • Simultana anslutningar: 5
 • 24/7 support: Ja
 • Upplåsta webbplatser: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock
 • Gratis testperiod: 30-dagars garanti

Fördelar

 • Fantastiska appar för alla dina enheter
 • Massor av servrar
 • Testfunktion med full kraft
 • Avblockerar massor av streaming webbplatser

Nackdelar

 • Lite snålt med samtidiga anslutningar

Oavsett om du överväger tjänster med en gratis VPN-testperiod eller inte, bör ExpressVPN vara högst upp på listan. Med utmärkt säkerhet och strålande stöd är det verkligen hela paketet – och en gratis provperiod är körsbäret på toppen.

Om du är en strömmande fanatiker kan ExpressVPN få tillgång till Netflix, iPlayer, Hulu, Amazon Prime-video och mycket mer, samt låta dig titta på live-TV och sport från utlandet – och dess tillförlitliga snabba anslutningshastigheter ger dig streaming i HD också.

OK, ExpressVPNs gratis provperiod är inte riktigt en gratis provperiod – du måste betala för att få tillgång – men om du vill prova vår topprankade VPN är det värt det. Om det inte passar är det bara att kontakta det superhjälpsamma supporten för att säga upp kontraktet inom 30 dagar så får du tillbaka vartenda öre av dina pengar.

Även om det är prissatt som en premiumprodukt, har det referenserna att matcha, så om du letar efter en VPN med en gratis testversion, skulle vi börja med ExpressVPN först – det finns ingen risk, och du kanske upptäcker att du gillar hur det fungerar mer än du förväntat dig. Klicka här för vår fulla ExpressVPN recension.

Klicka här för att komma till ExpressVPNs hemisda.

NordVPN

Klassisk tjänst erbjuder en äkta VPN-gratis provperiod

SPECIFIKATIONER

 • Tillgänglig på: Windows, Mac, Android, iOS, Linux
 • Samtidiga anslutningar: 6
 • 24/7 support: Ja
 • Upplåsta webbplatser: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon,
 • Gratis provperiod: 7 dagar + 30-dagars garanti

Vår NordVPN-recension tyckte att big-name-tjänsten var allvarligt imponerande, och vi var tvungna att inkludera den i den här köpguiden, för även om dess verkliga kostnadsfria provperiod är komplicerad att få tillgång till, är det förmodligen en av de VPN du överväger – och de också har ändå en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Nords testversion liknar Surfsharks genom att den endast är tillgänglig från Google Play-butiken – men du kan också använda kontot du skapar på din telefon för att skydda din desktop. Det kan vara lite krångligt, men det är värt det att undvika att betala någonting i sju dagar, och du får direkt tillgång till alla tillgängliga funktioner i en fullständig plan.

Om det inte är tillräckligt länge kan du fortsätta testa utan risk genom att utnyttja leverantörens generösa 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti – ha en snabb test innan du betalar någonting och ta sedan ett djupt dyk över en månad för att se om det verkligen är värt pengarna. Var medveten om att återbetalningar inte är tillgängliga från Nord köpta via Apple App Store – du måste gå till Apple för att få en. För att undvika sådana problem rekommenderar vi att du registrerar dig från din desktop.

Som en av de bästa streaming-VPN-tjänsterna som finns. Är det också ganska praktiskt att få tillgång till allt innehåll du är ute efter! Så det är definitivt värt att ge NordVPN ett snabbt test.

Registrera dig nu på NordVPNs webbplats

Vanliga frågor om VPN-gratis testperiod

Vad är en gratis VPN-testperiod?

Olika VPN-leverantörer erbjuder olika sätt för användare att få lite erfarenhet av att använda deras programvara utan någon monetär risk. Och nu när VPN har blivit mer vanliga blir utvecklare mer generösa med sina prövningar.

Det vanligaste sättet att hitta gratis VPN är en ”pengarna-tillbaka-garanti”. De flesta leverantörer är mycket rättvisa och återbetalar dig utan att ställa frågor.

Sällsynta är den sanna kostnadsfria testperioden, där du kan testa att köra hela VPN under en begränsad tid. Det är dock inte vanligt att hitta en testperiod längre än sju dagar.

Varför erbjuder VPN-leverantörer gratis testversioner?

Det är en kombination av att verkligen hjälpa användaren att välja en tjänst mer effektivt. Samt att vänja sig vid sina appar och som finns inbäddade i dess ekosystem.

Uppenbarligen vill VPN att du registrerar dig och spenderar pengar. Men den nästan universella pengarna-tillbaka-garantin innebär att du inte ska vara rädd för att kräva tillbaka om du inte gillar en viss VPN.

Kom ihåg att konsumenten är kung, så ta alla chanser du kan få för att du spenderar dina pengar klokt.

Hur kan jag få tillbaka mina pengar på en 30-dagars gratis VPN-testperiod?

De flesta VPN-tjänster som erbjuder pengarna-tillbaka-garantier. Och alla de som finns på den här listan – är etablerade företag som är kända för att vara rättvisa.

Om du har betalat för ett VPN och bestämt att det inte är något för dig. Har du rätt att komma i kontakt och begära återbetalning. Detta görs vanligtvis via e-post, men om du besöker leverantörens webbplats kan du också söka hjälp från 24/7 kundsupport.

Du kommer troligen att bli tillfrågad varför du väljer att säga upp ditt kontrakt. Men om du befinner dig inom pengarna-tillbaka-tidsramen kommer du garanterat att få tillbaka nästan omedelbart.

Borde jag skaffa en free trial?

Om du ska använda din VPN för något bandbreddskrävande som torrent. Eller hålla den igång under långa perioder, kommer en kostnadsfri tjänsts nackdelar att märkas mycket snabbt.

Medan Hotspot Shields tillägg på 500 MB per dag är generöst och låter dig använda det varje dag. För aktiviteter som streaming och torrenting kommer du att ta slut ganska snabbt.

Dessutom är det mer sannolikt att betalda VPN: er har vattentäta sekretesspolicyer. Och att skydda din integritet är en av de viktigaste VPN-användningarna. Så om du använder ett VPN som säkerhetsverktyg kanske du vill tänka två gånger över var din kostnadsfria tjänst får sina intäkter.


Nu när du läst om Bästa VPN free trial kanske du också vill läsa om:

Kategorier VPN

1 svar på ”Bästa VPN free trial 2022”

Lämna en kommentar