Samsungs nya 89-tums MicroLED-TV

Samsung, det sydkoreanska teknikjätten, har avtäckt sin 89-tums MicroLED-TV för första gången i Kina under Appliance & Electronics World Expo 2023 (AWE 2023), en av världens största konsumentelektronikmässor. Expon äger rum på Shanghai New International Expo Center (SNIEC) från 27 till 30 april, med cirka 1 200 globala företag som visar upp sina premiumprodukter för den kinesiska marknaden.

Den 89-tums MicroLED-TV:n har en kantlös design och erbjuder en enastående visningsupplevelse. Samsung lanserade tidigare en 110-tums MicroLED-modell i Kina och planerar att utöka sitt MicroLED-sortiment med 76, 101 och 114-tums modeller. Förutom 89-tums MicroLED visade Samsung också upp sina NEO QLED, OLED och Lifestyle TV-apparater, Bespoke Life Appliances och den mycket populära Galaxy S23-serien.

Kim Chul-ki, vice VD för Samsung Electronics Visual Display Business Department, sade att Samsungs deltagande i AWE 2023 gör det möjligt för företaget att visa upp sin avancerade TV-teknik genom produkter som MicroLED, NEO QLED och OLED. Han tillade att Samsung siktar på att dominera marknaden för högkvalitativa TV-apparater i Kina.

Se också: Bästa 85 tums TV – [Uppdaterad för 2023]

Vad innebär detta för framtiden?

Detta innebär att framtiden för TV-teknik kommer att fortsätta utvecklas och förbättras, med större fokus på att erbjuda konsumenterna mer engagerande och uppslukande visningsupplevelser. Samsungs kontinuerliga utveckling av MicroLED, NEO QLED och OLED-teknologier visar deras engagemang för att möta kundernas krav på högkvalitativa, innovativa och energieffektiva produkter. Det är troligt att vi kommer att se en fortsatt konkurrens inom detta område, där andra stora företag också strävar efter att förbättra och lansera nya TV-modeller och tekniker. Detta kommer sannolikt att leda till en snabbare utvecklingstakt och mer prisvärd teknik för konsumenter världen över, och kan även påverka hur vi konsumerar och interagerar med media och underhållning i framtiden.


Efter att du nu har läst om Samsungs nya 89-tums MicroLED-TV, kanske följande artiklar är intressanta för dig:

Lämna en kommentar