Allt om TV

Allt om TV – Här kan du hitta alla våra artiklar om TV, ny TV teknologi, TV-köpguider och all du behöver när du ska köpa en TV. Vi kommer göra jämförelser mellan olika TV märken såsom Sony, Samsung och LG för att guida dig till att köpa rätt TV.

Allt om TV

Du kan även läsa om nya streaming plattformer. Och hur du ska gå tillväga när du bestämmer dig för att klippa sladden. Vi kommer att gå igenom smart TV, och all information om de olika plattformarna som de är på. Vilket märke har den bästa Smart TV:n?

Läs om ny OLED teknologi! Och hur det påverkar den nuvarande tv marknaden. Bör nästa TV du köper vara en OLED? Se våra artiklar för att bestämma dig om OLED är för dig, eller kolla in våra mest frågade frågor:

Kanske har du hört talas om HDR, men vet inte riktigt vad det är? Eller om du borde betala extra för att köpa en TV med det? Var inte orolig vi på CompareSweden har massvis med artiklar om just HDR och alla dess standarder. Eller kanske du är intresserad av HDMI 2.1, och vill veta mer om det? Är det värt att betala lite extra för denna uppdatering i anslutning?

Detta är din allt i allo sida för all information relaterad till TV, TV teknologi och jämförelser mellan både specifika TV-apparater, och TV tillverkare, till jämförelser mellan olika återförsäljare här i Sverige. Vi kommer leda dig till den bästa TV för just dig.

Andra frågor som vi svarar på vanliga frågor innan du köper en TV såsom:

Vilken storlek behöver jag på min TV? Är 8K värt att köpa? Behöver jag ha HDR teknik på min nya TV?

Allt om TV, TV-köpguider och information som du behöver innan du bestämmer dig för vilken TV du vill köpa.

När ska du köpa TV?

Har du undrat när bästa tiden att köpa en ny TV egentligen är? Ska du köpa nu eller vänta till Black Friday eller Cyber Monday reor? Vad sägs om nya modeller kontra utförsäljning av gamla modeller? Dessa frågor svarar vi på och ännu mer.

Det finns en årlig prissättningscykel för prissättning för alla tv-apparater, vare sig de är 4K8KOLEDQLEDMini-LED eller helt enkelt LCD. Att känna till den cykeln kan spara lite pengar. Vad är då cykeln, frågar du? Här är det i ett nötskal:

  • CES
  • Vårleveranser
  • Sommarprisfall (liten rea)
  • Black Friday/Cyber Monday (större prisfall).
  • Mellandagsrean som sträcker sig till mitten av Januari