Vill du göra ditt hem mer unikt? Displate är något för dig!

Displate inredning, tavlor i vardagsrum design interiör design, tavlor konst

Displate: Att välja vad du ska hänga på dina väggar kan vara svårare än det verkar. Hur man ska hänga upp den, kan också vara något man behöver lägga lite tankekraft på. Eftersom de flesta tekniker för att hänga upp konst på dina väggar kommer att skada dina väggar.

Displate inredning, röda tavlor på röd vägg design interiör design, tavlor konst

Detta fixar Displate!

Displate är ett metalltryck med magnet montering. Den är tillverkad av stål som inte kräver några verktyg för att hänga upp. Den bästa delen? Det skadar inte ens dina väggar! Varje tryck är kvalitetskontrollerat, så du behöver inte heller oroa dig för detta, eftersom Displate producerar internt.

displate trustpilot

Vad är Displate?

Displate är ett magnet monterat metalltryck som enkelt kommer att ersätta pappersaffischer eller ramar som kan förstöra din fina vägg. Displate har anlitat över 11 000 artister i 85 länder för att skapa över 217 000 mönster. Deras samlingar sträcker sig allt från serier och filmaffischer till militära, inspirerande citat och tecknade affischer. Jag rekommenderar att du tittar igenom alla Displates samlingar här och hittar det som passar dig.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum vit design interiör design, tavlor konst

Om du är en person som jag, går mode och inredning hand i hand. Det är vettigt för modefolk att vilja att deras hem ska vara lika bekvämt och snyggt som kläderna man bär. Naturligtvis vill ingen att deras bostadsyta ska se ut som ett hotellrum (inget förolämpat för dem som designar hotellrum), så det är viktigt att lägga till några personliga detaljer för att verkligen äga ditt utrymme.

Displate inredning, tavlor i i hörn anime interiör design, tavlor konst

Med mina möbler på plats letade jag på nätet för att hitta väggkonst som passar både mitt rum och min personliga smak. Visserligen var affischer av metall inte precis vad jag ursprungligen tänkte. Men jag ville att mitt rum skulle se unikt ut, så jag gick in på Displate för att leta runt.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum bakom soffa design interiör design, tavlor konst

Jag blev mycket förvånad över, inte bara det stora urvalet av konstverk på webbplatsen, utan av hur mycket jag faktiskt gillade. Displate är partners med konstnärer och grafiska formgivare för att skapa verken på metallaffischer. De planterar också 10 träd för varje såld displate. Unik konst som stöder små konstnärer och planterar träd? Jag är ombord.


Andra artiklar vi tror du kan vara intresserad av:


Hitta rätt konst för din smak

Tack vare en väldesignad och välorganiserad webbplats gör Displate konst upptäckt, otroligt enkelt. Du kan bläddra bland skivor efter kategori, efter artist eller efter samling, vilket är mitt favorit sätt eftersom det är ett samlat urval.

Displate inredning, displate hemsida design interiör design, tavlor konst

I kategorisektionen kan du till och med filtrera konsten efter färg, orientering eller tagg. Utöver det kan du hitta bra vibbar i avsnittet ”Get inspired” på webbplatsen.

Kartor, rymdskepp, djur och filmer!

Genom att gå igenom konstsamlingarna tog det mig mycket lite tid att hitta flera fantastiska affischer som jag vill köpa direkt.

Kartor: kolla bara den här stadskartan! Inget behov av att vara urbanist för att bli kär i den.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum design interiör design, tavlor konst

Rymdskepp: Alla teknikälskare blir galna med dessa rymdskeppsaffischer.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum design interiör design, tavlor konst

Djur: Det finns ett stort urval för naturälskare.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum design interiör design, tavlor konst

Filmer: Ja, filmnördar kommer också att hitta den perfekta konsten för att visa sin passion på sina väggar.

Displate inredning, tavlor i vardagsrum design interiör design, tavlor konst

Anime: Det finns även ett stort urval av konst från många stora anime serier.

Displate inredning, tavlor i sovrum design interiör design, tavlor konst

Konst är den perfekta presenten för kreativa människor

Det är synd att människor inte köper mer konst till varandra, men det kan mycket väl förändras med Displate och deras enorma konstsamling som passar nästan vilken smak som helst.

Köp konst, rädda planeten

displate rädda planeten

Som ett miljömedvetet företag gör Displate ett stort bidrag till återplantering av skog. För varje såld tavla planterar företaget 10 träd, inte bara på ett slumpmässigt ställe utan där det behövs mest.

Siffrorna är imponerande, det fanns redan 13 822 023 träd planterade när vi skrev den här artikeln, och det kommer förmodligen att vara många fler när du läser den. Så köp din konst med Displate och hjälp till att rädda planeten!

Hur man tjänar pengar med Displate

Är du själv en konstnär så kan du skapa egna verk och lägga upp de på Displate, och kanske till och med tjäna en hacka.

dsiplate konstnär affiliate

Displate.com har en onlinebutik där de är säljer massor av konst av olika artister. Du kan bläddra igenom den och köpa andras konst också.

dsiplate konstnär affiliate

Du kan registrera dig som konstnär och sälja dina utskrifter direkt via deras marknadsplats.

Kan du verkligen tjäna pengar på det här?

Ja, genom att ladda upp din egen konst kan du sedan sälja den via webbplatsen. När ditt konstverk säljs, så tjänar du en provision på det. Detta kallas för ”Make money as an artist.”

dsiplate konstnär affiliate

Vad tjänar du?

Prissättningen är varierande, och du har viss frihet att ställa in dina priser och provisioner. Det finns ingen begränsning på mängden du kan ladda upp, så det är definitivt möjligt att erbjuda en rad stilar, storlekar och prispunkter.

Konstnärsprovisionen för det minsta trycket, till lägsta pris, är knappt 5%. Även utskrifterna med högre priser varierar från bara 25% till 30%.

dsiplate konstnär affiliate commission

Naturligtvis är det inte kul att sälja din konst till en sådan rabatt, men tänk på detta: de tar hand om allt annat åt dig. De hanterar kundtjänst, utskrift, frakt och retur. Dessutom får du tillgång till ett hav av kvalificerade konstköpare på Displate.com, som annars aldrig skulle ha hört talas om dig!

dsiplate konstnär affiliate

Ladda dina upp fantastiska konstverk, och lär dig att marknadsföra dig själv, så kan du definitivt börja tjäna pengar på Displate.

Slutsats

displate vit minimalist design

Vi på CompareSweden älskar verkligen den karaktär som dessa Displate-affischer ger till vårt kontor. De är ett unikt alternativ till traditionell väggkonst med ett urval av mönster som kan tillfredsställa till och med den mest svårflörtade personen. Bilderna verkar hållbara och jag tror inte vi behöver oroa oss för blekning eller andra typer problem trots att en av bilderna hänger på en vägg nära soliga fönster.

Ta dig vidare till: Displate


Lämna en kommentar