Samsung TU7175 4K UHD Recension

Samsung: s 55-tums TU7175 släpper en av de bästa skärmarna för din plånbok. Läs vår recension!

Samsung: s TU7175 finns i 43″, 50″, 55″, 65″, 70″ och enorma 75″ och är en av de bästa lågpris skärmarna på planeten. Den här TV: n är det perfekta valet för dig som inte vill lägga ner hisnande mycket pengar på din nya TV. Du får allt du behöver!

Vi går igenom alla specifikationer i denna artikel!

Denna vackra TV visar otrolig 4K-bildkvalitet och är ett absolut inte att underskatta. Smart TV: n använder ultrasnabba Crystal Processor 4K för optimal processorkraft.

Samsung TU7175 recension
Bildkredit: Samsung

FÖRDELAR:

  • Bra 4k uppskalning
  • Bra pris
  • Crystal Processor 4K
  • HDR

NACKDELAR:

  • Någon avbländning i kanterna
  • Svagt ljud

Samsung TU7175 Crystal UHD 4K Smart TV är ett monster i sin prisklass. Du får allt du behöver när det kommer till bildkvalité. Den är fylld med funktioner som Google Assistant, Inbyggd AirPlay 2 som tillåter strömmning från dina Apple enheter.

Läs också: Köp alltid dyr elektronik med kreditkort

Specifikationer

SkärmtypLED
Storlek43″, 50″, 55″, 65″, 70″ och 75″
Upplösning3,840 x 2,160
BildmotorCrystal Processor 4K
HDRHDR, HDR 10+
LjudDolby Digital Plus
Operativ systemTizen
Google AssistantJa
Vikt24,7 KG med stativ
Storlek1571,4 x 874 x 59,5 mm utan stativ
AlexaNej
Ingångar2 HDMI (Varav en ARC), 1 USB
Specifikationer Samsung TU7175

Att få en billig TV som har bra bildkvalitet och funktioner över genomsnittet är ganska svårt. Särskilt när det gäller de mest dominerande varumärkena idag. Samsung har dock släppt denna serie tv-apparater som har lämnat oss ganska förvånade. Eftersom de har några funktioner som kan betraktas som premium, dessutom är priset på denna produkt ganska överkomligt för alla människor.

En produkt som fångar din uppmärksamhet mycket, jo vi pratar mer specifikt om Samsung TU7175 55 tums versionen. Den är ett av de bästa alternativen för att njuta av praktiskt taget allt innehåll som presenteras för oss.

Det mest anmärkningsvärda är att det att vara en del av ett så pålitligt företag är att säkerheten som förvärvet av en sådan produkt ger oss är ganska hög. Till exempel, Samsungs position och expertis är inte att förneka och därför har de också dominerat länge. Modellen genererar den säkerhet som andra alternativ ofta saknar. Utan tvekan kan Samsung Crystal UHD 55TU7175 vara ett av de mest kompletta modellerna för i år. Åtminstone i mellanklassen. Det finns faktiskt en hel del positiva utmärkelser som den här produkten har vunnit, av den anledningen har vi fattat beslutet att prata lite mer om dess huvudfunktioner. Så fortsätt nedan ​​för att upptäcka den verkliga kraften hos Samsung TU7175.


Läs även om:


Designen av Samsung Crystal UHD TU7175

Samsung tv 4k TU7175 recension
Bildkredit: Samsung

Vi måste säga att vi är ganska förvånade över den föreslagna estetiken, eftersom den har en riktigt intressant design som vi gillade mycket. Speciellt för den smala aspekten som tillhandahålls och det kan exempelvis göra att vi kan få ett mycket mer elegant utseende i alla punkter. Det som är mest slående är dess främre del som ger oss ultratunna ramar som gör det möjligt för oss att bättre uppskatta skärmen som sådan. Likaså att vi fullt ut kan njuta av innehållet som ser eller ska se på skärmen. Likaså kan skärmytan användas till nästan 98% av hela tv ramen. Därför finns det ingen typ av ram som distraherar vår uppmärksamhet, du kan själv njuta av detta genom att själv testa på Elgiganten eller Media Markt.

Sidorna har också en solid stil, och som kan ses på bilden är deras ramar väldefinierade. Det gäller både i design och tjocklek och därför kommer den minimalistiska stilen att vara närvarande hela tiden. På samma sätt kan det ses på baksidan att den har en elegant finish som inte överstiger när som helst. Utöver det, kommer kontakterna att placeras på ett bra sätt, därför kommer vi att få tillgång till dem omedelbart. Den inkluderar ett alternativ för att eliminera typisk kabelrörelse till exempel det funkar så att dessa kan döljas direkt i fästet. Detta är till stor hjälp, eftersom estetiken kommer att sticka ut mer genom att ha allt bättre organiserat.

Generellt sett kommer vi att njuta av en minimalistisk design som passar perfekt var som helst och även med en skärm som praktiskt taget saknar gränser. Till exempel, vill du ha en bättre implementering med hemmet, då är det bäst att använda VESA-fästet för att placera TV: n direkt på väggen.

Samsung TU7175 – Anslutningar

Det här är en fråga som inte heller kommer att vara ett problem för det här laget, därför att här kommer vi att ha tillräckligt med portar för att få ut det mesta av denna TV. Faktum är att vi tror att vi erbjuds mer än vad som kan förväntas av en produkt av dess pris, därför blir anslutningen en positiv punkt som måste beaktas. Först och främst kommer vi att ha en ingång för USB 2.0, den här kontakten gör att vi kan överföra multimediafiler till TV: n, men den kan också användas för att spela in, allt vi behöver är ett minne eller extern disk med tillräckligt med utrymme för att utföra inspelningen. överföring utan problem.

Vi kommer också att hitta två HDMI 2.0-portar som i deras fall vanligtvis används för att sända signaler från andra enheter, till exempel en dator eller konsol, deras prestanda verkar acceptabelt, det vill säga vi kommer inte att ha den bästa kvaliteten utan Men för konventionell användning är det perfekt. Det kan vara att det enda problemet vi hittar är bristen på fler ingångar, speciellt om det kommer att vara en TV som är upptagen av flera personer. Få ingångar begränsar oss, eftersom vi inte kan ansluta olika enheter för att utbyta deras funktioner. Resten av posterna finns också högst upp.

Vi gillade det trådlösa problemet för mycket, eftersom vi har Bluetooth 4.2 ett alternativ som i vårt fall är viktigt för att ansluta hörlurar eller ljudsystem, dess funktion är ganska acceptabel, och vid mycket få tillfällen har vi drabbats av någon form av frånkoppling. Vi erbjuds också Wi-Fi för att använda internet på vår TV, och för filmälskare har vi DLNA.

För den extrema: LG CX OLED TV recension

Bildkvalitet och funktioner i allmänhet för Samsung TU7175

Samsung UE55TU7175 presenterar oss med en 4K-upplösning som gör att vi kan se mer realistiskt innehåll, det är sant att inte många tekniker ingår som ytterligare förbättrar nämnda definition, men vi hittar en acceptabel kvalitet som är tillräcklig för att njuta av allt innehåll som vi vill se. Det viktigaste är att vi har Crystal Display som gör att vi kan fördjupa oss direkt i bilden med ett mycket bredare utbud av färger. Denna teknik kan garantera oss ett mycket mer optimerat färguttryck, så vi kan få en förbättring av skärpan som ger oss mer fullständiga detaljer.

Kraften i denna bildkvalitet beror på dess Crystal 4K-processor som ansvarar för att optimera olika parametrar för att erbjuda mycket renare scener utan nästan någon typ av buller som slutar bli irriterande eller förlora kvalitet. Dessutom är det också ansvarigt för att erbjuda ett stort dynamiskt omfång. Du måste vara försiktig, eftersom vissa användare har klagat på att HDR var trasig, därför måste du kontrollera TV: n helt när vi har fått den. Fördelen med denna upplösning är att den går ett steg bortom FHD, eftersom den är fyra gånger fler pixlar, vilket ger våra ögon mycket tydligare och skarpare bilder.

På tal om HDR erbjuder detta oss fantastiska detaljer, eftersom det är ansvarigt för att öka uttrycket för vår TVs ljusstyrka. Så att vi kan njuta av ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener, därför påverkar inte miljön för mycket till den kvalitet som vi tar del av i slutet. I det här fallet har vi kompatibilitet med HDR10 + och HLG.

Ljudet – Samsung TU7175

Vi nådde den svagaste punkten i denna TV. Vi säger inte att det är något som begränsar TV: ns allmänna funktion, men jämfört med de övriga egenskaperna ligger den lite efter. Här kommer vi bara att hitta 20 W total effekt som överförs via dess två högtalare, det kan hända att för inte så krävande användare är detta ljud tillräckligt, men för människor som redan är mer bekanta med dessa frågor kan de uppfatta att brist på kraft, särskilt i innehåll som har ett ganska högt omgivande ljud, eftersom det är där högtalarnas kraft krävs mest, och att höja eller sänka volymen hjälper vanligtvis inte så mycket som det verkar.

Vi får dock ett par tekniker som hjälper oss att uppleva en bättre kvalitet i ljudet. Först och främst har vi Adaptive Sound. Ett alternativ som, som namnet nämner, är ansvarig för att anpassa ljudet på ett bättre sätt. Det gör att dialogerna kan höras lite bättre. En annan teknik vi har är det klassiska Dolby Digital Plus som ger oss möjlighet att få ett mycket mer omslutande och rent ljud. Så det finns inte så många störningar som komplicerar lyssningsupplevelsen. I vilket fall som helst är det bäst att köpa en extern soundbar för att få en mer komplett upplevelse.


Andra intressanta artiklar du kanske vill läsa:


Smarta Funktioner

Något vi inte kan ignorera är de möjligheter vi har med det operativ system som Samsung erbjuder. Det Tizen 5.5 erbjuder oss, är ett av de bästa alternativen som finns idag. Här ska vi hitta en väl optimerad plattform, därför är dess surfhastighet väldigt snabb. Dessutom har den ett intuitivt system som all kan använda. På tal om sin applikationskatalog verkar det här riktigt bra för oss. Eftersom vi har de mest populära på marknaden. Vi har även en universell guide för att hitta allt vi vill utan att behöva ständigt söka.

Samsung Crystal UHD TU7175 är kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa. Båda assistenterna är perfekta för att styra vår TV med endast vår röst. Som om det inte var tillräckligt har vi också AirPlay 2. Ett alternativ som gör att vi kan överföra eller dela innehåll från våra Apple-enheter på en större skärm. Likaså att vi kan spela upp videor, musik, foton och mycket mer utan mycket ansträngning. Funkar med vår iPhone, iPad etc. Trots att den är en mellanklass-TV, har den extraordinära funktioner som till och med anses vara avancerade.

Dessutom är TV: n ett bra alternativ för att börja njuta av våra favoritspel tack vare Game Enhancer-teknik. Till exempel, det här alternativet gör att vi kan styra våra videospel på ett sätt som optimerar vår skärm. För att njuta av alla dina spel med liten fördröjning. Därför får vi en mer flytande upplevelse i sin mest imponerande form utan rörelseoskärpa eller vibrationer i bilden.

Sammanfattning

Helt klart ett värt inköp som kommer göra dig nöjd med din nya Samsung. Bra bild, bra pris. Samsung har inte blivit störst utan anledning.


Alla våra andra recensioner:


Lämna en kommentar