Hur man tittar på Paramount Plus var som helst!

Paramount Plus i Sverige: CBS Paramount plus har mycket bra innehåll och står emot de andra streaming jättarna.

Det har gått några månader sedan CBS All Access rebrand:ade, och Paramount Plus har verkligen cementerat sig som en av de bästa streaming utmanarna i USA – och mer och mer innehåll pumpas ut.

Paramount Plus utökas långt bortom bara CBS-innehåll och har Nickelodeon-serier som den iCarly, Comedy Central, MTV och BET – allt tillsammans med live CBS och CBS Sports. Topp innehåll inkluderar den andra säsongen av Why Women Kill och exklusiv tillgång till A Quiet Place II.

Du kan ha problem med att komma åt Paramount Plus om du befinner dig i Sverige, du stöta på problem om du är utanför USA – även om du betalar för tjänsten. Så här kommer vi att förklara exakt hur man kan titta på Paramount Plus var som helst i världen.

Hur man tittar på Paramount Plus om man faktiskt är i USA

Om du är i USA kan det inte vara lättare att titta på Paramount Plus, även om vi antar att du inte bor i USA om du läser detta.

Om du prenumererar på CBS All Access kommer din prenumeration att ha överförts och blivit en Paramount Plus-prenumeration. Naturligtvis kan nya kunder också registrera sig för Paramount Plus också.

Om du inte redan prenumererar kan du göra det från bara 4,99 USD per månad – även om du kommer att se annonser. Om du vill slippa annonserna kan du registrera dig för 9,99 USD per månad. På båda planerna kan du spara 15 % genom att välja att betala årligen (markera kryssrutan ”15 % rabatt” när du väljer din plan för att få tillgång till detta), totalt $ 49,99 respektive $ 99,99 – och varje alternativ kommer med en veckas gratis provperiod som du kan avbryta när du vill.

ExpressVPN är vår främsta rekommendation för att komma åt Paramount Plus utanför USA.
Med utmärkta hastigheter, oöverträffad platsförfalskningskraft och lättanvända appar är det det perfekta valet för att titta på allt Paramount Plus erbjuder. Klicka här för att komma direkt till deras hemsida och testa riskfritt i 30 dagar.

Hur man tittar på Paramount Plus i Sverige

Saker är lite annorlunda när du befinner dig utanför USA.

Paramount Plus lanseras på ett antal olika platser och enheter, men i huvudsak kommer USA att få allt först. Prenumeranterna i Kanada kommer först att vara begränsade och vi vet inte när (eller ens om) prenumeranter i Storbritannien och resten av Europa kommer att få tillgång.

Om du redan har ett abonnemang och du är utanför USA är det mest effektiva sättet att få tillgång att använda bästa VPN för att ändra din plats. Allt du behöver göra är att välja en amerikansk VPN-server och sedan gå över till webbplatsen eller appen som om du är där. Logga sedan in med dina uppgifter och titta på allt innehåll som annars bara finns i USA.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN, tack vare dess super enkla men kraftfulla appar, utmärkt avblockeringskraft och ett stort antal serverplatser över hela världen.

Du kan göra detsamma om du är i ett land som har ett begränsat Paramount Plus-urval. Om du till exempel är i Kanada och vill ha tillgång till hela US Paramount Plus är allt du behöver göra att registrera dig för tjänsten och sedan använda en VPN för att byta plats till USA. Du får då tillgång till allt som erbjuds. Kolla in vår artikel om regions ändring.

Hur du registrerar dig för Paramount Plus

För dem i USA är det väldigt enkelt att registrera sig för Paramount Plus.

Allt du behöver göra är att gå till Paramount Plus-webbplatsen och välja din plan. Följ stegen, ange dina kortuppgifter och du är redo.

Om du redan är CBS All Access-prenumerant behöver du inte ens göra det – allt förblir detsamma för nu. Så du kan logga in på Paramount Plus med dina gamla kontouppgifter.

Hur du registrerar dig för Paramount Plus i Sverige eller utanför USA

Om du inte har ett amerikanskt kreditkort kan du köpa ett digitalt CBS All Access-presentkort från en återförsäljare som Walmart. Detta kommer att skickas till dig via e-post. När du har anslutit till en amerikansk server med din VPN kan du använda det för att betala för Paramount Plus var du än är.

Om du är bosatt i USA (eller åtminstone har ett amerikanskt kreditkort). Kan du registrera dig för Paramount Plus var du än är.

Allt du behöver göra är att registrera dig på ExpressVPN, ändra din plats till USA och gå som vanligt till Paramount Plus-webbplatsen. Ange sedan dina amerikanska kreditkortsuppgifter och titta!

Varför ska du använda en Paramount Plus VPN?

Den första och viktigaste anledningen till att använda en VPN med Paramount Plus. Är att få tillgång till innehållet du betalar för var som helst i världen. Så om du är i Sverige, Storbritannien eller någon annanstans kan du ansluta till en amerikansk server. Sedan är det bara att logga in på Paramount Plus utan problem.

Det finns dock fler skäl att använda VPN till Paramount Plus. Om du har en bra internetanslutning men ändå tycker att innehållet buffras eller spelas av låg kvalitet. Då kan det bero på att du utsätts för nätverksstrypning.

Detta händer när din ISP upptäcker hög bandbreddsanvändning av din anslutning. Och de avsiktligt saktar ner dig för att se till att alla får samma hastighet. Användningar med hög bandbredd inkluderar torrenting, spel och, naturligtvis, streaming av HD-innehåll.

En VPN anonymiserar vad du använder din anslutning till, vilket innebär att din leverantör inte kan säga att du strömmar. Därefter kan det inte välja att sakta ner anslutningen.

Dessutom ger en VPN oöverträffad integritet och säkerhet för alla typer av surfning, så om du vill titta på Paramount Plus samt hålla din personliga information säker är en VPN den perfekta lösningen.

Villken är den bästa Paramount Plus VPN?

Om du vill strömma Paramount Plus utanför USA är en VPN viktig – och vårt nummer 1-val är ExpressVPN. Med höga hastigheter och lättanvända appar som fungerar på massor av enheter som Roku, Fire Stick och Apple TV, såväl som stationär dator och mobil, är det den perfekta lösningen för åtkomst till blockerat innehåll. Dessutom har du 30 dagar på dig att testa tjänsten innan du åtar dig.

Prova den bästa Paramount Plus VPN


Nu när du läst om Paramount Plus i Sverige kanske du även vill läsa om:

3 svar på ”Hur man tittar på Paramount Plus var som helst!”

Lämna en kommentar