The Flight Attendant säsong 2: Allt vi vet hittills

Kaley Cuoco flyger igen i The Flight Attendant säsong 2

the flight attendant säsong 2

Förbered dig för start, eftersom The Flight Attendant säsong 2 flyger till HBO Max. Den första säsongen av den mörka komedin/thrillern var inte bara en hit för streamingtjänsten, utan fick också massor av Golden Globe- och Emmy-nomineringar.

Flight Attendant säsong 2 introducerar en stor förändring när den återvänder till HBO Max – en flytt till Los Angeles! Serien fick en skattelättnad från Kalifornien, så den flyttas från New York till soliga L.A.

Flygvärdinnan följer den titulära karaktären Cassie Bowden, en hårt drickande tjej som gillar att ha det kul. Hon som flyger över hela världen för Imperial Airlines. På ett flyg till Bangkok möter hon och flörtar med en stilig passagerare, Alex Sokolov (Michiel Huisman). Efter landning möter de upp, men Cassie vaknar nästa morgon och upptäcker Alex död i sängen bredvid henne.

Livrädd och med baksmälla bestämmer hon sig för att inte ringa polisen. Det är det första i en rad dåliga beslut som leder till trubbel. Cassies problem drar slutligen in hennes advokatvän Annie (Zosia Mamet).

Flygvärdinnan presenterades ursprungligen som en miniserie, men en andra säsong var i manifestet från början.

”I hope it doesn’t sound too cocky, but we have always had a vision for a season 2,” Cuoco said. “We have had a very clear path for what a season 2 would look like and we know exactly what it’ll look like.”

Här är allt vi vet om The Flight Attendant säsong 2 hittills.

När kommer säsong 2 ut

Det här planet tankar fortfarande. HBO Max har inte ställt in något specifikt släppdatum för The Flight Attendant säsong 2. Med detta sagt har vi ett släppdatum.

Streamer beställde säsong 2 den 18 december, en dag efter att den första säsongsfinalen sändes. I mars tillkännagav WarnerMedia-vd Jason Kilar att Flight Attendant var HBO Maxs mest sett serie och att säsong 2 skulle debutera våren 2022.

Skådespelare i showen

Besättningen av The Flight Attendant leds av Kaley Cuoco som Cassie Bowden, en anställd hos Imperial Airlines.

Andra medlemmar som kan återvända för säsong 2 inkluderar:

  • Zosia Mamet som Annie Mouradian, Cassies bästa vän och advokat
  • T. R. Knight som Davey Bowden, Cassies bror
  • Rosie Perez som Megan Briscoe, en flygvärdinna från Imperial Airlines
  • Griffin Matthews som Shane Evans, flygvärdinna och hemlig CIA-agent
  • Deniz Akdeniz som Max, Annies pojkvän
  • Michelle Gomez som Miranda Croft, lönnmördare
  • Merle Dandridge som Kim Hammond, FBI-agent
  • Nolan Gerard Funk som Van White, FBI-agent

Det är osannolikt att vi ser andra stora medlemmar, som Michiel Huisman som spelade Alex Sokolov och Colin Woodell som som spelade Buckley Ware, eftersom deras karaktärer är döda. Men säg aldrig aldrig. När allt kommer omkring dog Alex i avsnitt 1 men uppträdde under hela säsongen i Cassies ”mind palace”. Både han och Buckley kunde komma tillbaka som visioner/spöken eller i flashbacks.

Flight Attendant säsong 2 kommer handla om

Innan vi gräver in i eventuella berättelser för säsong 2, låt oss granska The Flight Attendant säsong 1 slut.

Cassie och Mirandas plan att flyga till Rom och fånga in Buckley (aka Felix) kollapsade och Cassie hamnade ensam framför honom. Hon räddades till slut av Shane, som visade sig vara en CIA-operatör. Under tiden hämtade Miranda Alex bok (med bankkontonumren) och försvann med pengarna. Med sitt namn rensat blev Cassie nykter och återvände till jobbet på Imperial Airlines. Hon fick också ett erbjudande från Shane att vara en ”tillgång” för CIA.

Det var där flygvärdinna säsong 2 kunde ta fart – med Cassie som fortsätter att flyga runt om i världen, utåt som flyganställd men utför hemliga uppdrag för CIA. Eftersom hon inte är utbildad förväntar vi oss att hennes uppgifter skulle vara av den ”mjuka” sorten (avlyssning, bildande av relationer etc.).

Flight Attendant säsong 2

Säsong 2 kan också följa upp vad som händer med Megan, som gick på språng efter att ha sålt regeringshemligheter till Nordkorea. Och vi skulle gärna se vad Annie kommer att göra efter att hon slutade sin prestigefyllda advokatbyrå och få en titt på var Miranda (och alla de pengarna) befinner sig.

”Jag tror att vägen framåt, verkligen, för oss om vi bestämmer oss för att göra en ny säsong är att det skulle bli ett annat äventyr för Cassie, ungefär som en Hitchcock-karaktär: hur snubblade hon in i en annat problem och fastnar i det? ”

showrunner Steve Yockey till Variety

Han tillade: ”Det kan se lite annorlunda ut eftersom hon verkligen försöker leva ett nyktert liv och göra bättre val, men du såg i showen att hon väljer den galna saken väldigt ofta och det har inte alltid att göra med alkohol.

Under en deadline-panel berättade Cuoco mer av vad vi kan förvänta oss från Flight Attendant säsong 2. En sak som fans inte kommer att se är att Cassie drar en Sydney Bristow på Alias.

”Jag var väldigt tydlig när vi bestämde oss för att göra en andra säsong, att jag inte ville att Cassie plötsligt skulle vara som en fantastisk FBI-agent,” förklarade hon. ”Vi kommer att lägga till den lilla CIA tillgång på sidan. [Cassie] flyttar till LA, första året nykter, och hon tar alla fel beslut om vad du inte ska göra när du blir nykter och hon kommer att lära sig mycket snabbt att det inte är så enkelt som hon trodde.”

Flight Attendant på TBS

Den 19 maj meddelade TBS att den sänder Flight Attendant säsong 1 år 2022 inför sin andra säsongspremiär på HBO Max.

Och det är inte det enda originalet från HBO Max som spelas om i kabelnätverket; rom-com Love Life, med Anna Kendrick i huvudrollen, kommer också att sändas på TBS.

MER: De bästa strömmande alternativen för att titta på dina favoritprogram


1 svar på ”The Flight Attendant säsong 2: Allt vi vet hittills”

Lämna en kommentar