Hur man ser CBS live var som helst

Här är en guide för att titta på CBS utanför USA

Som det största nätverket i USA ser ett stort antal människor CBS live varje dag – och även de som inte tittar hela tiden vill troligtvis titta in lite då och då för mega-evenemang som Super Bowl, Grammys med mera.

Medan CBS är hem för massor av sport- och evenemangsinnehåll, levererar nätverket också ett stort utbud av kvalitetsprogrammering inklusive The Late Show, RuPauls Drag Race, NCIS och mycket mer, så vad du än letar efter har CBS något för dig.

Men även om det är relativt enkelt att komma åt CBS i USA kan du stöta på problem om du är utanför USA – även om du betalar för nätverket. Här kommer vi att förklara exakt hur man ser CBS live var som helst i världen.

Hur man ser CBS live i USA

Om du är i USA kan det inte vara lättare att se på CBS live.

Om du betalar för kabel, Paramount Plus eller ett annat OTT-prenumerationspaket som innehåller CBS, kan du helt enkelt sätta på kanalen på din TV eller öppna appen. Ifall du använder en mobil enhet är allt du behöver göra att öppna din streamingleverantörs app och titta på vad du vill.

Men om du inte har ett TV-paket som innehåller CBS och vill ha mer än Paramount Plus kan erbjuda, rekommenderar vi att du tittar på FuboTV. För 64,99 dollar i månaden är det en värdig kabelbytestjänst, och du får CBS tillsammans med massor av andra viktiga nätverk och utmärkt sporttäckning.

FuboTV erbjuder också en 7-dagars gratis testperiod så att du kan testa tjänsten utan åtagande, så att du effektivt kan se CBS live gratis.

Men om du undrar hur du kan titta på CBS kan det inte vara enklare – allt du behöver göra är att gå över till CBS-webbplatsen, och den är tillgänglig GRATIS för alla i USA.

Hur man ser CBS live utomlands

Saker är lite annorlunda när du är utanför USA.

Medan tittare i Amerika har ett stort utbud av leverantörer som kan komma åt CBS, är det inte mycket att välja mellan om du är utomlands eller bor någon annanstans som Sverige.

Om du redan har kabel, Paramount Plus eller en OTT-leverantör som FuboTV och du är utanför USA, är det mest effektiva sättet att få tillgång att använda den bästa VPN för att ändra din plats. Allt du behöver göra är att välja en amerikansk VPN-server och sedan gå över till din streamingleverantörs webbplats som om du var hemma. Logga sedan in med dina uppgifter och titta.

Vår bästa rekommendation är ExpressVPN, tack vare dess super enkla men ändå kraftfulla appar, utmärkt avblockeringskraft och ett stort antal serverplatser över hela världen.

För evenemang som Meghan och Harrys Oprah-intervju sänder dock CBS ofta gratis i USA. Allt du behöver göra är att slå på din VPN, ansluta till en amerikansk server och titta. Du behöver inte ens logga in!

ExpressVPN är vår främsta rekommendation för åtkomst till CBS utanför USA. Med utmärkta hastigheter, oöverträffad platsförfalskningskraft och lättanvända appar är det det perfekta valet för att titta på CBS gratis var som helst.

Hur du registrerar dig för CBS

För dem i USA är det väldigt enkelt att registrera sig för CBS – du har förmodligen redan tillgång om du bor här.

Den levereras med nästan alla grundläggande kabel- och satellit-TV-abonnemang, och om du har klippt sladden helt är den också tillgänglig på OTT-tjänster som FuboTV, AT&T TV Now, Hulu med Live TV och andra – kolla in vår fullständiga TV-leverantörs jämförelse med välja.

Paramount Plus är dock förmodligen det mest förnuftiga alternativet och levererar massor av CBS-innehåll för bara 5,99 USD per månad (eller 59,99 USD per år). Det kostar bara 5,99 dollar per månad och är ett användbart sätt att få tag på tjänster som Sling TV som inte erbjuder ett nätverket direkt.

Hur du registrerar dig för CBS utanför USA

Om du är bosatt i USA (eller åtminstone har ett amerikanskt kreditkort) kan du registrera dig för Paramount Plus. Eller någon OTT-leverantör som har CBS där du än är i världen.

Allt du behöver göra är att registrera dig på ExpressVPN, ändra din plats till USA och gå över till leverantörens webbplats som vanligt. Ange sedan dina amerikanska kreditkortsuppgifter och börja titta!

Om du inte har ett amerikanskt kreditkort kommer du tyvärr inte att kunna få tillgång till CBS på detta sätt. Även om du använder en VPN för att ändra din plats.

Den goda nyheten är att fotbollsfans var som helst kan titta på den stora GRATIS denna söndag. Allt du behöver göra är att ansluta din VPN till en amerikansk server och gå över till CBS Sports webbplats. Det är också värt att notera att Sdet kommer att finnas gratis i Storbritannien på BBC. så du har ett bra val var du än är. Du kan kolla in vår Paramount guide för ett trick så så kan skaffa utan amerikanskt kreditkort.

Hur man ser CBS live på Roku

Om du har Paramount Plus, eller ett streaming- eller kabelabonnemang som ger dig regelbunden tillgång till CBS. Så kan du också se det på din Roku. Allt du behöver göra är att lägga till Paramount Plus-kanalen (eller din streamingleverantörs app) på din Roku-enhet. Och sedan mata in din prenumerationsinformation.

Men om du vill använda en VPN för att titta på CBS på din Roku utanför USA måste du installera en router-VPN. Detta beror på att Roku-enheter inte stöder VPN-enheter själva. Det är lite mer komplicerat än på en stationär eller smartphone. Men vårt toppval ExpressVPN gör det super enkelt med en dedikerad router-app och tydliga genomgångar.

Hur man tittar på CBS live på Fire TV-stick

Paramount Plus är tillgängligt på Amazon Appstore. Och allt du behöver göra är att ladda ner appen och logga in med dina relevanta referenser. Du kommer också att kunna titta på CBS via din respektive streamingleverantörs app.

Plus, eftersom Fire Stick är Android-baserat, stöder den VPN. Om du vill titta på CBS on Fire Stick utanför USA.

Varför ska du använda en CBS VPN?

Den första och viktigaste anledningen till att använda en VPN med CBS. Är att få tillgång till det innehåll du betalar för var som helst i världen. Så om du befinner dig i Sverige, Storbritannien eller någon annanstans. Så kan du ansluta till en amerikansk server och logga in på CBS som om du befann dig i ditt vardagsrum.

Det finns dock mer än så. Om du har en bra internetanslutning men ändå tycker att CBS buffrar eller spelar av låg kvalitet. Då kan det bero på att du utsätts för nätverksstrypning.

Detta händer när din internetleverantör upptäcker hög bandbredd på din anslutning. Och avsiktligt saktar ner dig för att se till att alla får samma hastighet. Användningar med hög bandbredd inkluderar torrenting, spel och, naturligtvis, streaming av HD-innehåll.

En VPN anonymiserar vad du använder din anslutning till, vilket innebär att din leverantör inte kan säga att du strömmar. Därefter kan det inte välja att sakta ner anslutningen.

Dessutom ger en VPN oöverträffad integritet och säkerhet för alla typer av surfning. Så om du vill se CBS live utomlands samt hålla din personliga information säker är en säker VPN den perfekta lösningen.

Vad är det bästa CBS VPN?

Om du vill streama CBS live utanför USA är en VPN nödvändig – och vårt # 1 val är ExpressVPN. Med fantastiska hastigheter och användarvänliga appar som fungerar på massor av enheter. Som Roku, Fire Stick och Apple TV, såväl som stationär dator och mobil, är det den perfekta lösningen för åtkomst till blockerat innehåll. Dessutom har du 30 dagar på dig att testa tjänsten innan du behöver bestämma dig.

Prova det bästa CBS VPN riskfritt i 30 dagar


1 svar på ”Hur man ser CBS live var som helst”

Lämna en kommentar