De bästa Google Home-kommandona

De bästa Google Home-kommandona

De bästa Google Home-kommandona som hjälper dig med allt från att beställa kaffe till att sätta på din TV.

De bästa Google Home-kommandona kan göra livet enklare, mindre komplicerat och åtminstone mer underhållande. Du kan alltid säga till en Google Home, Nest Mini (eller någon av de andra bästa Google Home-högtalarna) – ”Vad kan jag fråga dig?”. Men du kanske undrar vilka Google Home-kommandon som faktiskt är värda att använda. Läs även vår fullständiga Google Nest Audio Recension.

Köp en praktisk hållare här: Google Home Väggmonterings Hängare

De bästa Google Home-kommandona val

Om du utforskar avsnittet ”Saker att fråga” i Google Home-appen för förslag, är det inte alltid klart vilka som är de bästa Google Home-kommandon för produktivitet och underhållning.Vi har sammanställt de bästa Google Home frågorna, både för inbyggda funktioner och för de som erbjuds av tredje part via Googles växande smarta hem-ekosystem. Se de bästa Google Home-kommandona nedan.

Vilka är de bästa Google Home-kommandona?

Det är svårt att rangordna alla de bästa Google Home-kommandona efter varje husägares behov, dagliga rutiner och ekosystem, eftersom alla anslutna enheter är olika. Men dessa specifika funktioner är våra favoriter eftersom vi tror att de är användbara för ett stort antal Google Assistant- eller Google Home-användare.

En av de bästa Google Assistant-kommandona just nu är att ta reda på vad som är nytt på Netflix, eller vad de bästa Netflix-programmen är. Det kan låta enkelt eller något du kan slå upp på din telefon eller TV. Men om du sitter där och inte kan bestämma dig för vad du ska titta på näst så kan du låta Google Home fatta beslutet åt dig. Dess veckovisa presentation av höjdpunkter, eliminerar timmarna du annars hade spenderat på att leta efter nyheter på Netflix. Du kommer att starta en ny serie på bara några minuter. Kolla även in vår jämförelse av streaming plattformer här.

Nu skulle det vara en fantastisk tid att bekanta sig med ett nytt språk också. Google Home drar inte bara nytta av Google Translate, det integreras också med några utbildningsspråksprogram från tredje part så att du kan lära dig att tala ett annat språk på nolltid.

Som en smart hemplattform gäller många av de bästa Google Home-kommandona för de bästa smarta hem-enheterna. Du kan använda Google Home för att sätta på dina smarta lampor, ändra temperaturen på din smarta termostat och se vem som ringde din smarta dörrklocka.

1. Ta reda på vad som är nytt på Netflix

De bästa Google Home-kommandona netflix

En av de bästa Google Home-kommandona just nu kan nås genom att säga ”Hej Google, vad är nytt på Netflix?” Din Google Assistant kommer att tillhandahålla en uppdatering av vad som nyligen har kommit till streamingplattformen och markera namnen på de nya utgåvorna du kanske tycker om. Du kan också be om en komplett lista över nya filmer och TV-serier nu på Netflix om du behöver fler alternativ att välja mellan.

2. Lär dig ett nytt språk

De bästa Google Home-kommandona språk

Om du lär dig engelska som andraspråk kan Google hjälpa dig att träna det i verkliga scenarier med My Berlitz Coach, baserat på den allmänt använda Berlitz-metoden. Säg ”Hej, Google, prata med min Berlitz-tränare”, för att ange en av de bästa Google Home-kommandona för utbildning nu.

Du får olika scenarier, som att beställa en drink på ett flyg eller ha en konversation med en vänlig främling. Du får flervalssvar för varje fråga tillsammans med bilder på din smartphone.

3. Meditera

De bästa Google Home-kommandona meditera

Google Home kan ge guidad avkoppling. Säg ”Hej, Google, prata med Headspace”, så leder Headspace-appen dig genom en uppfriskande meditation efter att du har anslutit till ditt Headspace-konto. Även om du inte har en Headspace-prenumeration har du fortfarande tillgång till några grundläggande övningar.

Headspace är en av de bästa avkopplingsapparna och de bästa sömnapparna som vi rekommenderar att du laddar ner för dem som vill varva ner en kort tid varje dag.

4. Planera din hudvårdsrutin

De bästa Google Home-kommandona hudvård

Liv på Estée Lauder, en virtuell skönhetsassistent, kan hjälpa dig att hitta den hudvårdsrutin som passar dig baserat på dina hudmål, hudens tillstånd och den tid du har tillgänglig. Liv kommer att rekommendera produkter, lära dig hur du konstruerar din nattliga ritual och påminner dig om att börja din rutin varje natt. Du kommer att kunna hämta gratisprover av Estée Lauder-produkter för att börja (men du kan också använda dina egna).

5. Hjälp dina barn med läxor

Ibland är dina barns läxor för hårda, även för dig. Lyckligtvis är ingenting för svårt för Google. Säg ”Hej, Google, det är tid för läxor”, och Google hjälper dig att översätta ord, lära dig idiom, berätta om historiska händelser, sammanfatta en bok och mer.

6. Ställ in och tilldela påminnelser

De bästa Google Home-kommandona påminna

Google Home har en fantastisk familj organisations funktion. Medan du redan kunde låta Google skicka påminnelser till dig kan du nu låta Google Assistant vara familjens organisatör, påminna din partner, barn eller rumskamrater om att göra saker som att ta upp kemtvätten, förvärma ugnen och ta ut skräpet.

Tilldelningsbara påminnelser är tillgängliga för telefoner, Google Assistant-aktiverade högtalare och smarta skärmar.

7. Få tips för barn

De bästa Google Home-kommandona tips barn

Ditt Google-hem kan svara på alla dina frågor om amning. Säg ”Okej, Google, prata med breastfeeding friend” så får du snabba tips och råd om amning, från varaktighet och frekvens till de vitaminer och diet du behöver. Råden är skräddarsydda efter ditt barns ålder.

8. Beställ kaffe från Starbucks

De bästa Google Home-kommandona starbucks

En av de bästa Google Home-kommandona för koffeinälskare är möjligheten att beställa ett kaffe handsfree. Ja, Google kan beställa Starbucks för dina räkning, och allt du behöver göra är att plocka upp det.

Med kommandot Starbucks länkar du ditt Google-konto till ditt Starbucks-konto. Då kan du beställa vad du vill från kaffekedjan och välja den butik där du vill hämta den. Google kommer att lära sig din beställning över tid, så att du så småningom kan säga ”Hej, Google, be Starbucks att beställa min vanliga.”

9. Välj ditt lotterinummer

De bästa Google Home-kommandona lotteri

Har du tur? Säg ”OK, Google, ge mig ett slumpmässigt nummer för Powerball”, så får du ett slumpmässigt nummer anpassat för ett lotteri du väljer. I USA stöder denna färdighet Powerball, Lotto America, 2by2, Allt eller ingenting, Cash4Life, Luck for Life och Mega Millions. I Storbritannien och EU kan Google hjälpa dig med Euro Millions, Thunderball, Lotto, Euro Jackpot och SuperEnalotto. Vi har inte kollat upp detta utförligt i Sverige.

Detta kommando stöder också lotterier i Singapore, Taiwan, Hongkong, Japan, Australien, Kanada, Sydkorea, Mexiko och Kina. Om Google inte har det lotteri du letar efter kan du också ange antalet siffror du behöver och det största och minsta antalet som du kan tillåta.

10. Streama musik

De bästa Google Home-kommandona strema musik

Letar du efter den perfekta stämningsmusiken? Google Home kan spela låtar från olika musiktjänster som: Google Play Music, YouTube Music, Spotify, Pandora, Deezer och radiotjänster inklusive TuneIn, iHeartRadio, ESPN Radio, NPR och andra lokala stationer. Säg bara ”OK, Google, spela lite jazz” eller ”Hej, Google, spela AC/DC på Google Play Musik”, så börjar Google Home spela de låtar du väljer.

Google Assistant kan också strömma Apple Music på iOS-enheter. Och om du har en smart skärm (till exempel en Google Nest Hub) visas texter på skärmen så att du bättre kan sjunga med.

11. Kontrollera dina lampor

De bästa Google Home-kommandona lampor

Om ditt hus är utrustat med smarta lampor, som de från Philips eller Sengled, kan du slå på eller av dem med inget annat än Google Home och kraften i din röst. Naturligtvis kan du säga ”Slå på sovrummet” och ”Stäng av kontoret”, men det är bara grunderna; Du kan också säga ”Dimma kontorslampan” eller ”Ljusare i vardagsrummet” eller ”Ställ in sovrumslamporna till 50 procent.” Och ännu bättre, om du har lampor som stöder färgbyte kan du till och med säga ”OK, Google, gör bordslampan grön.”


Du kanske även är intresserad av annan teknologi? Här är våra senaste teknologi artiklar:


12. Titta på TV

De bästa Google Home-kommandona netflix tv

Skulle det inte vara bra om du bara kunde säga namnet på den show du vill titta på och få den att dyka upp på din TV? Om du har en Chromecast eller en TV med en inbyggd Chromecast kan du göra just det. 

Därefter kan du säga ”OK, Google, spela” The Crown ”på Netflix” eller ”Hej, Google, titta på” Westworld ”på TV” och din show kommer spelas upp. Du kan till och med använda Google Home för att pausa, spela, hoppa till nästa avsnitt och aktivera undertexter. Eller om du har en Logitech Harmony-fjärrkontroll kan du byta kanal genom att prata med din Google Home-enhet.

13. Ändra temperaturen

De bästa Google Home-kommandona temperatur

När du kramar dig under en filt i soffan på vintern, vill du inte ens gå upp och gå till termostaten. Om du har en smart termostat, till exempel ett Nest, Ecobee4 eller en Honeywell som stöds, kan du justera temperaturen med Google Home.

När du har konfigurerat de två för att fungera tillsammans kan du säga ”OK, Google, ställ in värmen till 25  grader eller” Hej, Google, höj temperaturen med 2 grader. ”Du kan också ställa in termostaten för ett specifikt rum eller till och med bara fråga vad den aktuella temperaturen är inställd på.

MER: Vilken höjd bör jag placera min TV i?

14. Se vem som är vid dörren

De bästa Google Home-kommandona vem är vid dörren

När du parar ihop med Nest Hello-dörrklockakameran, eller några av Google-kompatibla alternativ. Kan din Google Home-enhet meddela besökarens namn om du har tilldelat den personens ansikte ett namn.

Du kan tilldela bekanta ansikten namn med Nest-appen. Aktivera bekanta ansiktsvarningar och besökarmeddelanden i inställningarna. Du kan också använda Nest-appen för att prata med din besökare (eller skrämma inkräktare).

MER: allt om smart TV

15. Dela foton

De bästa Google Home-kommandona dela foto

Med en smart skärm, till exempel en Google Home Hub eller en Lenovo Smart Display. Kan du mycket enkelt dela dina favoritfoton med vem som helst i din Google-kontaktlista via Google Photos. När du har tagit upp fotot på skärmen säger du ”Hej, Google, dela det här fotot med Anna.”

16. Få recept

De bästa Google Home-kommandona få recept

Om du har Google Home Hub, Google Nest Hub Max eller Lenovo Smart Display. Kan du bara säga ”Okej, Google, visa mig recept”. Och en lista sammanställd från Allrecipes, Food Network, Taste of Home och mer visas på skärmen. Google kommer också snart att rekommendera recept, baserat på tid och säsong. Detta på Home Hubs startskärm och låta dig spara recept i din personliga kokbok för framtida användning.

17. Kom ihåg var du lämnade dina nycklar

De bästa Google Home-kommandona kom ihåg nycklarna

Om du är som jag lägger du ibland saker du inte vill förlora på det perfekta stället. Och sedan glömmer du var den platsen är… Nästa gång, fråga bara Google Assistant om att hålla reda på dem. Säg ”OK, Google, kom ihåg att jag gömde mitt pass i den ihåliga Bibeln”. Så kommer Google Home komma ihåg det åt dig.

Sedan, när du oundvikligen har glömt var du gömt dina saker. Fråga bara Google var ditt pass är så kan den upplysa dig. Du kan till och med fråga vad du har bett Google Home att komma ihåg. Om du till och med har problem med det.

18. Blanda en drink

De bästa Google Home-kommandona blanda en drink

Behöver du veta vilka ingredienser som finns i en Sidecar eller ett Long Island Iced Tea? Bartendertjänsten står till din tjänst. Som en av de bästa Google Home-kommandona kan den inte bara tillhandahålla ingredienser och instruktioner. För en drink som du väljer, men det kan också föreslå cocktails baserat på ingredienser som du tillhandahåller. Eller ge dig en slumpmässig cocktail bland dess katalog med mer än 12 000. Om du är på humör för en överraskning.

Hur du väljer de bästa Google Home-kommandona för dig

Att räkna ut de bästa Google Home-kommandona för dig beror helt på dina behov. Nästan alla användare kommer att dra nytta av underhållning, musik och pedagogiska färdigheter. Men du måste överväga andra sätt som Google Home kan göra ditt liv enklare eller underhålla dig.

Köp en praktisk hållare här: Google Home Väggmonterings Hängare

De bästa Google Home-kommandona fråga vilken val

Om du har ett smart hem ekosystem så är de bästa Google Home-kommandona för dig, de som associeras med de varumärken du använder. Oavsett om du använder Philips Hue, C by GE, Sengled eller Lifx smarta lampor. Du måste du ansluta ditt konto till Google Home för att möjliggöra handsfree-kontroll. Detsamma gäller att få några av de bästa smarta kontakterna, bästa smarta lås och mer online.

Och om du är mer intresserad av egenvård än ditt smarta hem, vill du överväga Google Homes hälsokommandon. Från meditationsvägledning till hudvårdsrutiner.


Se också: Smart TV: allt du behöver veta

19 svar på ”De bästa Google Home-kommandona”

Lämna en kommentar