Allt om Ekonomi

Ekonomi

Lär dig allt om Ekonomi

Ekonomi begreppet är stort det spelar ingen roll om du är en student, arbetande eller pensionär så finns det mycket och det kan anses vara tråkigt för många. Därför har vi skapat CompareSweden! Vår sida beskriver på ett enkelt och pedagogiskt sätt alla frågor eller oklarheter folk ofta har. När du har läst våra artiklar så kan du räkna med att du har förstått innehållet. Vi tar oss igenom alla delar från ekonomi, finans till hur genomför bostadsköp eller när SMS lån eller kryptolån är bra.

Just nu har vi delat upp Ekonomidelen i “Ekonomi” respektive “Lån”. Det kommer finnas en sida för Ekonomprogrammet. Där kommer heta tips kring hur man ska tänka på alla kurser i Ekonomiprogrammet på Sveriges Högskolor och Universitet. Detta är ju självklart för alla hårt jobbande studenter i landet som vi vet kan ha svårt för vissa ekonomiska begrepp eller teorier som kan mycket väl bli förklarade på ett simplare sätt. Inte alltid är det fel på ämnet, utan hur man lär ut det. Detta kommer vara en sida som kommer få dina ekonomiska prestationer i skolan att bli avsevärt bättre . Det spelar ingen roll om du läser Ekonomi, Logistik, Juridik, eller något annat program som har bakat in någon strökurs i ekonomi som du skulle vilja tenta av och aldrig minnas igen.

Du kommer även ha möjlighet att läsa om Bostadsmarknaden A-Ö och mäklartips. Skribenterna här, vet exakt vad vi talar om eftersom vi har köpt och sålt flertalet lägenheter så missa inte de artiklarna. Förutom själva Köpa bostad, steg för steg eller försäljning av bostad så finns även Bolån, hur mycket får jag låna?

Missa allt om ekonomi, de bästa artiklarna:

Önskemål

Om du har något önskemål på någon artikel, släng iväg ett mejl till genom att kontakta oss. Så ska vi se till att skriva en artikel just om vad du nu skulle vilja lära dig mer om!