Samsung The Frame 2021 har just fått stora uppgraderingar – Här är vad som är nytt

The Frame 2021: Från konstnärliga mönster till flexibel användning är Samsungs Lifestyle-TV tillbaka 2021.

The Frame 2021 recesion

Ända sedan introduktionen av The Serif 2015 och The Frame TV 2017, har Samsung haft ett segment av sin TV-serie betecknade Lifestyle TV-apparater. Detta är en samling TV-apparater som inte ser ut som din standard-TV.

Samsung gjorde några stora tillkännagivanden för sin Lifestyle TV-serie nyligen. Med detaljer om 2021-versionen av The Frame, en ny modell av Terrass-utomhus-TV. Nya appar och kompatibilitet som kommer till Sero, som gör Samsungs mobilfokuserade roterande TV mer mobilvänlig än någonsin.


Andra intressanta artiklar:


Ett nytt ansikte ansluter sig till Lifestyle TV-familjen the Premiere! Detta är en imponerande hemmabio-laserprojektor som har inbyggt ljud och smarta funktioner.

The Frame 2021

The Frame har varit flaggskeppsmodellen i Samsung Lifestyle-sortimentet sedan dess debut, och 2021-modellen ser bättre ut än någonsin.

2021-modellen får en ännu smalare design, bara 24,9 millimeter tjock! Och är mer kapabel än tidigare modeller, med Samsungs Quantum Processor 4K-chip som hanterar videobearbetning och smarta funktioner. Den har dessutom en mycket större 6 GB intern lagring. Det är tillräckligt med utrymme för 1200 bilder i 4K-upplösning. Så att du kan cykla genom en nästan oändlig samling av konst och minnen.

My Frame har nu fem utbytbara ramar (inklusive det nya Teak-träet och Brick-rött), men Samsung introducerar också en ny hyll-enhet som är utformad för att omge The Frame, kallad My Shelf.

The Frame 2021 my shelf 2021
Bildkredit: Techradar

Finns i beige eller vitt, den specialdesignade hyllenheten passar runt 55- och 65-tums modeller av The Frame, med en modulär design som gör att du kan ordna skärmen och hyllorna i centrerad eller höger / vänster orientering.

Priser och tillgänglighet för My Shelf har inte meddelats ännu (när man trycker på berättade en Samsung-representant preliminärt kvartal 2 i 2021), men The Frame är tillgänglig för förbeställning nu.

Sero 2021

En relativt ny medlem i Samsung Lifestyle-TV-familjen är Sero, en roterande TV som svänger mellan liggande och stående läge för att sömlöst visa mobilvideo i både horisontellt och vertikalt läge.

The Frame 2021 sero 2021
Bildkredit: Samsung

Det är en TV för smarttelefonsatsen och erbjuder funktioner som NFC-parning med en knapptryckning för skärmspegling och en automatisk rotationsfunktion som vrider skärmen för att matcha orienteringen för din telefon eller videoinnehåll.

Samsung the Frame 2021 TV

The Frame

The Frame är en fullfjädrad Samsung smart-TV, med alla appar och tjänster på en vanlig Samsung 4K TV, och tillägget av Samsung Art Store, vilket ger dig tillgång till tusentals bilder av konstverk i gallerikvalitet, båda kända verk och nytt material från nyare artister. Tack vare ett nytt partnerskap med NAVA Contemporary och Etsy finns det mer originalkonstverk än någonsin för din Frame TV. The Frame har inbyggda högtalare som erbjuder 2-kanals 20 Watts ljud, men om du vill ha mer robust ljud som matchar din underbara TV är den också kompatibel med Samsung soundbars, komplett med en tunn soundbar som är anpassad till The Frame.

Sero

Medan detaljerna om 2021-modellen fortfarande är ganska glesa, har Samsung meddelat att Sero TV kommer att få Apple AirPlay2-stöd och kommer att stödja videodelning i både horisontellt och vertikalt läge. Detta öppnar den mobilfokuserade TV: n för Apple-användare såväl som Samsung- och Android-användare som redan har fullt stöd för funktioner. Läs mer om Apple TV här.

Sero kommer också att vara den första Samsung TV som får den nya TikTok smart TV-appen. Med den roterande skärmen passar Sero unikt för TikToks videoformat, men appen är inte begränsad till The Sero länge. Det kommer till alla Samsungs smarta TV-apparater senare i år.

The Premiere

Samsung har utökat Lifestyle-sortimentet i år med The Premiere, en kortkastad laserprojektor som ger dig upp till en 130-tums 4K-bild på valfri neutral vägg eller skärm utan behov av en besvärlig installation.

Premiärprojektorn är ett tredubbelt lasersystem som ger den skarpare upplösning och bättre färg än många hemprojektorer, och Samsung hävdar att den kan vara så nära 11 centimeter från väggen eller skärmen för användning.

Den minimalistiska designen ser ren och elegant ut, men inuti Premiären finns ett komplett 4,2-kanals, 40-watts ljudsystem – vilket i huvudsak gör projektorn till sin egen soundbar – samt all hårdvara som behövs för Samsungs Tizen smart TV-plattform. NFC-parning är också inbyggt, så att du kan para ihop din telefon med projektorn med bara ett tryck.

Samsung kommer att ha två modeller av The Premiere-projektorn 2021, LSP7 och LSP9. Samsung har inte meddelat prissättning eller tillgänglighet för de nya 2021-modellerna ännu, men vi förväntar oss att de nya modellerna kommer att prissättas på samma sätt som förra årets projektorer, som hade Premiere LSP7T och LSP9T som såldes för runt 30 000 kronor respektive 60 000 kronor.

De kommer också att erbjuda en rullbar projektionsskärm för Premiere senare i år.

The Terrace 2021

Samsungs utomhus-TV-linje från förra året, The Terrace, expanderar också.

The Frame 2021 The Terrace 2021
Bildkredit: Samsung

Den nya TV-skärmen förstärker ljusstyrkan och antireflektionstekniken. Detta för att göra den synlig i fullt solljus och behåller alla andra utomhusfunktioner i Terrass-linjen. Som en IP55-klassning mot vatten och damm, en väggmonterad väderbeständig design och valfri väderbeständig soundbar för att passa med den.

The Serif 2021

The frame 2021 the serif 2021
Bildkredit: Samsung

Om du vill ha en snygg TV som är mer inspirerad av modern skulptur än målningsinspirerade The Frame är det Serif modellen som du vill ha. Inget tillkännagivande har gjorts om förändringar i designen eller funktionerna i The Serif. Men vi misstänker att det kommer att fortsätta vara en solid smart-TV som delar flera funktioner med The Frame.

Samsung tillbringade inte mycket tid under Unbox & Discover eventet med att beskriva The Serif. Men vi har fått veta av Samsung att The Serif kommer att fortsätta 2021.

Vilket TV märke är bäst? Samsung vs Sony vs LG


6 svar på ”Samsung The Frame 2021 har just fått stora uppgraderingar – Här är vad som är nytt”

Lämna en kommentar